Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză albă în primul meci din play-out. Golofca a ratat incredibil pe final!

VIDEO | Remiză albă în primul meci din play-out. Golofca a ratat incredibil pe final!

Superliga

Comentarii

Botoşani ar fi putut lua cele trei puncte dacă Golofca nu ar fi ratat două ocazii rarisime în finalul meciului. Prima oară, fostul jucător al FCSB a trimis mingea dintr-un metru pe lângă poartă, iar în minutul 85, acelaşi Golofca a lovit bara. Juventus a tras de timp în ultimele minute şi a reuşit să plece cu un punct preţios din Moldova!

FC Botoşani - Juventus 0-0

Echipele de start:

FC Botoşani (4-2-3-1): Cobrea - Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat - Achim, Oaidă - M. Roman, Moruţan, Golofca - Golubovic

Juventus (4-2-3-1): Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, F. Ştefan - Acolatse, V. Gheorghe - Drăghici, Băjeanaru, C. Ciobanu - Elek

Min 85. Acelaşi Golofca trimite mingea în bară!

Min 72. Ocazie imensă ratată de Golofca!

Min 13. Marius Baciu nu se simte bine şi îi cere pastile medicului.

Min 1. A început meciul!

După ce a ratat calificarea în play-off, în ultima parte a campionatului regulat, FC Botoşani speră şă-i ia faţa lui Dinamo şi să termine pe primul loc în play-out, iar primul hop în calea acestui obiectiv este Juventus Bucureşti, formaţie pe care a învins-o în trei din ultimele patru confruntări. Ultima întâlnire dintre cele două echipe încheindu-se la egalitate, scor 0-0.

Două înfrângeri şi două egaluri a obţinut Juventus în ultimele patru partide.

”Rămâne frustrarea, durerea şi regretul tuturor că am ratat o şansă foarte mare. Trebuie să mergem mai departe, în schimb chiar dacă avem suferinţe, lucrurile pot fi corectate cu o performanţă foarte bună în Cupa României şi de ce nu, cu un loc 1 în play-out.

Nu cred că trebuie să scăpăm din atenţie şi din concentrare meciul cu Juventus. Am mai făcut-o o dată şi cu cele 2 puncte pierdute am pierdut un an întreg. Aşa că aş vrea să rămânem totuşi concentraţi pe ceea ce urmează în cea mai apropiată perioadă jocul cu Juventus de vineri”, a declarat Costel Enache la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Afla mai multe despre: liga 1botosanijuventus bucuresti,  

viewscnt
Articole similare