Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari- Craiova 0-1. Fază controversată în minutul 83. Niculescu, eliminat!

VIDEO | FC Voluntari- Craiova 0-1. Fază controversată în minutul 83. Niculescu, eliminat!

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Voluntari. Singurul gol al meciului a fost marcat de Bancu, în minutul 33. Finalul partidei a fost unul plin de nervi, arbitrul partidei acordând penalty pentru ilfoveni, însă la scurt timp s-a răzgândit!

Voluntari - CSU Craiova 0-1 (Bancu 33)

Min 84. Arbitrul Bârsan acordă lovitură de la 11 metri pentru Voluntari, dar asistentul intervine, iar penalty-ul este anulat. Claudiu Niculescu a fost trimis în tribună pentru proteste vehemente!

Min 45. Voluntari marchează, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Min 33. GOOOOOL CSU CRAIOVA. Bancu deschide scorul la Voluntari după o fază creată tot de el!

Echipele de start

FC Voluntari: Petrariu - Pleaşcă, Balaur, Cazan, Bucurică - C. Achim, Novac (cp) - Căpăţînă, Ivanovici, D. Benzar - Ad. Balan
Rezerve: Balauru, Leasă, Horj, Pîrcălabu, G. Deac, Cernat, I. Voicu
Antrenor: Claudiu Niculescu

U Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, Ferreira - Martici, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Mitriţă, Băluţă, Gustavo
Rezerve: Calancea, Briceag, Burlacu, Screciu, Dimitrov, Bic, Bărbuţ
Antrenor: Devis Mangia

Pauza de iarnă nu i-a prins prea bine Voluntariului. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a pierdut primul meci de la reluarea campionatului, scor 0-4, cu CSM Iaşi şi s-a impus la limită, scor 3-2, cu Poli Timişoara.

De partea cealaltă, CS U Craiova a obţinut un egal cu Dinamo, scor 2-2, şi s-a impus greu, pe teren propriu, cu Sepsi, 1-0. Fotbaliştii pregătiţi de Devis Mangia sunt neînvinşi de cinci partide.

Antrenorul echipei craiovene este de părere că diferenţa o va face atitudinea jucătorilor. ”Va fi un meci dificil, pentru că îmi aduc aminte meciul de la Severin. Diferenţa va fi făcută de atitudinea de pe teren”, a declarat Devis Mangia la conferinţa de presă.

”Ştim ce adversar întâlnim mâine seara, este una dintre echipele care se luptă pentru titlu în acest sezon. Ştim că ei vor dori să câştige jocul de mâine pentru că au nevoie de puncte, la fel şi noi şi cred că va fi un meci de luptă, aprig. Ei au amintiri neplăcute cu noi, i-am eliminat din semifinala Cupei sezonul trecut, în turul campionatului, în toamnă, ne-au egalat pe final”, a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul Voluntariului.
 
Partida FC Voluntari - Universitatea Craiova va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaliga 1fc voluntari,  

viewscnt
Articole similare