Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie pentru Barcelona în derby-ul Cataloniei. Messi a lovit din nou

VIDEO | Victorie pentru Barcelona în derby-ul Cataloniei. Messi a lovit din nou
Comentarii

FC Barcelona primeşte vizita rivalei din oraş Espanyol, sâmbătă, la 17:15, în etapa a 29-a din campionatul Spaniei. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Barcelona s-a impus în derby-ul cu Espanyol după o dublă reuşită de Messi. Primul gol a fost execuţie din lovitură liberă, deviată în plasă de Victor Sanchez. În urma acestui rezultat, Barcelona s-a desprins la 13 puncte faţă de locul doi, Atletico Madrid, dar care încă nu a jucat în această etapă. 

Espanyol rămâne pe 14, cu 34 de puncte şi a ajuns la două înfrângeri consecutive, după ce în etapa trecută a cedat la limită, 0-1, cu Sevilla. 


VIDEO | FC Barcelona - Espanyol 2-0
A marcat: Messi 71', 89'

  • BARCA: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho
  • ESPANYOL: Diego Lopez - Rosales, Marmol, Naldo, Hermoso, Giner Pedrosa - Melendo, Sanchez, Roca, Granero - Iglesias

Min. 89: GOOOL Barcelona! Messi înscrie din nou, din pasa lui Malcom, şi rezolvă meciul. 

Min. 71: GOOOL Barcelona! Messi înscrie din lovitură liberă, dar mingea a fost deviată şi de un adversar. 


Înaintea acestei partide, Barcelona este lider în La Liga, la zece puncte avans de Atletico şi la 12 de Real Madrid. Espanyol se află abia pe poziţia a 13-a, cu 34 de puncte, la nouă puncte de ultimul loc de cupe europene, ocupat în acest moment de FC Sevilla, şi la tot atâtea avans de zona retrogradării. Celta Vigo, Rayo Vallecano şi Huesca sunt ultimele trei clasate în campionatul Spaniei.

În turul campionatului, FC Barcelona a obţinut o victorie categorică pe terenul rivalei Espanyol. S-a terminat 4-0, în urma dublei reuşite de Leo Messi şi a golurilor marcate de Ousmane Dembele şi Luis Suarez. Barcelona are trei meciuri la rând fără înfrângere în faţa celor de la Espanyol. Ultimul succes al lui Espanyol în faţa rivalei a avut loc în ianuarie 2018, 1-0 în Cupa Regelui Spaniei.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare