Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Barcelona - Eibar 5-0. Messi a făcut spectacol, Barca a devenit temporar lider. Urmează EL CLASICO în direct la Telekom Sport

VIDEO | FC Barcelona - Eibar 5-0. Messi a făcut spectacol, Barca a devenit temporar lider. Urmează EL CLASICO în direct la Telekom Sport

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a câştigat cu 5-0 meciul jucat pe teren propriu cu Eibar în etapa a 25-a din La Liga.

Messi i-a adus victoria Barcelonei în meciul cu Eibar, cu 4 goluri marcate. dintre care un hattrick reuşit în prima repriză. Mai mult de o lună trecuse de când argentinianul nu mai marcase. A deschis scorul cu un şut spectaculos, după ce a driblat câţiva adversari. Pe finalul primei reprize, a punctat de două ori în trei minute şi a stabilit scorul pauzei.

Au fost şi 4 goluri anulate pentru offside, câte două pentru fiecare echipă. În ultimele două minute, catalanii au mai punctat de două ori. Messi a reuşit al patrulea gol, iar Arthur a stabilit scorul final, 5-0 pentru Barcelona, care a ajuns la 4 victorii consecutive în La Liga înaintea marelui El Clasico, de duminica viitoare.

Până atunci, Barcelona va juca marţi, cu Napoli, în turul optimilor Champions League. Partida va fi de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1. 

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Eibar 5-0 (Messi 15, 37, 39, 88, Arthur 90)

Echipele de start: 

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo - Arthur, Busquets, Rakitic - Vidal, Griezmann, Vidal, Messi
Rezerve: Neto, Umtiti, Roberto, Fati, de Jong, Braithwaite, Akieme.
Antrenor: Quique Setien.

Eibar: Dmitrovic - Tejero, Burgos, Arbilla, Cote - Exposito, Diop - Orellana, Escalante, Inui - Enrich.
Rezerve: Yoel - Oliveira, Leon, Quique, De Blasis, Cristofor, Alvarez.
Antrenor: Jose Luis Mendilibar.

Min. 90+1: Final de meci pe Camp Nou.


Min. 90: GOOOOOOOOOOOLLLL FC Barcelona! Noul venitul Braithwaite trage în piciorul portarului Dmitrovic, mingea ajunge la Arthur, care înscrie cu poarta goală.


Min. 88: GOOOOOOOOOLLL FC BARCELONA! Leo Messi marchează al patrulea său gol din această partidă. Argentinianul a profitat de faptul că Dmitrovic n-a reuşit să respingă o minge centrată din stânga, de Braithwaite, a preluat în careu şi l-a driblat pe portarul lui Eibar, apoi a înscris simplu.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+2: Pauză.


Min. 40: GOOOOOOOOOOOLLLL FC Barcelona! Hat-trick Messi! Argentinianul înscrie din apropiere, după ce i-a oferit şansa lui Griezmann să marcheze, dar acesta a ratat preluarea.


Min. 37: GOOOOOOOOOOOLLLL FC BARCELONA! Dublă Messi. După ce a trecut pe la Busquets şi Vidal, mingea ajunge la Messi, care pătrunde excelent în careu şi trage în diagonală, cu stângul, şi-l învinge pe Dmitorvic.


Min. 15: GOOOOOOOOOOL FC BARCELONA! Leo Messi înscrie spectaculos, după ce i-a trecut mingea printre picioare unui adversar înainte să tragă la poartă. Starul argentinian nu mai marcase de cinci partide în campionat.


Min. 4: GOL ANULAT EIBAR! Sergi Enrich pune latul la o centrare perfectă din stânga, mingea intră în poartă, dar asistenul a ridicat fanionul pentru ofsaid. Reuşita lui Enrich e anulată.


Min. 1: A început meciul!


Cu diferenţa faţă de Real Madrid redusă la doar un punct, FC Barcelona are ocazia să revină pe primul locul în clasamentul din La Liga, măcar până la meciul marii rivale, dacă o învinge pe Eibar, echipă aflată în subsolul ierarhiei. Catalanii au şanse mari dacă luăm în calcul statistica, care spune că Messi & Co. au pierdut o singură dată în ultimele 13 meciuri de pe Camp Nou.

Mai mult, FC Barcelona n-a pierdut niciodată în istorie în faţa lui Eibar, înregistrând 10 victorii şi un egal.

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Eibar 0-0

FC Barcelona are patru victorii obţinute în ultimele cinci meciuri de campionat şi e pe locul doi în clasamnet, cu 52 de puncte, la o singură lungime în spatele Realului. De partea cealaltă, Eibar nu are un sezon foarte bun. Bascii se află pe locul 16 în ierarhia din La Liga, cu doar 24 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat faţă de restul echipelor.

Catalanii l-au transferat pe Martin Braithwaite (28 de ani) de la Leganes, căruia i-au plătit clauza de reziliere de 18 milioane de euro şi l-au prezentat deja oficial. Danezul va intra direct în focuri la FC Barcelona, după ce staff-ul condus de Quique Setien l-a inclus în lotul pentru partida de pe Camp Nou. Cel mai probabil, vârful de atac va începe ca titular meciul cu Eibar.

Afla mai multe despre: fc barcelonaeibarla liga 

viewscnt
Articole similare