Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - Chindia Târgovişte, scor 0-1. Formaţia lui Viorel Moldovan intră în lupta pentru locurile de play-off. FC Voluntari, în derivă totală

VIDEO | FC Voluntari - Chindia Târgovişte, scor 0-1. Formaţia lui Viorel Moldovan intră în lupta pentru locurile de play-off. FC Voluntari, în derivă totală

Superliga

Comentarii

Luni seară, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, formaţia gazdă a fost învinsă de Chindia Târgovişte, scor 0-1 (0-1), într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga l.

Chindia s-a distanţat de zona retrogradării şi a sărit peste FCSB în clasament, după a treia victorie consecutivă în Liga I. La Voluntari, echipa lui Viorel Moldovan putea deschide scorul după numai zece minute. Dumiter şi Neguţ nu au putut marca. Golul de trei puncte a venit după o jumătate de oră de joc. Rodriguez şi-a trimis mingea în poartă. Voluntari putea reveni până la pauză, dar Ebralidze nu a reuşit să marcheze unu la unu cu Aioanei. Nici Ion Gheorghe nu a avut mai mult noroc în partea a doua, iar FC Voluntari - Chindia s-a terminat 0-1.


VIDEO | FC Voluntari - Chindia 0-1 (Julio Cesar Rodriguez`32 - autogol)

Min. 90+2: Tot pe contraatac, Chindia ratează ultima ocazie a partidei! Mihai Voduţ trimite slab un şut din flancul stâng.

Min. 90+1: Încă o ocazie pentru FC Voluntari! Noul intrat Harrer trimite mingea din Folha Seca peste poarta lui Aioani.

Min 82: Ocazie mare pentru Chindia să închidă jocul! Florea îl găseşte excelent pe Dumiter, acesta rămâne singur cu portarul Mitrev, dar nu îl poate învinge pe bulgar.

Min 74: FC Voluntari cere penalty la căderea lui Laidouni. Arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 64: Laidouni trece de Leca, scapă singur cu portarul Aioani, care intervine, din nou, excelent şi păstrează poarta intactă. Voluntari nu reuşeşte să marcheze, chiar dacă îţi creează ocazii.

Min. 50: Ocazie bună pentru FC Voluntari, însă şutul lui Gheorghe este parat foarte bine de Mihai Marian Aioani!

Pauză la Voluntari!

Min. 39: Încă o ocazie irosită de Ebralidze! Gruzinul a scăpat singur cu portarul Chindiei, Aioani, care l-a blocat providenţial.

Min. 36: Acţiune frumoasă colectivă creată de FC Voluntari, însă finalizarea lui Ebralidze a lăsat mult de dorit. Fără marcaj, puţin lateral stânga, georgianul a scos balonul din stadion.

Min. 32: GOOOLLL Chindia Târgovişte! Julio Cesar Rodriguez reia balonul cu capul în propria poartă.

Min.19: Şutul bun al lui Căpăţână a fost parat de tânărul portar al Chindiei, Aioani!

Min. 14: Ocazie pentru FC Voluntari! Laidouni reia din voleu, completat ratat, şi mingea iese mult în afara terenului.

Min. 10: Dublă ocazie de gol pentru Chindia Târgovişte! Şutul lui Dumiter este respins de Mitrev, apoi Neguţ, cu poarta goală în faţă, reia lamentabil mult peste poartă.

Echipele de start:
 
FC Voluntari: Mitrev - Costin, I. Balaur (C), Julio Cesar, A. Vlad - M. Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe, C. Ţîră, Ebralidze.
Rezerve: Rîmniceanu, A. Struna, Kocic, Achim, Harrer, Benzar, Măţan.
Antrenor: Cristiano Bergodi.
 
Chindia: Aioani - Martac (C), Piţian, Leca, Neciu - Ivancic, Raţă, O. Bic, Neguţ - D. Florea, Dumiter.
Rezerve: D. Moldovan, D. Dumitraşu, C. Dinu, A. Burlacu, Novac, Yameogo.
Antrenor: Viorel Moldovan.
 
FC Voluntari are la fel ca şi în sezonul trecut un început de coşmar. Şi în 2018, ilfovenii erau ultimii în clasament după 11 etape şi aveau tot 5 puncte acumulate. Până la urmă venirea italianului Bergodi a salavt echipa de lângă Bucureşti, dar acum italianul a trecut din nou la munca de jos trebuind să scoată fosta deţinătoare a Cupei României dintr-o nouă situaţie limită. FC Voluntari are şase eşecuri al rând în campionat şi întâlneşte o echipă care este la polul opus.
 
  • LIVE VIDEO | FC Voluntari - Chindia, luni, ora 18:00, Telekom Sport 1
 
Chindia a câştigat ultimele două jocuri disputate în campionat fără să primească gol iar îndeplasare nu a pierdut pe terenul a trei echipe care ocupă în acest moment un loc de play-off. FC Voluntari şi Chindia s-au mai întâlnit în vara lui 2018, în barajul pentru Liga I, iar atunci Balaur & Co au avut câştig de cauză abia la loviturile de departajare. Cu un succes, gazdele de luni seară vor rămâne tot ultimele în clasament, în timp ce târgoviştenii vor ajunge foarte aproape de locurile de play-off, daă vor reveni acasă cu toate cele trei puncte.  

Afla mai multe despre: fc voluntarichindialiga 1bergodiviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare