Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Viitorul - CFR Cluj 0-1. Victorie în stilul ei caracteristic pentru campioană. Cum arată clasamentul

VIDEO | FC Viitorul - CFR Cluj 0-1. Victorie în stilul ei caracteristic pentru campioană. Cum arată clasamentulgalerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins-o, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a 20-a din Liga 1, partidă care a putut fi urmărită la Telekom Sport.

George Ţucudean a înscris, în minutul 33, unicul gol al victoriei care o readuce pe campioana en titre la trei puncte avans de principala urmăritoare, FCSB. În etapa următoare, ultima din acest an calendaristic, CFR Cluj întâlneşte în deplasare, pe Arena Naţională, pe FCSB.

De cealaltă parte, Viitorul rămâne pe locul al patrulea, cu 33 de puncte, la zece lungimi în spatele liderului. În ultima partidă din 2018, elevii lui Gică Hagi joacă în deplasare cu FC Hermannstadt.

VIDEO | FC Viitorul - CFR Cluj 0-1 (Ţucudean 33')

Echipele de start: 

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Luchin, De Nooijer - Artean, T. Băluţă, Vînă - I. Hagi (C), Voduţ, Drăguş. 
Rezerve: Buzbuchi - Măţan, Casap, Achim, Ciobanu, Dima, Houri.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora (C) - D. Djokovic, Bordeianu, Culio - C. Deac, Ţucudean, Omrani.
Rezerve: Jesus Fernandez, Lang, Peteleu, A. Păun, Ioniţă, Petrila, Costache.
Antrenor: Toni Conceicao.


Final.

Min. 64: Iese Ţucudean, intră Păun, la CFR. La Viitorul, Artean îi lasă locul lui Achim.

Min. 60: Ocazie Viitorul. Vînă centrează excelent din partea stângă, iar Mladen reia foarte bine cu capul din apropiere, dar Arlauskis are o intervenţie pe măsură.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Pauză.

Min. 39: Moment tensionat pe stadionul din Ovidiu, acolo unde a izbucnit un conflict între Ianis Hagi şi Culio, după un fault comis de mijlocaşul Viitorului asupra argentinianului.

Min. 33: Gol CFR Cluj! George Ţucudean marchează împotriva fostei sale echipe cu un şut din apropiere, după o pasă a lui Omrani. Totul a plecat de la o eroare a lui Sebastian Mladen, care a alunecat, iar elevii lui Toni Conceicao au declanşat contraatacul.

Min. 32: Încă o ocazie pentru Voduţ. Vârful Viitorului reia cu capul de la prima bară, după o centrare a lui De Nooijer, dar Arlauskis prinde fără probleme.

Min. 27: Cartonaş galben pentru George Ţucudean. Atacantul CFR-ului cade în urma unui duel cu Luchin şi cere lovitură de la 11 metri, dar se alege cu cartonaş galben pentru simulare.

Min. 5: Ocazie Viitorul. Ianis Hagi pasează excelent pentru Voduţ, care şutează în plasa laterală, din unghi.

Min. 1: A început meciul de la Ovidiu.


FC Viitorul ocupă locul trei în clasamentul Ligii 1, cu 33 de puncte, la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj (40 de puncte, la egalitate cu FCSB).

”Chiar dacă e FCSB, chiar dacă e Dinamo, chiar dacă e CFR, mentalitatea noastră este să ne impunem. Vom vedea cât de puternici vom fi, cât de buni vom fi, dar eu am convingerea că vom face un meci mare”, a spus Gheorghe Hagi la o conferinţă de presă.

Hagi a anunţat obiectivele clubului înainte de partida cu CFR Cluj: ”Primul obiectiv este acela de a rămâne în prima ligă, să mă văd şi la anul cu voi. Al doilea este să intrăm în play-off. Obiectivul vestiarului, al grupului este să intrăm în play-off. Al treilea este să devenim cei mai buni. Acela este ultimul, este pe termen lung, pentru că nu avem bugetele cele mai mari. Conducerea mea atât îmi dă, atât poate şi nu poate să îmi creeze această presiun”.

CFR Cluj a călcat strămb etapa trecută, scoţând doar un rezultat de egalitate în partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2 şi are nevoie de victorie pentru a rămâne la trei puncte în faţa FCSB.

 

Afla mai multe despre: liga 1viitorulcfr cluj 

viewscnt
Articole similare