Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 2-2. Gruparea "roş-albastră" nu îşi revine. Un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Botoşani a urcat pe locul 2

VIDEO | FC Botoşani - FCSB 2-2. Gruparea "roş-albastră" nu îşi revine. Un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Botoşani a urcat pe locul 2

FCSB

Comentarii

FC Botoşani - FCSB, primul meci din play-off, s-a încheiat cu scorul de 2-2. Pentru gazde a înscris o "dublă" Dugandzic, în timp ce pentru FCSB au punctat Man şi Olaru.

FC Botoşani - FCSB 2-2 (Dugandzic 5, 52 / Man 12, Olaru 45+1)

FCSB a început extrem de slab play-off-ul, cu gol primit la Botoşani încă din minutul cinci. Dugandzic a deschis scorul. Roş-albaştrii au revenit repede pe tabela. Dennis Man a înscris superb primul său gol din 2020. FInalul reprizei le-a aparţinut jucătorilor lui Vintilă. Adrian Petre a ratat incredibil posibilitatea de a marca primul său gol în tricoul roş-albastru. În prelungiri însă, Man i-a pasat perfect lui Olaru, care şi-a adus echipa în avantaj. Moldovenii au început excelent şi actul secund. Dugandzic a reuşit dubla şi a ajuns la şase goluri marcate în cinci meciuri pentru Botoşani. Nu s-a mai marcat până la final, dar ambele echipe au avut şanse mari. Lovitura liberă expediată de Coman a fost respinsă de Hankic. La poarta cealaltă, Bălgrădean a fost şi el la post, la şutul lui Keita. Nici Moruţan nu a fost mai norocos, iar Botoşani - FCSB s-a încheiat 2-2.


Echipele de start:

  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Miron, Nedelcu, Panţîru - Popescu, Olaru, Tănase - Man, Petre, Coman
    Rezerve: Vlad - Filip, Moruţan, Momcilovici, Vână, Oaidă, Popa
  • FC Botoşani: Hankic - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - J. Rodriguez, E. Papa - Ashkovski, Carlone, Keyta - Dugandzic
    Rezerve: Pap - Patache, Holzmann, Cascini, Florescu, Ebenhofer, Cîmpanu

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 89: Ocazie Botoşani! Keyta putea să dea lovitura, dar a trimis peste poartă. 

Min. 84: Ocazie FCSB! Moruţan a trimis un şut frumos spre poartă, dar Hankic a fost, din nou, la post. 

Min. 58: Ocazie FCSB! Coman a executat o lovitură liberă, dar Hankic a respins de lângă bară. 

Min. 52: GOOOOOOL Botoşani! Dugandzic înscrie din nou, dar imediat după ce a realizat "dubla" a cerut schimbare. 

Min. 45+1: GOOOOOOOL FCSB! Olaru a marcat după un assist al lui Dennis Man. 

Min. 44: Ocazie FCSB! Coman îl serveşte perfect pe Adi Petre, care a ratat cu poarta goala. 

Min. 32: Ocazie Botoşani! Keyta a scăpat singur spre poarta lui Bălgrădean, însă Creţu a revenit şi a respins în corner. 

Min. 27: Ocazie Botoşani! Panţîru a respins de pe linia porţii, Şeroni a reluat din nou, dar mingea a fost deviată în corner. 

Min. 12: GOOOOOOL FCSB! Dennis Man a restabilit egalitatea cu un şut fantastic. 

Min. 5: GOOOOOOL Botoşani! Dacă nu Dugandzkic, atunci cine. Croatul adus în pauza de iarnă a marcat cu o lovitură de cap. 

A început meciul. 


Va fi cea de-a treia înfruntare dintre FC Botoşani şi FCSB, în acest sezon, după ce în sezonul regulat cele două echipe şi-au împărţit victoriile. A fost 2-0 pentru FC Botoşani, la Piteşti, în turul sezonului regulat, pentru ca FCSB să se impună în Moldova, în retur, cu acelaşi scor.

"Suntem înaintea unui alt campionat, aşa cum am declarat data trecută, play off-ul este efectiv un alt campionat, care îţi mai dă o şansă care îţi oferă posibilitatea să recuperezi şi să faci binele pe care nu l-ai făcut până acum. Consider că e un nou început, simt că jucătorii sunt conectaţi la acest play off şi mă bucur foarte mult că şi-au dat seama de lucrurile pe care nu le-au făcut aşa cum trebuie până acum. Am mare încredere în ei că vom face un joc bun mâine seară (n.r. - sâmbătă), contra unei echipe care este în premieră în play off şi asta nu este întâmplător, pentru că joacă un fotbal ofensiv. Urmează 8 zile cu trei jocuri foarte importante şi sunt convins că vom reuşi să ieşim cu bine din aceste trei jocuri", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului.

La rândul său, Marius Croitoru a declarat: "Nu am un număr de victorii. Îmi propun ca echipa să joace acelaşi joc frumos. Nu vreau să câştig întâmplător, cu şansă, chiar dacă am mai şi făcut-o, vreau să câştig în urma unor jocuri consistente. Prefer să joc frumos şi chiar dacă pierd, să o fac în urma unui joc frumos. Suntem pe un loc 3, ne dorim să rămânem în preajma acestui loc. Locul 6 nu mă mulţumeşte, nu mă duce în cupele europene. De asta îmi doresc atât de mult să câştig în faţa Stelei, ca să mai ştergem puţin din imaginea în care, din păcate, pentru unii vorbele lovesc mai tare decât o piatră. Să vii să spui că se dau la o parte cu Steaua este deranjant. Numai oamenii mici pot face lucrurile acestea. Îmi doresc din tot sufletul. Chiar dacă am câştigat la Steaua, lumea tot asta spune. Asta este".

LIVE | FC Botoşani - FCSB, de la ora 20:30, la Telekom Sport 1

Nu rataţi meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare