Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză cu goluri între FC Botoşani şi FC Voluntari. Moldovenii au pierdut şansa de a urca pe locurile de play-off

VIDEO | Remiză cu goluri între FC Botoşani şi FC Voluntari. Moldovenii au pierdut şansa de a urca pe locurile de play-off

Fotbal

Comentarii

Moldovenii nu au mai pierdut de 4 jocuri în campionat în timp ce Voluntari nu a mai câştigat de 4 jocuri.

FC Botoşani - FC Voluntari 1-1 (Keyta 50-pen./ Grădinaru 74)

Rezumatul partidei:


Min. 74: GOOOLLL Voluntari! Răzvan Gradinaru restabileşte egalitatea pe tabelă.

Min. 50: GOOOLLL FC Botoşani! Hamidou Keyta deschide scorul din lovitură de la 11 metri, după ce Mailat l-a faultat pe Târcoveanu în careu.

Min. 47: Ocazie pentru FC Botoşani! Al-Mawas ratează o şansă bună de a deschide scorul.

Min. 45: FC Botoşani, din nou aproape de gol. Florescu a pătruns în flancul drept, şi-a închis unghiul şi nu l-a putut învinge pe Rîmniceanu, care a stat bine la colţul scurt.

Min. 41: Andrei Târcoveanu semnează cea mai mare ocazie a moldovenilor! Şutul său a fost foarte aproape să-l învingă pe Rîmniceanu.

Min. 40: Ocazie imensă de gol pentru FC Voluntari! Adi Popa şutează bine, Hankic resping în faţă, iar de acolo Jefte Betancor, cu toată poarta în faţă, trage lamentabil peste poartă.

Echipele de start

  • FC Botoşani | Hankic - Patache, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Haruţ, E. Florescu, E. Papa - Tîrcoveanu, Al Mawas, Keyta
  • Rezerve: Pap, Plămadă, Braun, S. Camara, Tarsa, D. Croitoru, Ashkovski, Fili, Toutouh
  • FC Voluntari | Rîmniceanu - C. Costin, Balaur, C. Achim, Al. Vlad - Miranda, Bortoneanu, De Lucas - Ad. Popa, Betancor, Mailat
  • Rezerve: Rodriguez, Kocic, Buliga, Grădrinaru, Fonseca, Al. Ilie, Lopes, Al. Stoica

Doar 3 puncte în clasament le desparte pe cele două formaţii. Clasamentul locurilor de play-out este foarte echilibrat în momentul de faţă, toate cele 10 formaţii sunt despărţite de numai 6 puncte aşa că orice este posibil. Moldovenii nu au mai pierdut de 4 jocuri în campionat. Din aceste 4 jocuri au obţinut o singură victorie.

De cealaltă parte, Voluntari, nu a mai câştigat de 4 jocuri iar din aceste 4 jocuri, 3 au fost înfrângeri. După aceste rezultate slabe, Voluntari s-a apropiat la 3 puncte de ultima clasată, FC Argeş, Chiar şi aşa formaţia antrenată de Mihai Teja o poate egala pe Botoşani la puncte cu o victorie în meciul de azi.

Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 începând cu ora 16:30. Partida este arbitrată de Istvan Kovacs.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1botosanivoluntari 

viewscnt
Articole similare