Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 1-3. Victorie liniştită pentru vicecampioni în Moldova. Golofca a înscris împotriva fostei echipe

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 1-3. Victorie liniştită pentru vicecampioni în Moldova. Golofca a înscris împotriva fostei echipe

Superliga

Comentarii

FCSB a învins, în deplasare, FC Botoşani, într-un meci din etapa a 20-a din Liga 1. Victoria oaspeţilor a fost adusă de Gnohere, Lucian Filip şi Rusescu, iar pentru gazde a marcat Golofca.

Elevii lui Nicolae Dică au avut o viaţă uşoară la Botoşani şi datorită golului rapid înscris de Gnohere în minutul 14. Chiar dacă Golofca a egalat şi le-a mai pus ceva probleme apărătorilor vicecampioanei, aceştia au intrat la pauză în avantaj datorită reuşitei lui Filip, care a marcat pentru al doilea meci consecutiv. 

În repriza a doua, Botoşani a forţat egalarea, dar de fiecare dată când ajungea la poarta lui Bălgrădean nu au reuşit să finalizeze. În cele din urmă, Rusescu a risipit toate emoţiile printr-o execuţie de fineţe. 

În urma acestui rezultat, FCSB o egalează pe CFR la puncte, 40, dar campioana en titre are un meci mai puţin. Botoşani rămâne pe 10 cu 23 de puncte. 


VIDEO | FC Botoşani - FCSB 1-3
Golofca 23' / Gnohere 14', Filip 38', Rusescu 86'

Min. 88: Mihai Roman de la Botoşani înscrie, dar se află într-o poziţie de offside şi golul este anulat. 

Min. 86: GOOOL FCSB! Fraisl parează şutul lui Moruţan, mingea ajunge la Rusescu, care trimite elegant peste portarul celor de la Botoşani. 

Min. 80: Fază a celor de la Botoşani în careul lui FCSB, încheiat cu şutul lui Golofca peste poartă. 

Min. 68: Ocazie Botoşani! Rodriguez loveşte doar bara transversală. 

Min. 51: Planic respinge greşit, mingea ajunge la Fabbrini, dar şutul său este prins de Bălgrădean.

 

A început repriza a doua. 

Pauză la Botoşani. 

Min. 42: Ocazie pentru Botoşani! Golofca este din nou periculos, îi pasează lui Fabbrini, care însă şutează cu latul peste poartă. 

Min. 38: GOOOL FCSB! Lucian Filip înscrie după o greşeală în apărarea lui Botoşani. 

Min. 23: GOOOL Botoşani! Golofca trece uşor de Stan şi înscrie în poarta fostei echipe. 

Min. 14: GOOOL FCSB! Benzar pătrunde în careu şi îi pasează în faţa porţii lui Gnohere. Atacantul înscrie fără probleme. 

Min. 9: Încă o ocazie pentru FCSB. Junior Morais şutează puţin pe lângă poarta lui Fraisl. 

Min. 6: Ocazie mare FCSB. Florinel Coman trimite peste cu poarta goală, după pasa lui Florin Tănase 

Înainte de startul partidei, Ilie Năstase a dat simbolic lovitura de începere a meciului

Echipele de start

  • FC Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Soiledis - J.Rodriguez, Karaboue - Fabbrini, L.Fulop, Golofca - Trujic 
  • FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Stan - Filip, Junior Morais - Man, Tănase, Coman - Gnohere 

UPDATE 19:30 Au fost îndepărtate şi ultimele folii şi nu sunt motive ca meciul să fie amânat. Cele două echipe se pregătesc să intre la cabine, după încheierea mişcărilor de încălzire.

UPDATE 19:15 Organizatorii îndepărtează prelata care a protejat gazonul până acum.

UPDATE 18:30 În aceste momente e îndepărtată zăpada de pe gazon. Suprafaţa de joc a fost protejată cu o folie, aşa că sunt toate şansele ca partida să se desfăşoare pe un gazon de calitate.

UPDATE | Oficialii moldovenilor cer ajutorul fanilor pentru a deszapezi terenul


  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - FCSB, duminică, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1

Succesul cu 2-0 în faţa Viitorului a fost o mare gură de aer pentru Nicolae Dică. Acum, antrenorul FCSB-ului are în faţă un nou obstacol. La prima vedere, unul nu foarte dificil. FCSB are un mare avantaj psihologic în faţa celor de la FC Botoşani, deoarece n-au pierdut niciodată un meci direct. Cele mai bune rezultate reuşite de FC Botoşani în faţa FCSB-ului sunt două egaluri, un 0-0 pe 27 noiembrie 2016 şi în turul acestui sezon, când s-a terminat 2-2.

  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - FCSB, duminică, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1

Totuşi, acum situaţia este uşor diferită. FC Botoşani l-a schimbat pe Costel Enache, din cauza rezultatelor sub aşteptări, iar înlocuitorul său - Liviu Ciobotariu - a adus mai mult optimism. În cele patru etape cu Ciobotariu antrenor, FC Botoşani a pierdut un singur meci - cu Iaşi - a câştigat cu Craiova, a făcut egal cu Astra şi a învins-o pe Sepsi. O serie destul de bună, dacă este să ne raportăm la începutul slab de sezon. În plus, Ciobotariu este un dinamovist convins, astfel că motivaţia este la un nivel foarte ridicat:

  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - FCSB, duminică, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1

”Toată lumea ştie, nu pot să ascund faptul ăsta că simpatizez cu Dinamo, este un lucru normal pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo, deci se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo. Este clar că faţă de FCSB există o rivalitate de foarte mult timp. Acum sunt la Botoşani, îmi doresc atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru faptul că nu am reuşit niciodată să câştigăm împotriva lor, putem intra în istorie nu numai eu, ci şi jucătorii. Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet, jucătorii care au învins FCSB”, a spus Ciobotariu în conferinţa de dinaintea meciului.

 

Afla mai multe despre: fcsbfc botosaniliga 1liviu ciobotariunicolae dica 

viewscnt
Articole similare