Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Argeş - CFR Cluj 0-2. Campioana a dominat în deplasare, într-un meci în care Rondon a fost aproape de hat-trick

VIDEO | FC Argeş - CFR Cluj 0-2. Campioana a dominat în deplasare, într-un meci în care Rondon a fost aproape de hat-trick

Fotbal

Comentarii

FC Argeş a pierdut pe teren propriu cu 2-0 în faţa lui CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a din Liga 1. Clujenii au câştigat partida în care nu au dorit să se prezinte, în semn de protest faţă de arbitraje.

VIDEO | FC Argeş - CFR Cluj 0-2 (Rondon 14, 23)

În urma acestei victorii, CFR Cluj e pe locul trei în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce FCSB e lider, cu 24 de puncte, iar U Craiova e pe locul secund, tot cu 24 de puncte. 

Echipele de start:

  • FC Argeş: Micle - G. Matei, Leca, Deslandes, Muşat - Drăghici, Maric, Prepeliţă, I. Şerban - Meza Colli - Blejdea
  • Rezerve: Greab, Turda, Mirică, Şerbănică, Marakis, Honciu, Ndiaye, A. Palic, Maes
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Susic, D. Ciobotariu, Camora - Itu, W. Soares Da Silva, Păun - Deac, Rondon, Pereira
  • Rezerve: Sandomierski, Latovlevici, Hoban, L. Aurelio, Djokovic, Costache, Haiduc, Carnat, Debeljuh

Min. 90+3 Finalul meciului. 

Min. 65 Maes şutează peste poartă dintr-o poziţie bună, iar scorul rămâne 2-0 pentru CFR Cluj. 

Min. 54 Ce ocazie pentru CFR Cluj! Deac a trimis în bară dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. 

Min. 48 Rondon ratează singur cu Micle, după o pasă bună a lui Deac. 

Min. 28 Rondon trece pe lângă hat-trick!

Min. 23 GOOOOL CFR Cluj! Rondon marchează elegant, după o pasă perfectă a lui Pereira. 

Min. 16 Deac trece pe lângă 2-0.

Min. 14 GOOOOL CFR Cluj, după o gafă uriaşă a lui Micle! Portarul a scăpat mingea de sub control, Deac a recuperat şi i-a pasat lui Rondon, care a marcat cu poarta goală.

Min. 4 Prima fază controversată a meciului. Păun a căzut în careul lui FC Argeş, iar campionii au cerut penalty.

Min. 1 A început partida!

UPDATE 16:30 Dan Petrescu s-a văzut nevoit să improvizeze în apărare şi l-a introdus pe Susic fundaş central. La mijlocul terenului, Soares Da Silva e pentru prima dată titular, după ce a jucat cinci minute cu FC Voluntari. 

După un început extrem de slab de campionat, FC Argeş a căpătat încredere şi a început să adune puncte. Mai exact, şapte puncte în ultimele trei runde. Conicidenţă sau nu, schimbarea de atitudine şi rezultatele au apărut odată cu îndepărtarea tehnicianului Ionuţ Badea, unul dintre adepţii schimbărilor în minutul 1.

Cu toate acestea, FC Argeş încă se află în zona "fierbinte" a clasamentului, aşa că nevoia de puncte este una mare. Va avea de înfruntat o campioană a României "rănită" serios la Roma, în meciul din Europa League, în înfrângerea cu 0-5.

LIVE VIDEO | FC Argeş - CFR Cluj, duminică, de la ora 18:00, în direct pe Telekom Sport 1

CFR Cluj are, în continuare, probleme de lot, după ce mai mulţi jucători au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. În centrul defensivei lipsesc Andrei Burcă, Mike Cestor şi Paulo Vinicius. De asemenea, Billel Omrani s-a accidentat şi el şi va lipsi cel puţin trei luni.

În acest sezon de Liga 1, CFR Cluj nu a pierdut niciun meci în deplasare înregistrând trei victorii şi un egal. Rămâne de văzut cum va reuşi Dan Petrescu să-şi recupereze şi să-şi mobilezeze jucătorii după deplasarea de la Roma. 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare