Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FC Barcelona. Doi fundaşi au marcat pentru catalani în meciul cu Real Sociedad

VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FC Barcelona. Doi fundaşi au marcat pentru catalani în meciul cu Real Sociedad

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona şi-a păstrat avansul de 9 puncte faţă de Atletico Madrid, după victoria cu 2-1 obţinută în faţa celor de la Real Sociedad. Lenglet şi Alba au marcat golurile catalanilor, iar pentru basci a înscris Juanmi.

Barcelona păstrează avansul de nouă puncte în Spania, după un meci neobişnuit, măcar prin prisma autorilor golurilor. Pentru catalani au fost în teren Messi, Suarez, Dembele şi, în repriza a doua Courtinho, dar reuşitele au fost ale fundaşilor.

Lenglet a deschis scorul înainte de pauză. Juanmi a egalat după o oră de joc, dar oaspeţii nu s-au bucurat decât două minute. Jordi Alba a adus victoria pentru Barcelona, care mai are nevoie de două victorii pentru a deveni matematic campioană.


FC Barcelona - Real Sociedad 2-1

Au marcat: Lenglet '45, Alba '64 / Juanmi '62

Echipele de start:

  • FC Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Rakitic, Arthur - Messi, Suarez, Dembele
  • Real Sociedad: Rulli - Zaldua, Elustondo, Llorente, Munoz - Zubeldia, Merino - Oyarzabal, Pardo, Juanmi - Willians Jose

Min. 64 - GOOOOOOOOL FC Barcelona! Alba îi readuce rapid pe catalani în avantaj

Min. 62 - GOOOOOOOOL Real Sociedad! Juanmi egalează pentru basci

Min. 45 - GOOOOOOOOL FC Barcelona! Lenglet deschide scorul cu o lovitură perfectă de cap din centrarea lui Dembele


Lider în campionatul spaniol, FC Barcelona vine la acest meci după ce s-a calificat en fanfare în semifinalele Champions League. Catalanii au trecut fără prea mari emoţii de Manchester United şi se îndreaptă cu paşi rapizi spre o nouă ”triplă” istorică.

  • LIVE VIDEO Barcelona - Real Sociedad, sâmbătă de la ora 21:45 pe Telekom Sport 2 

În La Liga, gruparea antrenată de Ernesto Valverde are 74 de puncte, cu 9 mai multe decât următoarea clasată, Atletico Madrid şi cu 13 mai multe decât marea rivală, Real Madrid. Barca are şanse mici să mai scape titlul de campioană din ”mâini”, iar o victorie în faţa bascilor de la Sociedad o poate apropia şi mai mult de mult râvnitul trofeu.

Catalanii au două remize în ultimele 5 meciuri jucate în campionat, în vreme ce Real Sociedad are o singură victorie în aceeaşi perioadă. Cu toate acestea, bascii stau departe de zona retrogradării, chiar dacă mai pot spera cu greu şi printr-un concurs de împrejurări la cupele europene. David Zurutuza şi-a prelungit contractul în această săptămână, ceea ce reprezintă o veste foarte bună pentru formaţia de pe Anoeta şi suporterii săi.

  • LIVE VIDEO Barcelona - Real Sociedad, sâmbătă de la ora 21:45 pe Telekom Sport 2 

Barca a câştigat ultimele patru meciuri directe cu Sociedad, indiferent pe ce stadion s-au jucat meciurile.

Oyarzabal şi Willian Jose sunt cei mai buni marcatori ai oaspeţilor. Primul are 12 goluri în actuala stagiune, în vreme ce brazilianul care a trecut şi pe la Real Madrid are 10 goluri. În utlimele 5 jocuri disputate pe teren străin, Real Sociedad nu a câştigat niciun meci.

Formaţii probabile:

  • FC Barcelona: Marc Andre ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Dembele
  • Sociedad: Rulli - Zaldua, Elustondo, Llorente, Theo - Zubeldia, Merino - Juanmi, Sangalli, Oyarzabal - Jose

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare