Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Barcelona - Getafe 2-1. Revelaţia sezonului a chinuit-o serios pe Barca

VIDEO | FC Barcelona - Getafe 2-1. Revelaţia sezonului a chinuit-o serios pe Barca

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a trecut cu scorul de 2-1 de Getafe, într-un meci extrem de echilibrat, în care catalanii au resimţit forma bună arătată de echipa lui Bordalas în acest sezon.

În direct la Telekom Sport, Barca a trecut cu greu de Getafe, revelaţia sezonului din La Liga. Oaspeţii au marcat primii pe Camp Nou prin Nyom, dar reuşita fundaşului madrilen a fost anulată pentru fault în atac, după intervenţia VAR-ului. 

Imediat, fostul jucător al catalanilor, Cucurella a trecut pe lângă deschiderea scorului, dar execuţia sa a ocolit poarta lui Ter Stegen. Barcelona şi-a intrat treptat în ritm, iar Messi a deturnat partida. A găsit o pasă fabuloasă pentru Griezmann, care în minutul 34 a reuşit să deschidă scorul. 

Sergi Roberto a făcut 2-0, cu 5 minute înainte de pauză. În minutul 66, Getafe a marcat golul de onoare, printr-o execuţie superbă a lui Angel, fotbalistul dorit chiar de către FC Barcelona pentru a suplini accidentările lui Suarez şi Dembele. 

A fost victorie până la urmă pentru campioana Spaniei, care o egalează la puncte pe Real Madrid. Echipa lui Zidane are însă un meci mai puţin disputat. 


LIVE VIDEO | FC Barcelona - Getafe 2-1 (Griezmann 34, Roberto 40 / Angel 66)

Min 66. Gol Getafe! Angel, vârful vânat chiar de Barcelona, marchează superb în poarta lui Marc Andre Ter Stegen

Min 40. Gol Barcelona! Sergi Roberto majorează avantajul echipei gazdă

Min 34. Gol Barcelona! Griezmann deschide scorul după o pasă fabuloasă a lui Messi

Min 24. Gol marcat de Nyom. Oaspeţii aproape să dea lovitura, dar după intervenţia VAR, reuşita este anulată

Echipele de start:

  • FC Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Arthur, Busquets, De Jong - Messi, Griezmann, Fati
  • Rezerve: Neto - Semedo, Firpo, Araujo, Rakitic, Vidal, R. Manaj'
  • Getafe: Soria - Nyom, Djene, Etxeita, Olivera - Arambarri, Etebo, Maksimovic, Cucurella - Mata, J. Molina
  • Rezerve: Chichizola - Cabaco, Timor, Kenedy, Ndiaye, Deyverson, Angel Rodriguez

FC Barcelona a legat două victorii consecutive în La Liga şi o caută pe a trei cu revelaţia sezonului, Getafe. Practic, la momentul meciului, se înfruntă locul doi cu locul trei din campionatul spaniol. Quique Setien a avut dificultăţi în a-şi completa lotul pentru partida de pe Camp Nou şi a luat fotbalişti de la echipa a doua. Pe Rey Manaj (23 de ani) şi pe Ronald Araujo (20 de ani). Catalanii au mari probleme din cauza accitărilor şi suspendărilor. Luis Suarez (32 de ani) şi Ousmane Dembele (22 de ani) au accidentări lungi şi vor rata tot restul sezonului.

FC Barcelona - Getafe, sâmbătă, de la ora 17:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Barcelona e pe locul doi în clasamentul din La Liga, la trei puncte în urma liderului Real Madrid. De partea cealaltă, Getafe, care e surpriza plăcută a sezonului, se află pe locul trei în clasament, cu 42 de puncte. Trupa lui Jose Bordalas are patru victorii la rând şi vin pe Camp Nou din postura unei formaţii care nu are nimic de pierdut. Totuşi, statistica le dă fiori madrilenilor. Catalanii au pierdut o singură dată în ultimele 12 meciuri jucate pe teren propriu.

FC Barcelona - Getafe, sâmbătă, de la ora 17:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

În ultimele cinci meciuri directe, FC Barcelona a obţinut patru victorii, în timp ce Getafe a luat punct o singură dată.. Se întâmpla chiar acum doi ani. În februarie 2018, formaţia din Madrid o încurca pe FC Barcelona chiar pe Camp Nou, într-o partidă terminată la egaliate, 0-0.

Afla mai multe despre: fc barcelonagetafela liga 

viewscnt
Articole similare