Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Chindia Târgovişte, scor 0-3. Oaspeţii reuşesc a doua victorie a sezonului, la capătul unei partide electrizante

VIDEO | FC Botoşani - Chindia Târgovişte, scor 0-3. Oaspeţii reuşesc a doua victorie a sezonului, la capătul unei partide electrizante

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a reuşit surpriza etapei, duminică, pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 3-0, într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii l. Golurile au fost marcate de Dumiter (min. 33), Liviu Mihai (min 45+2 - penalty) şi Voduţ (min. 78)

 FC Botoşani - Chindia 0-3 (Dumiter - min. 33, Liviu Mihai - min 45+2 din penalty, Voduţ - min. 78)

Rezultatul partidei de la Botoşani este unul mincinos. Gazdele antrenate de Marius Croitoru au practicat un fotbal bun, ofensiv, cu multe ocazii de gol, însă oaspeţii au stat la cutie şi au lovit pe contraatac, atunci când le era lumea mai dragă moldovenilor. În disperarea de a marca, FC Botoşani a lăsat spaţii, iar tânărul atacant român Ioan Dumiter (20 de ani) a speculat perfect slabiciunile acestora. Pentru Viorel Moldovan şi formaţia sa, Chindia Târgovişte, a fost a doua victorie a sezonului.

În urma acestui succes, Chindia Târgovişte este pe locul 12, cu 9 puncte, în timp ce FC Botoşani este pe 8, cu 12 puncte.

VEZI REZUMAT AICI:

 

Min. 90+2: Ongenda primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Min. 90: FC Botoşani încearcă să înscrie golul de onoare. Şutul lui Keita este deviat, în ultimă instanţă, în corner de fundaşii Chindiei.

Min. 85: Cartonaş roşu pentru Benga, fundaşul celor de la Chindia Târgovişte.

Min. 83: Ocazie mare de gol pentru Chindia! Dumiter şi-a ridiculizat doi adversari, însă a fost blocat de portarul Pap. Fază frumoasă realizată de tânărul jucător al Chindiei.

Min. 78: GOOOLLL CHINDIA !!! Dumiter scapă singur spre poartă, pe contraatac, în dreapta sa vine Mihai Voduţ. Dumiter pasează în faţa porţii, iar Voduţ îndeplineşte o simplă formalitate. Chindia are 3-0!!!

Min 60: O nouă ocazie pentru gazde! Lovitura de cap a lui Moussa a fost aproape să-l surprindă pe Aioani.

Min. 56: Ocazie pentru Botoşani! Şutul lui Mihai Roman nu a prins cadrul porţii lui Aioani.

Min. 45+2: GOOOLLL CHINDIA !!! Liviu Mihai transformă impecabil lovitura de pedeapsă indicată de arbitrul Avram.

Min. 45+1: Marius Avram acordă 11 metri pentru Chindia Târgovişte, după o imprudenţă a lui Kolesovs!!!

Min. 33: GOOOLLL CHINDIA !!!! Lovitură de teatru la Botoşani. Ocaziile se răzbună în fotbal. Dumiter reia în poarta goală, un balon boxat de Pap în faţa porţii.

Min 29: Spectacol la Botoşani! Mihai Roman trimite un loc, care îl surprinde pe Aioani, însă îl salvează, din nou, fundaşii de pe linia porţii.

Min. 28: Minutul şi ocazia pentru Botoşani! Martac respinge de pe linia porţii un balon.

Min. 27: O nouă ocazie mare pentru Botoşani! Şutul din lovitură liberă al lui Mihai Roman, de la 30 de metri, a fost respins de sub bară de Aioani.

Min. 25: Cea mai mare ocazie a meciului aparţine oaspeţilor! Şutul lui Ţigănaşu, din unghi,  a fost respins cu greutate de portarul naţionalei României de tineret, Aioani.

Min. 19: Ocazie pentru Chindia! Şutul lui Liviu Mihai trece peste poarta moldovenilor, la capătul unei faze de atacat colective.

Min. 6: Ocazie mare pentru FC Botoşani! Mihai Roman şi Ofosu nu reuşesc să trimită balonul în plasa lui Aioani. Mingea este respinsă de portar în corner

  • FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Kolesovs, Ţigănaşu - Pierce - Roman, Askikovski, Ongenda - Ofosu - Moussa
  • Rezerve: Hankic, Florescu, Holzmann, Patache, Keyta, Cascini, Andronic
  • Chindia: Aioani - Martac, Benga, Pişian, Neciu - Mihai, Burlacu, Yameogo, Raţă - Dumiter, Florea
  • Rezerve: Popescu, Dudea, Leca, Dumitraşcu, Novac, Voduţ, Ivancic

Încet, încet, FC Botoşani şi-a pierdut din aura de revelaţie a sezonului în Liga 1. În primele nouă etape, moldovenii au pierdut un singur meci, dar nu au impresionat la capitolul victorii. Echipa lui Marius Croitoru a obţinut doar două succese, ultimul pe 29 iulie, în deplasarea cu FCSB. Înaintea etapei a zecea, botoşănenii ocupă locul 8, cu 12 puncte. 

  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - Chindia Târgovişte 0-3

De cealaltă parte, Chindia Târgovişte traversează o perioadă şi mai slabă. Cu un singur succes obţinut în Liga 1, echipa lui Viorel Moldovan este penultima în clasament, cu şase puncte. Doar FC Voluntari e mai slabă decât Chindia. Ilfovenii sunt ultimii, cu cinci puncte. Singura victoriei a nou-promovate din acest sezon a fost obţinută cu Dinamo, pe 16 august 2019.  

Afla mai multe despre: liga 1botosanichindia 

viewscnt
Articole similare