Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Hermannstadt - Viitorul 1-0. Gol SUPERB marcat de Dumitriu. Trei meciuri fără gol marcat pentru constănţeni

VIDEO | FC Hermannstadt - Viitorul 1-0. Gol SUPERB marcat de Dumitriu. Trei meciuri fără gol marcat pentru constănţeni

Superliga

Comentarii

Viitorul lui Hagi a încheiat anul 2018 cu o înfrângere, a treia consecutivă în Liga I fără gol marcat.

LIVE | FC Hermannstadt - FC Viitorul 1-0 (Dumitriu 12')

Echipele de start:

  • FC Hermannstadt: Căbuz - Company, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Tătar - Petrescu, Dâlbea, Dumitriu - Blănaru, Tsoumou
  • FC Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Luchin, de Nooijer - Artean, Băluţă, Vînă - Hagi, Voduţ, Drăguş

Dumitriu a deschis repede scorul pentru Hermannstadt, cu un şut care l-a lăsat fără replică pe Cojocaru. Sibienii işi puteau dubla avantajul, dar Tătar a fost blocat de portarul Viitorului. 

Echipa lui Hagi a tras primul şut pe poartă de-abia în repriza secundă, prin Artean, dar tabela nu s-a modificat. Achim a avut cea mai mare ocazie a Viitorului, dar bara s-a opus. 

S-a terminat 1-0 pentru Hermannstadt, care a urcat pe locul 7, la doar 3 puncte de play-off, în timp ce Viitorul rămâne pe 5.

FINAL

Min. 76 - Ocazie imensă pentru FC Viitorul! Achim preia foarte bine de lângă un adversar şi se întoarce spre poarta lui Căbuz, dar mingea expediată de acesta loveşte bara transversală.

►Echipa pregătită de Gheorghe Hagi pune tot mai multă presiune pe apărarea sibienilor.

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 12 - GOOOOOOOL Hermannstadt! Dumitriu deschide scorul cu un şut de toată frumuseţea din afara careului de 16 metri.

Min. 1 - A început partida!


Reactivată de Vasile Miriuţă, formaţia sibiană are 3 victorii în ultimele 5 meciuri jucate, iar în etapa precedentă s-a impus la Mediaş, cu scorul de 2-0. Viitorul vine după 2 înfrângeri în partidele derby cu FCSB şi CFR şi caută să nu piardă legătura cu primele trei clasate. Momentan, băieţii lui Hagi au pierdut puncte importante şi se află acum la 10 lungimi de undă de CFR Cluj.

  • LIVE VIDEO | FC Hermannstadt - Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 13:00, pe Telekom Sport 1

Cele două formaţii au jucat un singur meci în Liga 1, câştigat în tur de FC Viitorul cu scorul de 1-0. Ianis Hagi a adus victoria în septembrie echipei tatălui său, din penalty.

3 victorii în ultimele 5 partide jucate în deplasare are Viitorul Constanţa, în timp ce FC Hermannstadt are o singură înfrângere ”pe teren propriu” în ultimele 5 jocuri (0-2 cu Astra Giurgiu).

Cele două formaţii sunt despărţite de 8 puncte în clasament. Sibienii au 7 victorii în campionat, în timp ce constănţenii au strâns 10 victorii. Înainte de meciul cu Hermannstadt, Gheorghe Hagi s-a contrat cu oficialul FCSB-ului, Mihai Stoica. Viitorul nu a mai avut răbdare să treacă ultima etapă a anului pentru a sărbători. Hagi a dat petrecerea de final de an cu trei zile înaintea duelului cu Hermannstadt., iar printre invitaţii speciali s-a numărat şi Stere Halep. Nimic nu le-a putut strica petrecerea constănţenilor, nici măcar seria de trei meciuri fără victorie.

  • LIVE VIDEO | FC Hermannstadt - Viitorul se joacă duminică, de la ora 13:00, pe Telekom Sport 1

”După părerea mea până acum este un an bun, suntem în obiectiv. Noi sperăm până se termină sezonul regulat să ne menţinem tot acolo şi de ce nu, să ne batem cât mai sus”, Denis Drăguş.

Afla mai multe despre: fc hermannstadt - viitorul 

viewscnt
Articole similare