Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Minunea n-a venit! FC Botoşani - Craiova 2-1. Jucătorii lui Enache au ratat din toate poziţiile. CS U merge în finala Cupei

VIDEO | Minunea n-a venit! FC Botoşani - Craiova 2-1. Jucătorii lui Enache au ratat din toate poziţiile. CS U merge în finala Cupei

Cupa României

Comentarii

FC Botoşani a câştigat cu 2-1 manşa secundă a Cupei României, dar Craiova merge în finală cu 6-3 la general. Jucătorii lui Costel Enache au ratat însă o mulţime de ocazii foarte mari.

FC Botoşani a pierdut 5-1 în tur, un rezultat care în mod normal taie orice speranţă la calificare. Dar Costel Enache şi jucătorii săi au anunţat că vor încerca minunea. În primele 10 minute, jocul a fost echilibrat şi declaraţiile nu păreau să aibă acoperire. Însă FC Botoşani a început să rateze ocazie după ocazie, pe fondul unui joc foarte slab făcut de Craiova.

Golul a venit în minutul 13, când Axente a profitat de erorile făcute de fundaşii Craiovei. Un minut mai târziu, Botoşani a marcat din nou, după ce Mitrovic a scăpat mingea din mâini, dar arbitrul a acordat fault în atac. Botoşănenii au început să spere şi presiunea a crescut şi mai mult la poarta lui Mitrovic.

Însă eficienţa în faţa porţii a fost principala problemă, astfel că FC Botoşani a intrat doar cu 1-0 la vestiare. Jucătorii lui Costel Enache au reluat asaltul în repriza a doua, dar Craiova a reuşit să egaleze prin Mitriţă, în minutul 61, la una dintre puţinele ocazii ale oltenilor.



Cei de la Botoşani n-au renunţat însă şi au continuat să creadă. În minutul 61, Golubovic a înscris cu un lob de toată frumuseţea şi apoi moldovenii au ratat o nouă serie de ocazii. Craiova a rezistat, a fost aproape să lovească pe contraatac şi până la urmă a reuşit să se califice în finală, cu o diferenţă importantă de goluri.


Min. 90+4 Fluier final, Craiova merge în finala Cupei României.


Min. 80 Achim centrează excelent din lovitură liberă, Burcă pune capul, dar Mitrovic scoate cu un reflex spectaculos.


Min. 69 O nouă ratare pentru FC Botoşani. Jucătorii lui Enache ratează ocazie după ocazie.


Min. 66 GOL BOTOŞANI! Golubovic înscrie cu un lob superb.


Min. 61 GOL CRAIOVA! Mitriţă egalează.


Min. 50 Un nou gol anulat pentru FC Botoşani. Golofca scapă singur cu portarul, înscrie, dar se afla în off-side în momentul în care a primit pasa.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima repriză.


Min. 42 FC Botoşani ratează ocazie după ocazie, dar jucătorii lui Costel Enache nu reuşesc să înscrie.

Min. 22 O nouă ocazie pentru FC Botoşani.


Min. 14 Gol anulat pentru FC Botoşani. Mitrovic scapă mingea din mâini, Mihai Roman profită şi înscrie, dar arbitrul a fluierat fault în atac. Decizie discutabilă.


Min. 13 GOL FC BOTOŞANI! Fundaşii Craiovei au greşit în lanţ şi Axente a deschis scorul.


Min. 1 Fluier de start!


Echipele de start::

FC BOTOŞANI: Cobrea - Plămadă, Burcă, Miron, Muşat - Rodriguez, Achim - Roman, Moruţan, Golofca - Axente
Rezerve: Pap, Tincu, Dumitraş, Chitoşcă, Oaida, Golubovic, Serediuc

CS U CRAIOVA: Mitrovic - Popa, Kelic, Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Briceag - Gustavo, Băluţă, Mitriţă
Rezerve: Popescu, Popov, Burlacu, Bancu, Glavina, Martic, Screciu


"Nu ştiu cât de mari sunt şansele noastre, pare imposibil duelul de mâine, dar atâta timp cât s-au întâmplat minuni în fotbal, avem şi noi şansa noastră", a declarat Costel Enache, înaintea partidei.

 Pentru FC Botoşani, prezenţa în penultimul act al acestei ediţii a Cupei României reprezintă cea mai bună performanţă din istorie. Ultima oară, Universitatea Craiova a câştigat Cupa României în 1993, chiar dacă momentan acesta este singurul trofeu care nu figurează în palmaresul celor de la CS Universitatea Craiova.

Meciul FC Botoşani - CS Universitatea Craiova se vede în direct la Telekom Sport 1

Miercuri, va avea loc cea de-a patra întâlnire dintre cele două echipe, în acest sezon. Pe lângă succesul entuziasmant obţinut în turul semifinalelor, Craiova a învins FC Botoşani şi în turul sezonului regulat al Ligii 1, scor 1-0, pe teren propriu, pentru ca în returul campionatului, elevii lui Devis Mangia să fie învinşi cu acelaşi scor.

Partida va fi arbitrată de Marcel Bîrsan, care va fi ajutat la cele două linii de Bogdan Gheorghe şi Stelian Slabu. Rezervă va Ionuţ Coza, iar observator Zoltan Tamaş.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc Gaz Metan Mediaş şi divizonara secundă FC Hermannstadt, joi, de la 20:00. În tur, echipa sibiană s-a impus la limită, pe teren propriu, scor 1-0.

Echipele probabile:

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Burcă, Miron, Acsinte - Oaidă, Achim - Roman, Moruţan, Golofca - Golubovic.

CS U Craiova: Calancea - Screciu, Kelic, Ferreira - Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă.

Afla mai multe despre: craiovabotosanicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare