Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - CFR 0-4. Susic, Culio, Deac şi Camora readuc campioana României pe primul loc în Liga 1!

VIDEO | FC Voluntari - CFR 0-4. Susic, Culio, Deac şi Camora readuc campioana României pe primul loc în Liga 1!

Superliga

Comentarii

Cele două se întâlnesc în etapa a 22-a a Ligii 1, iar în cazul unui succes clujenii vor termina anul pe primul loc. Gazdele nu au mai câştigat de 15 jocuri.

FC Voluntari - CFR Cluj 0-4 (Susic 5, Culio 14 pen, Deac 37, Camora 90+2)

Echipele de start:

Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Julio, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Signorelli - C. Costin, Papazoglou, I. Gheorghe
Rezerve: Mitrev - Balaur, Kocic, Bortoneanu, Ebrailidze, D. Benzar, Ţîră
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, A. Burcă, Vinicius, Camora - Itu, Culio, Djokovic - C. Deac, Rondon, V. Costache
Rezerve: A. Rus, Boli, Hoban, Luis Aurelio, A. Păun, Petrila, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu 

Min. 90+3: Final de meci. CFR revine pe primul loc.


Min. 90+2: GOOOOOOOOOOLLLLL CFR! Camora înscrie şi el! Căptanul CFR-ului a înscris cu un şut tare, din interiorul careului.


Min. 87: Ocazie CFR! Petrila îl lansează excelent pe contraatac pe Deac, care îl driblează pe Rîmniceanu şi trage pe lângă poartă, dintr-un unghi imposibil. Omrani s-a supărat, deoarece putea primi mingea de la Deac şi să înscrie uşor.


Min. 80: Djokovic încearcă un şut la poarta lui Rîmniceanu, dar mingea trece pe lângă poarta goalkeeperului Voluntariului.


Min. 70: Ocazie Voluntari. Papazoglou trimite cu capul pe poarta lui Arlauskis, dar portarul lituanian respinge.


Min. 47: Ocazie CFR! Djokovic trage la poartă din careu, mingea e blocată de un fundaş, iar clujenii au cerut penalty. Nu s-a dat nimic.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45: Pauză.


Min. 37: GOOOOOLLLLLLLLL CFR! Deac preia o minge lungă lansată peste apărarea Voluntariului şi îl lobează spectaculos pe spate pe Rîmniceanu.


Min. 30: Ocazie CFR! Djokovic a încercat să reia din cădere, după o ieşire hazardată a lui Rîmniceanu, iar Costache trage, dar mingea e respinsă de pe linia porţii de fundaşii Voluntariului.


Min. 14: GOOOOOOOOOOOLLL CFR! Culio înscrie din penalty!


Min. 13: Alexandru Vlad îl faultează pe Costache în careu, iar centralul dictează penalty!


Min. 5: GOOOOOOOOOLLLLLL CFR! Mateo Susic deschide scorul! O centrare din dreapta a ajuns excelent la Rondond, iar atacantul din Venezuela i-a aşezat perfect mingea pentru şut lui Susic, care înscrie cu toată opoziţia lui Rîmniceanu.


Min. 1: A început meciul!


CFR Cluj a pierdut poziţia de lider după ce Astra a învins Academica Clinceni şi a revenit în fruntea campionatului. Clujenii au acum două puncte mai puţin decât echipa lui Budescu şi Alibec înainte să joace în această etapă la Voluntari. Ardelenii au şansa să obţină prima victorie pe teren străin în ultimele 4 luni. Au fost opt meciuri de atunci în care trupa lui Dan Petrescu nu a reuşit să se impună. Singurele succese în deplasare au venit chiar în primele dispute ale stagiunii, contra nou-promovatelor Academica Clinceni şi Chindia. Dacă CFR-ul poate avansa în cazul în care va obţine cele trei puncte, nu acelaşi lucru este valabil şi în privinţa ilfovenilor. 

  • LIVE VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj, sâmbătă, ora 20:00, Telekom Sport 1

Pe ultimul loc şi la o distanţă mare de următoarele clasate, FC Voluntari mai poate spera doar să micşoreze distanţa faţă contracandidatele la evitarea retrogradării. Dacă CFR-ul nu are deloc un bilanţ de invidiat în deplasare, echipa lui Bergodi stă foarte prost la capitolul puncte cucerite acasă, Au fost doar două în urma a două rezultate de egalitate cu Sepsi şi Poli Iaşi în startul sezonului. Balaur & Co încheie anul cu un meci contra vişiniilor CFR-ului, aşa cum s-a întâmplat şi în 2016, atunci când FC Voluntari se impunea cu 2-1 în cel mai bun sezon al ilfovenilor în prima divizie. 

Afla mai multe despre: fc voluntaricfr clujpetrescubergodi 

viewscnt
Articole similare