Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cu Hagi junior şi Hagi senior în tribune, Viitorul este învinsă de Sepsi la capătul unui meci cu cinci goluri

VIDEO | Cu Hagi junior şi Hagi senior în tribune, Viitorul este învinsă de Sepsi la capătul unui meci cu cinci goluri

Superliga

Comentarii

FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 12-a a Ligii 1. Ianis Hagi nu a putut să evolueze pentru gazde, fiind suspendat. Într-o situaţie similară s-a aflat şi Gheorghe Hagi, care nu a putut sta pe bancă din cauza unei suspendări.

VIDEO | Viitorul - Sepsi 2-3 (Luchin 12', T. Băluţă 81'/Jovanovic 7', Mensah 66', Tandia 86')

Au marcat Luchin ’12 şi Băluţă ‘81 pentru gazde, respectiv Jovanovic ‘7, Mensah ’66 şi Tandia ’86 pentru oaspeţi.

FC Viitorul: Cojocaru – Mladen, Luchin, Ţîru, De Nooijer – Achim (Artean ’78), Băluţă, Vână – Natkho (Ciobanu ’46), Voduţ (Houri ’60), Drăguţ. Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato (Ursu ‘89) – Velev, Vaşvari – Drăghici, Nouvier (Karniţki ’37), Ştefan (Mensah ’52) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe


Final.

Min. 87: Gol Viitorul! Tandia o readuce pe Sepsi în avantaj, pentru a treia oară în acest joc, după o incursiune în flancul drept şi o execuţie superbă la colţul lung.

Min. 81: Gol Viitorul! Tudor Băluţă restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap.

Min. 66: Gol Sepsi! Oaspeţii revin în avantaj, prin golul înscris de Mensah, din interiorul careului.

Min. 65: Ocazie Sepsi! Mensah şutează bine de la mare distanţă, iar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Cojocaru.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză.

Min. 45+2: Trei parade ale lui Niczuly, în aceeaşi fază!

Min. 34: Cartonaş galben Stephan Drăghici! Mijlocaşul oaspeţilor este sancţionat cu galben pentru simulare, însă reluările arată că Drăghici a fost faultat de De Nooijer.

Min. 18: Bară Viitorul. Şut bun al lui Denis Drăguş, de la aproximativ 20 de metri, mingea lovind transversalal porţii lui Niczuly.

Min. 13: Gol Viitorul! Luchin înscrie primul său gol pentru Viitorul şi restabileşte egalitatea.

Min. 7: Gol Sepsi! Jovanovic deschide scorul cu o lovitură de cap.

Min. 1: A început meciul.


Viitorul lui Hagi trece printr-o perioadă destul de bună, echipa este pe locul patru, au două victorii consecutive, cu Astra şi Poli Iaşi, iar mai mulţi jucători din lotul fostei campioane au evoluat la reprezentativele României în pauza internaţională. Apărarea rămâne însă marea problemă a lui Hagi, iar de acest lucru ar putea profita Sepsi pentru a reveni pe un loc de play off. 

  • LIVE VIDEO | Puştii lui Hagi revin în Liga 1! Viitorul - Sepsi este în direct, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 

Echipa antrenată de Eugen Neagoe ocupă ultimul loc de play out cu 16 puncte, dar problema cea mai mare este că nu a mai câştigat de patru etape. Totuşi au cea mai bună apărare din Liga 1, cu doar şapte goluri primite în 11 etape de campionat. 

  • LIVE VIDEO | Puştii lui Hagi revin în Liga 1! Viitorul - Sepsi este în direct, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 

Cu o eventuală victorie sâmbătă, Sepsi o egalează chiar pe Viitorul în clasament şi într-o situaţie ideală ar fi pe locul ocupat acum de constănţeni la finalul etapei. 

Afla mai multe despre: sepsi oskviitorul constantaliga 1 

viewscnt
Articole similare