Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul a derapat pe zăpada de la Botoşani. Marius Croitoru l-a învins pe Gică Hagi în ultimul meci al etapei

VIDEO | Viitorul a derapat pe zăpada de la Botoşani. Marius Croitoru l-a învins pe Gică Hagi în ultimul meci al etapei

Fotbal

Comentarii

În ultimul meci din runda cu numărul 18, FC Botoşani a învins FC Viitorul, scorul 1-0, într-o partidă transmisă în direct la Telekom Sport 1.

Partida dintre FC Botoşani şi Viitorul a fost în pericol să nu se dispute, din cauza zăpezii depuse pe gazon. S-a muncit necontenit pentru ca terenul să fie practicabil şi până la urmă meciul a început cu doar zece minute întârziere. Moldovenii s-au adaptat mai bine la condiţiile de joc, iar Roman a reuşit să scoată o lovitură de la 11 metri. Ongenda a executat perfect penalty-ul şi a deschis scorul. Echipa lui Hagi a replicat în finalul primei reprize, când şutul lui Artean a fost respins de Pap în corner.

În al doilea act, botoşănenii s-au apărat fără greşeală şi nu i-au dat şanse Viitorului. În final, Moussa îşi putea scăpa echipa de emoţii, dar a trimis în bară şi Botoşani s-a impus la limită. 


VIDEO | FC Botoşani - FC Viitorul 1-0

ECHIPELE DE START 

FC Botoşani: Pap - Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Ongenda, M. Roman - Ofosu

Rezerve: Hankic, Keyta, Ebenhofer, Kolesovs, Moussa, Andronic, Holzmann


Antrenor: Marius Croitoru

Viitorul: Căbuz - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Artean, Achim, Iacob - Houri - Rivaldinho, L. Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Dulca, Pitu, Calcan, Ciobanu, Boboc 
Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 89: Ocazie uriaşă Botoşani! Doar zăpada de pe teren a făcut ca greşeala din apărare a celor de la Viitorul să nu fie penalizată cu gol. 

Min. 76: Hagi a făcut şi ultima schimbare. A ieşit Mladen, a intrat Radu Boboc. 

Min. 67: Viitorul încă nu reuşeşte să marcheze. Hagi a decis să îl trimită în teren pe Cosmin Matei în locul lui Houri. 

Min. 52: Ciobanu trage puternic de la distanţă, însă imprecis. 

A început repriza a doua. 

Min. 45+1: Ocazie Viitorul! Artean şutează periculos, iar Pap respinge în corner. Cea mai mare ocazie a lui Viitorul a venit în minutul de prelungire al primei reprize. 

Min. 45: Hagi îşi pedepseşte un jucător. Iacob a fost scos chiar înainte de pauză. În locul său a intrat Andrei Ciobanu. 

Min. 33: Schimbare la Botoşani! Ongenda părăseşte terenul accidentat, iar în locul său intră Ebenhofer. 

Min. 17: GOOOL Botoşani! Gazdele deschid scorul prin Ongenda. Fostul jucător de la PSG a transformat fără problema lovitura de pedeapsă. 

Min. 15: Penalty Botoşani! Căbuz îl faultează pe Mihai Roman, care a stat întins pe gazonul îngheţat momente bune. 

Min. 10: Ocazie Botoşani! Ofosu a pătruns la câţiva metri de poartă, dar a şutat în portarul celor de la Viitorul. 

A început meciul.


UPDATE: La Botoşani a nins chiar şi in ziua meciului. Terenul formaţiei moldave este acoperit de zăpadă, iar organizatorii fac eforturi pentru a degaja suprafaţa de joc.


 FC Botoşani are o singură victorie pe teren propriu, în acest sezon, din opt încercări, însă situaţia din clasament nu-i mai permite paşi greşiţi. Moldovenii vor în play-off, însă sunt patru puncte până acolo, iar un succes cu Viitorul i-ar permite trupei lui Marius Croitoru să mai spere. În caz contrar, botoşănenii vor putea pierde contactul cu grupul echipelor care trag speranţe la play-off.

În istoria meciurilor directe disputate în Liga 1, pe terenul moldovenilor, FC Botoşani a obţinut două victorii,  două meciuri s-au terminat la egalitate, iar două partide au revenit constănţenilor, ceea ce arată că meciul de luni este deschis oricărui rezultat

  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - Viitorul Constanţa, luni, ora 20:30, pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, FC Viitorul Constanţa poate ajunge pe prima poziţie în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, după egalul obţinut pe terenul celor de la Hermannstadt, duminică seară, scor 1-1. Trupa lui Gheorghe Hagi vine după trei partide fără înfrângere, are un moral bun şi poate surprinde o dată-n plus, cum a făcut-o de nenumărate ori în ultimele sezoane.

La constănţeni, este posibil să revină pe teren şi brazilianul Eric de Oliveira, ieşit din circuit de mai bine de două luni. La ultima conferinţă de presă înainte de meci, Hagi a analizat formaţia din Botoşani şi se aşteaptă la un meci de mare luptă.

"O deplasare grea, un adversar care joacă un fotbal bun, agresiv, o echipă foarte puternică acasă şi sperăm să reuşim un meci foarte bun şi să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv, cu o victorie, suntem într-un moment bun şi sperăm să exploatăm acest moment. Dar sunt conştient că trebuie să facem un meci foarte bun ca să aspirăm la puncte, la victorie. E o echipă care îţi creează o presiune enormă acasă şi sperăm să rezistăm acestei presiuni şi să facem fotbalul nostru", a declarat Hagi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare