Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona 2-2 Girona. Echipa blaugrana a evoluat din prima repriză cu un jucător mai puţin

FC Barcelona 2-2 Girona. Echipa blaugrana a evoluat din prima repriză cu un jucător mai puţin

La Liga

Comentarii

În direct la Telekom Sport 3, Barcelona a obţinut doar un rezultat de egalitate, 2-2, cu Girona, într-o partidă care a contat pentru etapa 5-a din La Liga.

FC Barcelona 2-2 Girona
Messi 19', Pique 63' / Stuani 45', 51'

Barcelona a avut probleme în derby-ul catalan cu Girona. Chiar dacă echipa blaugrana a început bine partida, prin golul lui Messi din minutul 19. Din păcate pentru fanii Barcei, inspiraţia "extraterestrului" s-a oprit atunci, pentru că decarul argentinian a mai avut câteva lovituri libere pe care nu a reuşit să le trimită în plasa Gironei. În schimb, a strălucit Christian Stuani, care a egalat in minutul 45. Cu doar câteva minute înainte, Lenglet a fost eliminat după ce i-a aplicat o lovitură de cot unui adversar. 
În a doua repriză, acelaşi Stuani a redus la tăcere stadionul Camp Nou printr-o nouă reuşită. Chiar şi cu un om mai puţin, Barcelona a reuşit să egaleze prin lovitura de cap a lui Pique, dar în ciuda dominării din ultimele minute, nu a dat golul victoriei. În urma acestui rezultat de egalitate, Barcelona rervine pe primul loc, cu 13 puncte, la egalitate cu Real Madrid. Girona urcă pe locul 6, cu opt puncte. 

Min. 63: GOOOL Bareclona! Echipa blaugrana egalează după lovitura de cap a lui Pique. 

Min. 51: GOOOL GIRONA! S-a lăsat tăcerea pe Camp Nou. Stuani înscrie cu un şut de la aproximativ 16 metri. 

Min. 45: GOOOL GIRONA! Stuani este primul la minge în careul Barcelonei, se desprinde de apărarea adversă şi înscrie în poarta lui ter Stegen. 

Min. 35: Eliminare la Barcelona! Lenglet primeşte cartonaşul roşu după ce şi-a lovit un adversar cu cotul în gură. Decizia a fost luată cu ajutorul VAR. 

Min. 29: OCAZIE IMENSĂ GIRONA! Portu îl driblează pe ter Stegen, dar şutul său este scos de pe linia porţii de Pique. 

Min. 19: GOOOL BARCELONA! Lionel Messi deschide scorul cu un şut bine plasat. 

Min. 12: Messi s-a distrat cu apărarea adversă. După ce i-a înşirat pe apărătorii de la Girona, şutul său a fost respins în corner de Bono. 

Echipele de start

FC Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Arthur, Sergio Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Dembele 
Rezerve: Cilessen, Umtiti, Sergi Roberto, D. Suarez, Rakitic, Coutinho, Munir 

Girona: Bono - Aday, Espinosa, Alcala, Juanpe, Muniesa - Garcia, Pons, Granell - Portu, Stuani 
Rezerve: Iraizoz, Porro, Montes, Garcia, P. Roberts, Luiz, Doumbia 


Patru victorii are FC Barcelona în primele patru runde, iar partida cu Girona pare să fie o simplă formalitate. Cu toate că echipa preluată în această vară de fostul tehnician de la Barca B, Eusebio Sacristan se bucură de un start bun de sezon în Spania, partida de duminică de pe Camp Nou, nu pare să ridice probleme majore formaţiei lui Valverde.

9 goluri  a marcat Barca în meciurile din sezonul trecut cu Girona, şase dintre ele chiar pe Camp Nou. Formaţia blaugrana a câştigat toate meciurile disputate de-alungul timpului cu Girona, două dintre ele în sezonul trecut, dar şi amicalul jucat în august 2011.

Surprinzător, Girona a câştigat singura deplasare a sezonului actual, 1-0 pe teren lui Villarreal, după reuşita lui Stuani. Singura înfrângere a formaţiei lui Eusebio a venit contra Realului, 1-4 pe teren propriu. Barcelona  a defilat pe teren propriu în noua ediţie a La Liga, câştigându-şi partidele cu Huesca (8-2) şi Alaves (3-0).

Formaţia lui Sacristian a încasat şase goluri în acest sezon, patru dintre ele însă contra Realului. Barca în schimb are 14 goluri marcate în patru meciuri, o medie de aproape 3 goluri per joc. Messi şi Dembele sunt în mare formă. Cei doi au marcat şapte goluri în primele patru etape din Spania, iar marţi, în Champions League au marcat toate golurile catalanilor din partida cu PSV Eindhoven.


Formaţii probabile:

FC Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitic, Coutinho-  Messi, Suarez, Dembele

Girona:  Bono - Alcala, Espinosa, Juanpe - Porro, Granell, Luiz, Aday - Portu, Garcia - Stuani

Transmisiuni Telekom Sport din La Liga în acest weekend:

  • Real Madrid - Espanyol sâmbătă 21:45 , Telekom Sport 3
  • Levante-Sevilla, duminică 13:00, Telekom Sport 2
  • Barcelona-Girona duminică 21:45 Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: fc barcelonagironaprimera divisionla liga 

viewscnt
Articole similare