Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte 2-1. Costel Enache îşi salvează postul în faţa echipei lui Moldovan

VIDEO | FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte 2-1. Costel Enache îşi salvează postul în faţa echipei lui Moldovan

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a învins cu scorul de 2-1 formaţia Chindia Târgovişte. Petrişor Petrescu şi Debeljuh au marcat golurile victoriei sibienilor, în timp ce Florea a marcat pentru oaspeţi. Chindia a trecut pe lângă egalare în prelungiri.

Aventura lui Costel Enache la Sibiu, continuă. Antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB şi-a salvat poziţia după victoria obţinută de FC Hermannstadt, 2-1 în faţa nou promovatei, Chindia Târgovişte. 

Petrişor Petrescu a marcat primul pentru gazde în minutul 16, iar Hermannstadt a trecut la controlul teritorial al terenului din acel moment. La pauză, Viorel Moldovan l-a trimis în teren pe Florea, care la două minute de la intrarea pe gazon a reuşit să restabilească egalitatea. 

Sibienii au marcat în minutul 75 prin Debeljuh, care a reluat superb cu capul în poarta lui Aioani. 

Acelaşi Florea putea restabili din nou egalitatea în minutele de prelungire, dar atacantul târgoviştenilor nu a ajuns la timp la întâlnirea cu mingea aruncată în careu de Yameogo. 

Hermannstadt face 9 puncte după acest meci şi joacă etapa viitoare la Iaşi. Nou promovata Chindia bifează prima înfrângere din ultimele trei meciuri şi are doar 5 puncte, ocupând temporar poziţia a 12-a în clasament. Etapa viitoare, formaţia lui Moldovan joacă acasă contra lui Sepsi Sf. Gheorghe


LIVE Hermannstadt - Târgovişte 2-1 (Petrişor Petrescu 16, Debeljuh 74 / Florea 47)

ECHIPE DE START:

Hermannstadt: Novo - Măţel, Viera, Luchin, Opruţ - Pires, Caiado - P. Petrescu, Joalisson, Cordea - Yazalde
Rezerve: I. Pop, Rimane, Dâlbea, Dumitriu, Sîntean, Debeljuh, Tătar
Antrenor: Costel Enache

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu - Bic, Raţă - Neguţ, L. Mihai, Şerban - Voduţ
Rezerve: I. Popescu, Piţian, Dumiter, Yameogo, D. Florea, Burlacu, C. Dinu
Antrenor: Viorel Moldovan


Min 93. Ocazie uriaşă pentru Chindia! Fază spectaculoasă a oaspeţilor care trec pe lângă egalare. Florea nu ajunge la centrarea lui Yameogo.

Min 80. Ocazie mare pentru gazde. Portarul Aioani intervine salvator.

Min 74. GOOL Hermannstadt! Debeljuh marchează superb cu capul şi aduce în avantaj gruparea antrenată de Costel Enache

Min 72. Bară Chindia! Florea este aproape de ”dublă”

Min 48. GOOOL Chindia! Daniel Florea restabileşte egalitatea la scurt timp de la intrarea pe teren

Min 46. A început repriza a doua

Sibienii intră cu avantaj la cabine, la capătul unei reprize pe care au controlat-o în mare parte. Echipa lui Enache a expediat 4 şuturi pe poarta oaspeţilor, în timp ce Chinda a tras o singură dată pe poarta lui Novo.

Min 25. Ocazie pentru gazde! Petrescu centrează din flancul drept, mingea ajunge la Cordea, care este blocat în utlimă instanţă de portarul Aioani

Min 16. GOL Hermannstadt! Petrişor Petrescu este cel care deschide scorul printr-o execuţie frumoasă din apropierea careului mic. El reia în poartă o minge trimise la întâlnire de Cordea

Min 12: Joalisson îl incearcă pe Aioani cu un şut destul de bun de la marginea careului mare. Portarul oaspeţilor reţine fără emoţii

Min 6. Hermannstadt cere penalty 

Min 1: Start de meci la Târgu Mureş


FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte deschide ziua de duminică în Liga 1. În aşteptarea duelului zilei dintre FCSB şi Viitorul Constanţa, partida de la Sibiu se anunţă una atractivă. Vecine de clasament, Hermannstadt şi Târgovişte nu au un început de sezon extraordinar.

Formaţia lui Costel Enache are trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri jucate în Liga 1, în timp ce Chindia dă semne de revenire după ce în ultimele două runde a strâns patru puncte.

  • LIVE VIDEO | FC Hermannstadt – Chindia Târgovişte duminică de la ora 18:00 la Telekom Sport 1


Partida are toate ingredientele unui meci spectaculos. Sibienii au cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 17 goluri primite, pe când târgoviştenii au 15 goluri primite. Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe s-a disputat în Liga 2 şi s-a terminat la egalitate 1-1. În 2017, tot în Liga a doua, cele două formaţii au terminat fără goluri, 0-0 la Sibiu.

Hermannstadt a pierdut clar cu Dinamo în etapa precedentă (0-3) în timp ce Chindia a smuls o remiză de aur la Iaşi, contra formaţiei lui Teja.

Se anunta spectacol total in acest meci, sibienii având cea mai slabă apărare, cu 17 goluri primite, pe când târgoviştenii au, la randul lor, 15 goluri primite.

Afla mai multe despre: hermannstadtchindia 

viewscnt
Articole similare