Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani întoarce soarta partidei de la Voluntari şi revine în locurile de play-off. Veteranul Mihai Roman, omul meciului

VIDEO | FC Botoşani întoarce soarta partidei de la Voluntari şi revine în locurile de play-off. Veteranul Mihai Roman, omul meciului

Superliga

Comentarii

FC Voluntari şi FC Botoşani s-au întâlnit, duminică, pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, într-o partidă din etapa a 15-a a Ligii l. Moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză au fost conduşi cu 0-1. Golurile formaţiei lui Marius Croitoru au fost reuşite de cei doi fundaşi centrali, Miron (min. 66) şi Chindriş (min. 86), în timp ce pentru formaţia lui Bergodi a punctat Ion Gheorghe (min. 10).

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 1-2 (I. Gheorghe 10/ Miron 66, Chindriş 86)


Min. 92: Şansă bună de gol pentru FC Voluntari, însă jucătorii lui Bergodi nu reuşesc să devieze mingea către poarta lui Pap.

Min. 88: FC Voluntari este la pământ! Contraatac periculos pentru FC Botoşani, Ofosu centrează excelent în faţa porţii, însă Mihai Roman ratează incredibil din câţiva metri.

Min. 86: GOOOLLL FC Botoşani! O nouă centrală excelentă oferită de Mihai Roman, de data aceasta la finalizare aflându-se cel de-al doilea fundaş central al moldovenilor, Andrei Chindriş, care îl învinge pe Rîmniceanu.

Min. 84: Încă o ocazie rarisimă pentru FC Botoşani! Ofosu scapă singur cu Rîmniceanu, însă se pierde cu firea şi trimite balonul pe lângă poartă, spre disperarea colegilor săi.

Min. 68: Ocazie imensă pentru FC Botoşani! Keita şutează din lateral stânga, Rîmniceanu respinge mingea în bară, mingea nu părăseşe terenul, urmează o nouă centrare, Ofosu se înalţă, loveşte cu capul, iar mingea loveşte din nou bara tranversală. 

Min. 66: GOOOLLL FC BOTOŞANI! Miron marchează printr-o lovitură de cap, după o centrare excelentă oferită de Mihai Roman, din lovitură liberă.

Min. 51: Ocazie pentru FC Botoşani! Ţigănaşu şutează spre poartă, însă Rîmniceanu este la post şi respinge în corner.

Pauză la Voluntari!

Min. 39: Şansă pentru FC Voluntari! Şutul-centrare al lui Gheorghe a ocolit spaţiul porţii oaspetilor.

Min. 38: Ocazie mare de gol pentru FC Botoşani! Şutul lui Mihai Roman din interiorul careului anu a nimerit spaţiul porţii

Min. 10: GOOOL FC Voluntari! Ion Gheorghe deschide scorul cu un şut din interiorul careului, după o fază în care gazdele au recuperat balonul după o pasă greşită a lui Andrei Chindriş.

Min. 1: A început meciul.


Echipele de start: 

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Achim, Balaur, A.Vlad - Căpăţână, Signorelli, I.Gheorghe - Costin, Papazoglou, Ebralidze

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, J.Rodriguez - Roman, Ongenda, Ashkovski - Keyta 

Declaraţia lui Cristiano Bergodi înaintea partidei cu moldovenii 

Declaraţia lui Marius Croitoru înaintea jocului de la Voluntari 


În runda cu numărul 15 din sezonul regulat al Ligii 1, FC Voluntari primeşte vizita celor de la FC Botoşani pe stadionul Anghel Iordănescu. Echipa lui Cristiano Bergodi este lanterna roşie a clasamentului. Ilfovenii au adunat doar şapte puncte în acest campionat, cu patru mai puţin decât Academica Clinceni. Lucrurile s-au înrăutăţit la mijlocul săptămânii, atunci când ilfovenii au fost eliminaţi din Cupa României pierzând acasă, în faţa Universităţii Craiova, scor 1-4. Cinci meciuri au trecut de la ultima victorie a Voluntariului, 3-2 la Chiajna, în turul precedent din Cupă.

LIVE VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani, duminică, de la 16:30, pe Telekom Sport 1 

De cealaltă parte, FC Botoşani vine după două eşecuri consecutive. A pierdut etapa trecută cu Astra, scor 1-2 şi în Cupa României la Clinceni, scor 0-2. Fotbaliştii lui Marius Croitoru sunt pe locul 8 în Liga 1, cu 19 puncte, la doar unul de Dinamo şi la două de locurile care duc în play-off. În tur, moldovenii s-au impus cu 4-1 şi au obţinut a treia victorie din ultimele patru confruntări directe cu FC Voluntari. În ultimele nouă jocuri disputate pe teren străin, FC Botoşani a câştigat doar o dată . Pe 31 august 2017! În rest a obţinut patru rezultate de egalitate şi a suferit patru înfrângeri.

 

Afla mai multe despre: voluntaribotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare