Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, 0-1. Intrat în locul lui Nemec, Moldoveanu înscrie golul victoriei

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, 0-1. Intrat în locul lui Nemec, Moldoveanu înscrie golul victorieigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FC Botoşani, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Meciul trebuia să se dispute la 17 martie, dar a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

FC Botoşani - Dinamo 0-1

Echipele de start:

  • Botoşani: Cobrea - A. Miron, A. Burcă, Plămadă - Unguruşan, Tincu, Achim, Oaidă - M. Roman, Golubovic, Golofca
  • Rezerve: Pap, Cucu, Moruţan, Fulop, Serediuc, Acsinte, Axente
     
  • Dinamo: Penedo - Corbu, Maric, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Hanca, Pesic, Salomao - Nemec
  • Rezerve: Muţiu, Moldoveanu, Popa, Fl. Grigore, M. Popescu, Romera, Monroy

În minutul 51, Salomao a fost eliminat după o intrare pe glezna lui Mihai Roman.

În minutul 82, Robert Moldoveanu, în vârstă de 19 ani, a marcat cu capul, după o centrare a lui Pesici

Cartonaşe galbene: Achim '29, Axente '77 / Olteanu '32, Mahlangu '35, Penedo '81

Cartonaş roşu: Salomao '51

FINAL

82' - GOOOL Dinamo! Mutare inspirată pentru Bratu. Moldoveanu, intrat în locul lui Nemec, reuşeşte să deschidă scorul din pasa lui Pesic.

70' - Dinamo a avut ocaziile importante ale reprizei secunde. Scorul rămâne, însă, neschimbat.

51' - Salomao primeşte direct cartonaşul roşu, după un fault dur la Roman.

47' - Ocazie Dinamo! Pesic îl găseşte foarte bine pe Salomao, dar şutul acestuia nu-i pune probleme lui Cobrea.

46' - A început repriza secundă!

PAUZĂ

37' - Ocazie imensă pentru Botoşani! Achim centrează perfect pentru Mihai Roman, care şutează din foarfecă pe poartă, dar Penedo intervine salvator.

31' - Golofca scapă periculos spre poarta dinamoviştilor, dar face o preluare greşită, care îi scoate din sărite pe oamenii de pe banca Botoşaniului.

13' - Ocazie Dinamo! Nemec trage puternic din afara careului de 16 metri, dar Cobrea reuşeşte să respingă.

10' - Nu s-a înregistrat nicio ocazie importantă. Dinamo pare totuşi echipa mai bine ancorată în meci.

5' - Nicio ocazie importantă pentru cele două echipe, duelurile se duc la centrul terenului.

1' - A început partida!


UPDATE | Roş-albii au plecat astăzi spre Botoşani, iar din lot lipseşte Gabriel Torje. Mijlocaşul a fost lăsat la Bucureşti de Florin Bratu, după prestaţia dezamăgitoare din meciul cu Juventus, scor 1-2. Torje a fost titular în partida cu Juventus, însă a fost schimbat la pauză cu tânărul Liviu Gheorghe.

Ce s-a întâmplat pe 17 martie, data la care fusese programată partida iniţial

UPDATE 21:35 Comunicat oficial al LPF. Partida a fost reprogramată pentru o dată ce urmează a fi anunţată ulterior.

- Ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea progrămării jocului.

- Dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei progrămări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior.

În ceea ce priveşte partida Poli  Iaşi – Astra, programată duminică, 18 martie, se va lua o decizie în funcţie de condiţiile meteo  de la ora de disputare a partidei.


UPDATE 21:09 | Arbitrul a decis să aştepte încă o oră pentru a lua oficial decizia de amânare a meciului

UPDATE 20:49 | Chivulete aşteaptă un răspuns din partea LPF pentru a stabili dacă va amâna sau nu oficial meciul, fără a mai aştepta ora suplimentară impusă de regulament. 

UPDATE 20:34 | Conform informaţiilor aflate de Telekom Sport, arbitrul Andrei Chivulete va anunţa în mod oficial de la ora 20:45 amânarea partidei, iar în cursul zilei de mâine vom afla data exactă în care se va juca acest meci.

UPDATE 20:24 | "Munca e în zadar, ninge ca-n poveşti. Vom vedea ce se întâmplă. Nu poate fi un spectacol, nici spectatorii n-au venit la stadion. Din ce ştim cu toţii, ninsoarea va continua până mâine la ora 22:00. Avem o problemă mare cu jucătorii U21, care trebuie să meargă la loturi" - a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Botoşani. 

UPDATE 20:17 | Sunt toate şansele ca partida să fie reprogramată pentru luni. 

UPDATE 20:05 | Noi imagini cu terenul de la Botoşani

UPDATE 19:51 | Brigada de arbitri va respecta regulamentul. În cazul în care la ora la care ar trebui să înceapă partida terenul va fi impracticabil, se va aştepta o oră pentru a se lua o nouă decizie. Dacă ninsoarea nu se va opri până la 21:45, meciul va fi reprogramat pentru duminică.

UPDATE 19:48 | Echipele de start:

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, A. Miron, A. Burcă, Muşat – Tincu, Oaidă – M. Roman, Achim, Golofca – Golubovic
Rezerve: Pap – Plămadă, Axente, Moruţan, Cucu, Dumitraş, Fulop.

Dinamo: Penedo – Romera, M. Popescu, Katsikas, Vl. Olteanu – Mahlangu, D. Nistor – Torje, Pesic, Salomao – D. Popa
Rezerve: Muţiu – Hanca, Monroy, Dudea, Maric, I. Gheorghe, Corbu

UPDATE 19:17 | Ninge puternic la Botoşani, iar meciul ar putea fi reprogramat pentru o altă zi

LIVE VIDEO FC Botoşani - Dinamo

FC Botoşani a luat startul în play-off din poziţia de lider, dar echipa lui Costel Enache a pierdut şefia după chiar prima etapă. Moldovenii au făcut doar 0-0 cu codaşa Juventus şi au rămas la două puncte în urma câinilor din Ştefan cel Mare. Altfel, FC Botoşani se află pe o serie de trei meciuri fără înfrângere. Seria a început cu victoria din ultima etapă a sezonului regulat, 1-0 cu Gaz Metan. La mijlocul săptămânii, moldovenii au reuşit cea mai mare performanţă din istoria clubului. S-au calificat în semifinalele Cupei României, după ce au învins-o pe rivala CSM Poli Iaşi, scor 3-2, după prelungiri. A fost prima oară după trei luni şi jumătate când FC Botoşani a reuşit să marcheze cel puţin trei goluri într-un meci. Precedentul a fost tot într-o partidă de Cupă, la victoria cu 3-2 în faţa Viitorului.

LIVE VIDEO FC Botoşani - Dinamo

De cealaltă parte, dinamoviştii nu mai au pentru ce lupta în acest sezon. După ce a ratat calificarea în playoff, echipa din Ştefan cel Mare a renunţat la serviciile lui Vasile Miriuţă, iar acest lucru s-a văzut în confruntarea cu CSU Craiova din Cupă. La primul meci cu Florin Bratu pe bancă, alb-roşii au cedat cu 0-1 în deplasarea din Bănie. La prima reprezentaţie în playout, echipa a avut însă altă faţă. S-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş şi a pus astfel capăt seriei de trei meciuri fără victorie. Altfel, statistica meciurilor directe dintre Botoşani şi Dinamo este extrem de echiibrată. Câinii au patru victorii, adversarii din Moldova au trei, iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. În actuala stagiune, Dinamo a obţinut însă un singur punct din cele două dispute din sezonul regulat. FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în Ştefan cel Mare, apoi a remizat, scor 0-0, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: dinamobotosaniliga 1play-out 

viewscnt
Articole similare