Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Execuţia lui Alexandru Tudorie "condamnă" Dinamo la play-out. Voluntari a reuşit prima victorie împotriva "câinilor", în 14 meciuri

VIDEO | Execuţia lui Alexandru Tudorie "condamnă" Dinamo la play-out. Voluntari a reuşit prima victorie împotriva "câinilor", în 14 meciuri

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să învingă pe Dinamo, scor 2-1 (0-1), duminică, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii l de fotbal.

LIVE VIDEO | FC Voluntari - Dinamo Bucureşti 2-1 (Ţîră 76`, Tudorie 80`/Sorescu 38`)


Final de partidă! FC Voluntari reuşeşte prima victorie din istoria partidelor directe cu Dinamo.

Min. 80: GOOOLLL FC Voluntari! Alexandru Tudorie trimite un exterior, din prima, fără şansă pentru Piscitelli.

Min. 76: GOOOLLL FC Voluntari! Cătălin Ţîră egalează după un şut la colţul lung.

Min. 74: Dinamo, sub asediu! Mihai Popescu respinge mingea de pe linia porţii.

Min. 73: Barăăăă FC Voluntari! Eric a fost aproape de egalare.

Min. 72: Dinamo, în inferioritate! Cartonaş galben pentru Skovajsa, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Min. 63: Dinamo, din nou aproape de majorarea diferenţei. Mihaiu trage mult peste poartă, după un contraatac şcoală.

Min. 54: Prima ocazie de gol a reprizei secunde aparţine dinamoviştilor. Perovic reia mult peste poartă, din poziţie grea, dar nu imposibilă!

A început repriza secundă!

Pauză la Voluntari!

Min. 43: Bară Dinamo! Şutul lui Fabbrini din careu este respins în bară de Cojocaru.

Min. 38: GOOOOLLL DINAMO! "Câinii" dau lovitura pe contraatac! Sorescu marchează cu poarta goală, după o fază bună realizată de Perovic.

Min. 37: Încă o ocazie mare, FC Voluntari! Simonovski trimite mingea în bară, din interiorul carerului mare.

Min. 29: Ocazie mare de gol pentru FC Voluntari! Intervenţie incredibilă a lui Pisitelli în faţa lui Căpăţână.

Min. 25: Fotbal puţin la Voluntari. Se aşteaptă greşeala adversarului.

Min. 10: Minute de tatonare pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, fără ocazii de gol


Echipele de start:

Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, F. Achim, Kocic - Gorobsov, De Lucas - Căpăţînă (C), Eric, I. Gheorghe - Simonovski.
Rezerve: Vlad, Rîmniceanu, Belu, Borţoneanu, Sanoh, Ţîră, Tudorie.
Antrenor: Mihai Teja.

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - Mrzljak (C), Răuţă - Mihaiu, Fabbrini, Sorescu - Perovic.
Antrenor: Straton, Puljic, Kilyen, I. Filip, Moldoveanu, Popa.
Antrenor: Dusan Uhrin.


Favorită la casele de pariuri înainte de acest meci, Dinamo merge la Voluntari cu speranţa că mai poate prinde încă un loc de playoff. Voluntariul vine după ce a pierdut restanţa cu FCSB, joi, dar are un moral bun după ce a reuşit să bată Clinceniul, în primul meci al anului.

Din păcate pentru Mihai Teja, FC Voluntari nu are nici măcar o victorie pe teren propriu în actuala stagiune. În 11 meciuri disputate pe Stadionul ”Anghel Iordănescu”, formaţia ilfoveană a marcat doar 6 goluri şi a încasat nu mai puţin de 20. Nici Dinamo nu o duce prea bine în deplasare. Formaţia lui Duşan Uhrin Jr a câştigat un singur meci pe teren străin şi a marcat de 11 ori în 11 meciuri. A primit în schimb 26!

Mihai Teja, noul antrenor al echipei ilfovene a antrenat o perioadă la Dinamo: ”Mi-a făcut plăcere să lucrez la Dinamo, am lucrat şi la copii şi juniori, am crescut ca antrenor, am luat şi un campionat cu Dinamo, ca antrenor secund, cu Rednic.   Am fost şi antrenor principal, sunt momente frumoase, am lucrat la un club mare, îmi pare rău că n-am reuşit mai mult, am stat foarte puţin, 3 sau 4 luni. Îmi doream să rămân mai mult, să demonstrez mai mult, eram mai tânăr, dar a fost o perioadă frumoasă” a mărurisit Teja, înainte de meci.

  • LIVE VIDEO FC Voluntari - Dinamo Bucureşti, duminică, de la ora 17:00 în direct la Telekom Sport 1

Terenul de joc arată excelent înainte de partida cu Dinamo, în ciuda ninsorilor din ultimele zile din Bucureşti. Internaţionalul de tineret, Alexandru Paşcanu este anunţat titular pentru meciul cu Dinamo: ” O să fie un meci greu, mai ales cu Dinamo, e un club mare care se respectă şi nu o să avem un meci uşor deloc. Au mai mulţi jucători de calitate, cum e Sorescu. E într-o formă foarte bună, are o viteză bună, e un jucător periculos. Nu doar el, sunt mai mulţi. Au o echipă destul de bună şi important e să ne închidem bine în apărare şi când avem mingea, să profităm de ocazii” a declarat el, înainte de meci.

În partida tur, Dinamo s-a impus cu scorul de 2-1, iar la ultima vizită pe arena ”Anghel Iordănescu” s-a impus cu scorul de 2-1. De remarcat că până acum, FC Voluntari nu a câştigat niciun meci contra lui Dinamo în Liga 1.

Afla mai multe despre: mihai tejafc voluntaridinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare