Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Concordia Chiajna, 0-1. Ilfovenii se impun în inferioritate numerică

VIDEO | FC Botoşani - Concordia Chiajna, 0-1. Ilfovenii se impun în inferioritate numerică

Superliga

Comentarii

Etapa intermediară din play-out-ul Ligii I continuă cu meciul dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna. Partida se joacă astăzi, de la ora 18:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

FC Botoşani - Concordia Chiajna 0-1

Echipele de start:

FC Botoşani: 1.Alberto Cobrea - 5.Florin Plămadă, 3.Andrei Burcă - 30.Nicolae Muşat, 24.Mihai Roman, 11.Vlad Achim, 10.Olimpiu Moruţan - 7.Cătătlin Golofca, 83.Bojan Golubovic, 28.Rodriguez; Rezerve: 12.Eduard Pap, 18.Bogdan Unguruşan, 20.Florin Acsinte, 23.Andrei Dumitraş, 25.Sebastian Chitoşca, 26.Răzvan Oaida, 9.Mircea Axente.

Concordia Chiajna: 16.Alessandro Caparco - 20.Ştefan Bărbăioanu, 3.Cristi Albu, 73.Ovidiu Marc, 14.Nicuşor Fota - 5.Mihai Bucşă, 6.Andrei Prepeliţă - 11.Thaer Bawab, 18.Marian Cristescu, 8.Răzvan Grădinaru, 29. Paul Batin; Rezerve: 1.Armantas Vitkauskas, 97.Ronaldo Deaconu, 19.Andrei Patache, 30.Marius Pena, 22.Nivaldo, 7.Claudiu Bumba, 28.Manasse.

min. 77: Ocazie importantă pentru FC Botoşani! Burcă a fost la un pas de egalare, dar mingea sa a trecut pe lângă poarta ilfovenilor.

min. 57: Ilfovenii stau foarte bine în defensivă! Moldovenii nu izbutesc să se apropie periculos de poarta apărată de Caparco.

min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 41: Ocazie importantă pentru FC Botoşani! Roman pătrunde foarte bine în careu şi centrează periculos în faţa porţii.

min. 34: Deşi au un om în plus, moldovenii nu reuşesc să se apropie periculos de poarta lui Caparco.

min. 19: GOOOL Concordia Chiajna! Marc centrează în faţa porţii, după un driblig spectaculos, iar Paul Batin pune latul şi trimite mingea în plasa porţii apărate de Cobrea.

min. 17: Bawab a fost eliminat! Mijlocaşul a văzut cartonaşul roşu, după un atac imprudent asupra lui Burcă.

min. 8: Ocazie mare pentru Concordia! Grădinaru este angajat foarte bine de Cristescu, dar trimite mingea în bară.

min. 7: Start bun de partidă pentru FC Botoşani! Portarul Caparco intervine în două rânduri.

min. 1: A început partida! Minut de reculegere ţinut în memoria lui Cristian Ţopescu.


Astăzi avem marea finală din Europa League, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 21:45, şi, tot în direct la Telekom Sport 1, avem şi un meci din play-out-ul Ligii I. De la ora 18:30, FC Botoşani o întâlneşte pe Concordia Chiajna, într-o partidă din etapa a 10-a.

LIVE VIDEO FC Botoşani - Concordia Chiajna, miercuri, de la 18:30, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Partida este extrem de importantă pentru ilfoveni, care au nevoie disperată de victorie pentru a mai spera în continuare la salvarea de la retrogradare în acest sezon. Echipa pregătită acum de Ionuţ Badea a mai jucat trei meciuri în acest sezon cu FC Botoşani, iar în aceste întâlniri directe, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. A fost, mai întâi, un succes al moldovenilor, a urmat un scor de neprezentare administrat de Chiajna, iar ultimul meci s-a încheiat cu o remiză albă.

LIVE VIDEO FC Botoşani - Concordia Chiajna, miercuri, de la 18:30, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

 

 

Afla mai multe despre: gaz metanmediasconcordia chiajnafc botosani 

viewscnt
Articole similare