Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - U Craiova 0-2. Cicâldău şi Gustavo, din penalty-uri, au apropiat trupa lui Bergodi şi mai mult de titlu!

VIDEO | FC Botoşani - U Craiova 0-2. Cicâldău şi Gustavo, din penalty-uri, au apropiat trupa lui Bergodi şi mai mult de titlu!

Superliga

Comentarii

FC Botoşani - U Craiova s-a terminat 2-0 pentru olteni, după ce Alexandru Cicâldău şi Gustavo, în minutele 73 şi 90+5 din penalty-uri, au înscris. Încă un pas spre titlu pentru olteni, după etapa a 8-a din play-off!

LIVE Botoşani - Craiova 0-2 (Cicâldău 73 pen, Gustavo 90+5 pen)

  • FC Botoşani: Ed. Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Ed. Florescu, Ofosu - Dugandzic
  • Rezerve: Hankic - Patache, Cîmpanu, Mendoza, Holzmann, Babunski, Carlone, H. Keyta, R. Fili
  • Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu, Cosic, Acka, N. Bancu - Nistor, Al. Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Koljic, Mihăilă
  • Rezerve: I. Popescu - Vătăjelu, Bălaşa, I. Mitran, Qaka, Ivanov, Gustavo, Baiaram, L Nitu 

Min. 90+5: Final de meci.


Min 90+5: GOOOOOOOOL U Craiova! Gustavo înscrie din penalty şi face 2-0.


Min. 90+4: Penalty pentru U Craiova! Din nou! Chindriş faultează din nou înc areu, de data acasta pe Gustavo, iar Radu Petrescu dă penalty.


Min. 73: GOOOOOOOOOOLLLLLL U CRAIOVA! Alexandru Cicâldău înscrie fără emoţii din penalty!


Min. 71: Penalty pentru Craiova! Chindriş îl faultează în careu pe Mihăilă, iar Radu Petrescu dictează lovitură de la 11 metri!


Min. 53 - Craiova cere penalty! Nistor cade în careu, în duel cu Şeroni, însă arbitrul Radu Petrescu lasă jocul să continue. Oltenii cer penalty.


Min. 48 - Ocazie FC Botoşani! Haruţ trage din lovitură liberă peste poarta lui Pigliacelli.


Min. 46 - Ocazie FC Botoşani! Ashkovski trage din apropiere, puţin peste poartă!


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2: Pauză.


Min. 17 - Ocazie U Craiova! Cosic reia cu capul, după un corner executat din dreapta, Pap respinge, iar oltenii cer gol. Pe reluare, însă, se vede că mingea n-a trecut linia porţii.


Min. 10 - Ocazie FC Botoşani! Carlone trage puternic de la marginea careului de 16 metri, în diagonală, dar mingea trece pe lângă poarta lui Pigliacelli!


Min. 7 - Ocazie Craiova! Acka reia spectaculos cu capul, după un corner, dar mingea trece pe lângă poarta lui Pap.


Min. 4 - Ocazie U Craiova! Koljic trage puternic din patru metri, însă poratarul Pap respinge.


Min. 1 - A început meciul!


La 24 de ore după ce derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj a fost amânat, U Craiova joacă la Botoşani, formaţie care ocupă locul 4 în playoff.

  • FC Botoşani - U Craiova LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1, duminică de la ora 19:30

Formaţia lui Marius Croitoru are o singură victorie în această fază a competiţiei, obţinută acum două runde, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş.

Cu toate acestea, FC Botoşani este peste FCSB în clasament, având un punct în plus faţă de actuala vicecampioană a României.

Craiova a câştigat ultimele două meciuri directe cu FC Botoşani, ambele disputate în Bănie. Oltenii s-au impus cu 2-1, respectiv 3-1, dar la ultima vizită la Botoşani, Universitatea nu a putut obţine mai mult de o remiză (1-1).

De altfel, oltenilor nu le place deloc să joace pe arena moldavă. În cele 8 meciuri directe jucate în toate competiţiile pe stadionul din Botoşani, U Craiova nu a câştigat niciodată! Remiza din august 2019 este cel mai bun rezultat al Craiovei pe acest stadion.

Prima confruntate directă dintre cele două echipe pe arena din Botoşani a avut loc în mai 2015, iar Acsinte şi Batin au marcat golurile victoriei botoşănene, scor 2-0. În acelaşi an, FC Botoşani a mai câştigat o dată, scor 3-2. Nici măcar în Cupa României, Craiova nu a avut mai mult succes. A pierdut meciul disputat la Botoşani, scor 1-2, în mai 2018.

  • FC Botoşani - U Craiova LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1, duminică de la ora 19:30

Ultimele două partide din playoff disputate în deplasare de olteni au fost un succes. Cu Bergodi pe bancă, U Craiova a învins-o pe CFR Cluj, dar şi pe Gaz Metan Mediaş. FC Botoşani nu a câştigat niciodată în playoff pe teren propriu: are două egaluri şi o înfrângere, cu CFR Cluj. 

FC Botoşani şi U Craiova oferă şi un duel între doi dintre cei mai buni atacanţi străini din România: Koljic, de la U Craiova (patru goluri) şi Dugandzic, de la FC Botoşani (patru goluri).

  • ”O etapă crucială. E crucială pentru acest target, de a câştiga campionatul” - Sorin Cârţu, preşedinte U Craiova

Meciul se va disputa duminică, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 1, în comentariul lui Emil Grădinescu.

Afla mai multe despre: fc botoşaniu craiova 

viewscnt
Articole similare