Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani 1-2 Poli Iaşi. Elevii lui Flavius Stoican triumfă în derby-ul Moldovei după ce au fost conduşi

VIDEO | FC Botoşani 1-2 Poli Iaşi. Elevii lui Flavius Stoican triumfă în derby-ul Moldovei după ce au fost conduşi

Superliga

Comentarii

Derby-ul Moldovei, dintre FC Botoşani şi Poli Iaşi, a fost câştigat de oaspeţi, după ce gazdele de la Botoşani au deschis scorul.

 

Elevii lui Liviu Ciobotariu au deschis repede scorul printr-o lovitură imparabilă de cap a lui Miron şi au avut ocazi de a majora diferenţa, dar Golofca a făcut o preluare defectoasă. În a doua parte a primei reprize, Iaşi a crescut presiunea pe poarta lui Pap şi au reuşit să marcheze prin Platini. Mai mult decât atât, Iaşiul a dat lovitura în prelungiri, atunci când a trecut la conducere prin golul lui Flores. 

În a doua parte, tot Iaşi a părut că este la cârma partidei, dar nu a mai reuşit să puncteze pe tabelă. Spre final, elevii lui Stoican au început să tragă de timp şi au reuşit să plece cu toate punctele de la Botoşani. 

În urma acestui rezultat, echipele rămân colege de clasament. Iaşi este pe 9, cu 21 de puncte, iar Botoşani pe 10 cu 20 de puncte. 


VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 1-2
Miron 6' / Platini 34, Flores 45+1

Min. 77: Marius Croitoru este trimis în tribună. Aceeaşi decizie o ia arbitrul şi în cazul lui Flavius Stoican, care va vedea finalul meciului din tribunele stadionului "Municipal". 

Min. 73: Patrick Petre stiri sportive a fost semnalizat în offside, jucătorul şutează după fluierul arbitrului, dar arbitrul nu îi acordă al doilea cartonaş galben. 

Min. 59: Flores centrează în care, dar Patrick Petre ratează lovitura de cap. 

A început repriza a doua. 

Min 45+1: GOOOL Iaşi! Andrei Cristea execută o torpilă în bara porţii lui Pap, mingea ajunge la Flores, care o trimite în poartă. 

Min. 34: GOOOL Iaşi! Platini înscrie, tot cu o lovitură de cap, în urma unei faze bine legate. Se poate vorbi însă de o poziţie de offisde la cer care a oferit pasa decisivă, Andrei Sin. 

Min. 30: Flores execută o lovitură liberă, dar Pap boxează balonul. 

Min. 12: Contraatac Fabbrini, i-a pasat lui Golofca, care a făcut o preluare mult prea largă, iar mingea a ajuns la Rusu. 

Min. 10: Iaşiul combină frumos în terenul advers, dar şutul lui Andrei Cristea, de la distanţă, nu îi pune nicio problemă lui Pap. 

Min. 6: GOOOL Botoşani! Miron deschide scorul în urma unei lovituri de colţ. Este al doilea său gol din acest sezon. 

A început meciul. 


Echipele de start

Botoşani: E. Pap - Patache, Miron, Burcă, Dumitraş - L. Fulop, Papa, Karaboue - Golofca, M. Roman, Fabbrini
Rezerve: Fraisl, Trujic, Târşă, Soiledis, Chitoşcă, Chindriş, Ongenda
Antrenor: L. Ciobotariu 

Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Platini, Qaka, Cioinac, P.Petre - A. Cristea, D. Flores 
Rezerve: Bosoi, Bekui, Danale, A. Zaharia, Mihăescu, Sanoh, Târnoveanu
Antrenor: F. Stoican 


Vecine de clasament înaintea rundei cu numărul 18, FC Botoşani şi Politehnica Iaşi se vor întâlni în meci direct joi, pe arena din Botoşani.

Liga 1 e la putere! Zi de zi ai super meciuri din campionatul intern pe Telekom Sport 1.

Gazdele au doar două meciuri câştigate din ultimele 5 jucate pe teren propriu. Victoria contra Craiovei s-a demonstrat importantă pentru moralul trupei lui Ciobotariu, care adună patru puncte din primele sale două meciuri la cârma echipei din Botoşani.

  • LIVE  | FC Botoşani - Poli Iaşi  joi, de la ora 17:00 la Telekom Sport 1

De partea cealălaltă, ieşenii au câştigat ultima deplasare în care au evoluat şi au făcut-o în mod surprinzător la Giurgiu, pe terenul Astrei. Pe teren propriu, elevii lui Stoican au bifat un singur punct din confruntările cu Sepsi şi FCSB, în ciuda faptului că nu au jucat deloc rău în niciunul din cele două jocuri.

  • LIVE  | FC Botoşani - Poli Iaşi  joi, de la ora 17:00 la Telekom Sport 1

În partida tur, desfăşurată în august, Poli Iaşi s-a impus cu scorul de 2-1, prin ”dubla” lui Andrei Cristea. Ultima confruntare directă dintre cele două formaţii la Botoşani s-a jucat în Cupă şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2. Ieşenii au câştigat ultima dată un derby la Botoşani în mai 2017, scor 1-0, prin reuşita aceluiaşi Andrei Cristea.

Formaţii probabile

FC Botoşani: Pap - Patache, Miron, Burcă, Dumitraş - Papa, Fulop - Golofca, Ongenda, Fabbrini - Mihai Roman

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Platini, Flores, Sanoh - Cristea

Afla mai multe despre: poli iaşifc botoşani 

viewscnt
Articole similare