Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Etapa intermediară din Bundesliga: Leipzig s-a împiedicat cu Hertha, Dusseldorf a învins-o pe Schalke, iar Hoffenheim s-a distrat cu Koln

VIDEO | Etapa intermediară din Bundesliga: Leipzig s-a împiedicat cu Hertha, Dusseldorf a învins-o pe Schalke, iar Hoffenheim s-a distrat cu Koln

Bundesliga

Comentarii

Ultimele cinci partide din etapa cu numărul 28 din Bundesliga s-au disputat în direct la Telekom Sport. Pas greşit pentru Leipzig şi înfrângere pentru Schalke la Dusseldorf. Codaşa Paderborn a scos un punct în deplasare la Augsburg.

Augsburg şi Paderborn au terminat la egalitate, 0-0. A fost un meci atractiv, in ciuda faptului că nu s-au marcat goluri. Cele două formaţii şi-au creat multe ocazii de gol, dar iar portarii Zingerle şi Luthe au avut câteva intervenţii bune. La final, a fost 0-0, iar Paderborn rămâne pe ultimul loc în clasament.

Fortuna Dusseldorf a învins-o pe Schalke 04 cu scorul de 2-1. Asta în ciuda faptului că McKennie a deschis scorul pentru oaspeţi după pauză. Hennings şi Karaman au marcat în decurs de cinci minute şi au adus victoria pentru formaţia gazdă.

A fost seara lui Baumgartner în Hoffenheim-Koln 3-1. Fotbalistul gazdelor a marcat două dintre golurile lui Hofe şi a pasat decisiv la reuşita lui Zuber. FC Koln a jucat în inferioritate numerică din minutul 26, după eliminarea lui Bornauw. Pentru "ţapi" a marcat Kainz în minutul 60, iar cu 13 minute înainte de final, Uth a ratat o lovitură de la 11 metri.

Union Berlin şi SV Mainz şi-au folosit "cartuşele" în prima repriză. Oaspeţii au marcat primii prin Baku, dar Ingvartsen a egalat pentru Union Berlin. Andrich a primit al doilea avertisment şi a fost trimis mai devreme la cabine în minutul 42, lăsându-şi echipa în inferioritate numerică. La final, Union Berlin - Mainz a fost 1-1. Berlinezii sunt pe 13 în clasament cu 31 de puncte, iar Mainz e pe 15, cu 28 de puncte.

Leipzig şi Hertha Berlin au terminat la egalitate, 2-2, în primul meci al zilei de miercuri, din Bundesliga.

În clasament, Bayern este lider cu 64 de puncte, urmată de Borussia Dortmund cu 57 de puncte. RB Lepzig este a treia cu 55 de puncte, iar Gladbach abia a patra, cu 53 de puncte. Bayer Leverkusen şi Wolfsburg încheie topul primelor 6 clasate. Ultimele trei clasate sunt Fortuna Dusseldorf (27 de puncte), Werder Bremen (22 de puncte) şi Paderborn (19 puncte)


 

  • Dusseldorf - Schalke  2-1 (Hennings 64, Karaman 68 / McKennie 53)

Min 68: Karaman o aduce pe Fortuna Dusseldorf în avantaj, după ce McKennie deschisese scorul pentru Schalke în debutul părţii secunde

Min 64: Hennings restabileşte egalitatea pe tabelă

Min 53: McKennie deschide scorul

Fortuna Dusseldorf a ajuns la cinci meciuri la rând fără eşec în Bundesliga şi a urcat pe loc de baraj. Totuşi, a pierdut puncte extrem de importante din moment ce a remizat în patru dintre aceste confruntări. Remizele sunt şi specialitatea lui Schalke. Nicio altă echipă din prima ligă a Germaniei nu a terminat la egalitate de mai multe ori în această ediţie de campionat. Alb-albaştrii s-ar fi mulţumit şi cu un punct după reluarea Bundesligii, dar din păcate pentru ei o duc din ce în ce mai rău. După eşecul cu Borussia Dortmund, 0-4, a venit un nou meci pe care trebuie să îl uite cât mai repede. Schalke a cedat la scor de neprezentare, duminică, în disputa de acasă cu Augsburg.

  • Hoffenheim - FC Koln 3-1 (Baumgartner 11, 46, Zuber 48 / Kainz 60)

Min 60: Kainz reduce din diferenţă

Min 49: Zuber înscrie şi el. Hoffenheim ia un avantaj confortabil

Min 46: Baugratner reuşeşte, în cele din urmă, dubla

Min 42. Gol pentru Hoffenheim! Marchează Baumgartner, din nou, însă reuşita sa e anulată pentru ofsaid

Min 11. Gol pentru Hoffenheim! Baumgartner deschide scorul pentru gazde

Hoffenheim şi-a continuat seria meciurilor fără victorie sâmbătă, când a reuşit doar un egal, 1-1, pe terenul ultimei clasate, Paderborn, deşi a deschis scorul încă din minutul 4, prin Skov. Hoffe a ajuns la opt meciuri la rând fără succes, în toate competiţiile (trei egaluri şi cinci înfrângeri). Gruparea din Sinsheim e pe locul 9 în Bundesliga înaintea etapei, cu 36 de puncte, însă continuă să spere la poziţia a şasea, care duce în Europa League.

Koln a pierdut doar o dată în ultimele şase etape, cu Borussia Monchengladbach. În rest mai are trei victorii, cu Hertha, Schalke şi Paderborn, şi două egaluri în această perioadă şi se află înaintea etapei pe locul 10, chiar în urma lui Hoffenheim, la două puncte în spatele adversarei din etapa intermediară.

  • Union Berlin - Mainz 1-1 (Ingvartsen 33 / Baku 13)

Min 33: Marcus Ingvarsten egalează pentru Union Berlin

Min 13. Oaspeţii deschid scorul prin Baku

Berlinezii sunt fără victorie de trei meciuri pe teren propriu (eşecuri cu Leverkusen şi Bayern şi egal cu Wolfsburg) şi au doar un succes în ultimele cinci partide disputate pe Stadion An der Alten Försterei, cu Augsburg. Union se află înaintea etapei pe locul 13, la şase puncte deasupra poziţiei de baraj. Mainz are mari emoţii în privinţa retrogradării: este chiar deasupra locului de baraj, pe 15, la numai trei puncte peste Fortuna Dusseldorf.

  • Augsburg - Paderborn 0-0

Pentru Augsburg, Paderborn este echipa în faţa căreia s-a impus în precedentele trei confruntări directe pe care le-a găzduit. De fiecare dată a scăpat fără gol primit. Au fost două succese cu 3-0 şi unul la limită, cu 1-0.

Paderborn pare a fi condamnată la retrogradare. Are numai 6 puncte de recuperat faţă de ocupanta locului de baraj, dar prin ceea ce arată pe teren nu le dă motive de speranţă suporterilor. Dacă înainte de oprirea campionatului a suferit patru eşecuri, după reluarea campionatului a reuşit să bifeze numai două puncte.


 

  • RB Leipzig - Hertha Berlin 2-2 (Klostermann 24, Schick 68 /Grujic 10, Piatek 82)

  • Rezumat


Min 82. Penalty pentru Hertha Berlin. Fostul milanez, Piatek transformă cu precizie. Egalitate din nou!

Min 68. RB Leipzig trece în avantaj după o mare eroare de portar. Patrick Schick face 2-1

Min 24. Klostermann, din pasa lui Nkunku, restabileşte egalitatea. Este al doilea gol marcat după o lovitură de colţ

Min 10. Hertha Berlin deschide scorul. Grujic este autorul primei reuşite a partidei

Leipzig este într-o formă excelentă şi îşi continuă seria de invincibilitate. Nu a mai pierdut de la începutul lunii februarie şi a ajuns la nouă meciuri consecutive fără eşec în toate competiţiile. Duminică a obţinut cea mai clară victorie a etapei a 27-a din Bundesliga. A surclasat-o pe Mainz la toate echipele şi a învins-o cu 5-0. În schimb, Hertha Berlin este echipa care s-a descurcat cel mai bine de la reluarea campionatului. Gruparea din capitala Germaniei a dominat copios în cele două partide disputate în timpul pandemiei. Mai întâi a trecut la scor de neprezentare de Hoffenheim, în deplasare, după care s-a distrat cu Union Berlin. Meciul de vineri l-a câştigat cu 4-0.

Afla mai multe despre: bundesligatelekom sport 

viewscnt
Articole similare