Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşani, aproape de play-off. Voluntari rămâne pe ultimul loc. Meciul a fost decis după un assist spectaculos al lui Fabbrini

VIDEO | Botoşani, aproape de play-off. Voluntari rămâne pe ultimul loc. Meciul a fost decis după un assist spectaculos al lui Fabbrini

Superliga

Comentarii

În penultimul meci al etapei cu numărul 23, FC Botoşani a învins pe teren propriu, 1-0, FC Voluntari.

Gazdele au început în forţă meciul şi au fost de mai multe ori aproape de deschiderea scorului, totuşi cea mai mare ocazie a fost în rândul oaspeţilor, după ce Tudorie a scăpat singur cu Pap. Botoşani a reuşit până la urmă să fructifice una dintre ocazii şi a intrat la vestiare în avantaj. 

Scorul de pe tabelă nu s-a mai schimbat până la final, în ciuda faptului că Voluntari a atacat cu aproape întreg efectivul în finalul meciului. În urma acestui rezultat, Botoşani urcă pe primul loc de play-out, cu 32 de puncte, unul mai puţin decât locul 6, Sepsi. 

FC Voluntari ratează şansa de a urca în clasament şi rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte. 


VIDEO | BOTOŞANI - VOLUNTARI 1-0 (M. Roman 45)

ECHIPELE DE START:

  • BOTOŞANI: Pap - Dumitraş, Chindriş, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Karaboue - Fabbrini, Ongenda, Golofca - Roman
  • VOLUNTARI: Vâtcă - Leasă, Armaş, Balaur, Ion Gheorghe - Laidouni, Signorelli, Răuţă - Deac, Gadze, Tudorie

Min. 90+2: În ultimele minute nu prea s-a jucat fotbal, iar jucătorii ambelor echipe au fost aproape de a se lua la bătaie. 

Min. 57: Mihai Roman scapă singur spre poarta lui Vâtcă, intră în careu, vrea să obţină penalty-ul, dar în schimb primeşte cartonaş galben pentru simulare şi va lipsi în etapa următoare, cu Dinamo. 

S-a încheiat prima repriză. 

Min. 45: GOOOL Botoşani! Fabbrini îi pasează în mod acrobatic lui Roman, care trimite mingea cu capul în poarta lui Vâtcă. 

Min. 41: Ocazie Voluntari! Tudorie păcăleşte apărarea Botoşaniului şi este aproape de a deschide scorul, dar loveşte greşit mingea, care se duce peste poartă. 

Min. 32: Ongenda execută o lovitură liberă, iar Tudorie este aproape de a devia mingea în proprie poartă. 

Min. 17: Soleidis trimite o centrare în careu, Roman reia acrobatic, dar din nou şutul este mult peste poartă. 

Min. 15: Acţiune periculoasă pentru FC Botoşani. Golofca intră în careu, îşi pune mingea pe piciorul drept, dar şutul este ratat. 


FC Botoşani s-a întors cu toatele cele trei puncte din deplasarea de la Chiajna, iar în acest moment echipa păregătită de Liviu Ciobotariu sunt obligaţi să câştige cu ”lanterna roşie” a Ligii 1 pentru a rămâne cât mai aproape de play-off. De partea cealaltă FC voluntari vine cu un moral bun, după ce s-a impus etapa precedentă cu un incredibil 4-2 în faţa celor de la Sepsi.

20 de lei costă un bilet la partida FC Botoşani- FC Voluntari.

Partida dintre FC Botoşani şi FC Voluntari va începe la ora 17:00 şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzut în timp real pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fc botosanifc voluntari 

viewscnt
Articole similare