Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Hermannstadt - Botoşani 1-1. Oaspeţii au ratat şansa de a o întrece pe Dinamo

LIVE VIDEO | Hermannstadt - Botoşani 1-1. Oaspeţii au ratat şansa de a o întrece pe Dinamo

Superliga

Comentarii

AFC Hermannstadt au încheiat la egalitate, luni, scor 1-1, FC Botoşani, în etapa a 15-a a Ligii 1, într-un meci care era programat iniţial să se dispute duminică, la ora 17:30, dar a fost amânat din cauza ceţii. Cu o victorie, oaspeţii o puteau întrece pe Dinamo.

Pentru Hermannstadt a marcat Tătar, în minutul 77, în timp ce pentru FC Botoşani a înscris Rodriguez, în minutul 63, din penalti.

În urma acestei remize, FC Botoşani rămâne pe locul 12, cu 16 puncte, la un punct avans de FC Hermannstadt, penultima clasată. Pe ultimul loc se află Voluntari, cu opt puncte.

VIDEO | Hermannstadt - Botoşani 1-1 (Tătar 77 / J. Rodriguez 63'-penalty)

Echipele de start:

FC Hermannnstadt: Căbuz - Company, Pîrvulescu, Dandea, Mijuskovic, Tătar - Serediuc, Dâlbea, Dumitriu - Blănaru, Tsomou.
Rezerve: T. Niga - Acsinte, Antonov, Hergheligiu, Moreira, N'Kololo, I. Stoica.

Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Chindriş, Chitoşcă - Rodriguez, Karaboue - Golofca, Papa, Fabbrini - Roman.
Rezerve: Pap - Brekalo, Corban, Florescu, L. Fulop, Ongenda, Trujic.

Final.

Min 77: Gol FC Hermannstadt!! Reuşită spectaculoasă a lui Tătar din lovitură liberă. De această dată, Fraisl (cu o prestaţie foarte bună până acum) s-a plasat prost. E din nou egalitate la Târgu Mureş!

Min. 63: Gol FC Botoşani! Jonathan Rodriguez execută pe centrul porţii şi îl învinge pe Căbuz, care a plonjat în dreapta.

Min. 61: Penalty pentru FC Botoşani, după intervenţie imprudentă a lui Company asupra lui Papa.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză la Târgu Mureş.

Min. 23: Ocazie FC Botoşani. Acelaşi Chitoşcă a încercat să-l surprindă pe Căbuz cu un şut din unghi, din lovitură liberă, dar mingea s-a dus în plasa laterală.

Min. 6: Ocazie FC Botoşani. Chitoşcă execută bine o lovitură liberă, şut-centrare, iar Căbuz scoate în corner.

Min. 1: A început partida de la Târgu Mureş.


Arbitrul Andrei Chivulete a amânat partida o oră, mai întâi, în speranţa că vremea se va îmbuntăţi, însă ceaţa nu a permis ca meciul să se joace, astfel că întâlnirea va avea loc luni, la ora 14:00.

UPDATE 18:30 A trecut o oră, iar ceaţa nu s-a risipit deloc la Târgu Mureş, astfel că meciul a fost amânat pentru luni. Cel mai probabil, la ora 14:00.

UPDATE: Programat iniţial la 17:30, meciul a fost amânat o oră, din cauza ceţii de la Târgu Mureş, acolo unde FC Hermannstadt îşi joacă meciurile de pe teren propriu. Ceaţa este însă foarte densă şi, din informaţiile Telekom Sport, partida ar urma să se joace, în cele din urmă, luni, de la ora 14:00.

Ambele echipe se zbat în zona roşie a clasamentului, iar forma de momente ar putea fi factorul decisiv pentru partida de astăzi. 

Hermannstadt, cu Miriuţă pe bancă, are două victorii în ultimele două meciuri, cu Poli Iaşi şi Sepsi, ambele în deplasare, în timp ce Botoşani este exact la polul opus. Echipa antrenată de Costel Enache a pierdut cu Viitorul, iar etapa trecută a fost umilită de CFR Cluj, 1-5, pe teren propriu. 

"Întâlnim un adversar într-un moment foarte bun, cu un moral bun, cu reuşite, cu rezultate, un adversar care are un bun potenţial ofensiv după ultimele rezultate. Suntem cu toţii conştienţi că este un moment dificil şi că trebuie să corectăm rapid lucrurile. Timpul deja se scurge, iar numărul de etape rămase nu este unul care să ne dea linişte. Clasamentul este foarte strâns, echipele sunt apropiate ca valoare, diferenţele se fac dintr-o simplă greşeală", a spus Costel Enache la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare