Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Au condus tot meciul, dar au ratat victoria pe final! Voluntari, remiză dramatică în meciul cu Botoşani

VIDEO | Au condus tot meciul, dar au ratat victoria pe final! Voluntari, remiză dramatică în meciul cu Botoşani

Superliga

Comentarii

FC Voluntari şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea din cadrul etapei a 10-a din Liga I. Gazdele au condus tot meciul, dar la final au tremurat serios pentru a obţine un punct.

Laidouni a deschis scorul după un penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu, dar planurile Voluntariului au fost date peste cap în debutul reprizei secunde.

Malfleury vede al doilea galben şi e trimis la cabine mult mai devreme, iar oaspeţii controlează autoritar partida. Chitoşcă aduce golul egalizator în minutul 80, pentru ca Vâtcă s-o salveze de două ori pe Voluntari în ultimele minute ale jocului.

În urma acestei confruntări, Voluntari face 4 puncte şi rămâne pe ultimul loc în Liga I, în timp ce Botoşani ajunge la 9 puncte.

VIDEO | FC Voluntari - FC Botoşani 1-1 (Laidouni 36 / Chitoşcă 80)

Echipele de start

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Zgrabalic, Balaur, Bucurică - Laidouni, Răuţă - G. Deac, Belahmeur, I. Gheorghe - Malfleury 
Rezerve: Petrariu, Hodorogea, V. Mihalcea, Sesar, Tudorie, Ciucur, Călin

FC Botoşani: E. Pap - Patache, Burcă, A. Miron, Chitoşcă - Chindriş - Golofca, Oaidă, J. Rodriguez, Fabbrini - M. Roman II 
Rezerve: Fraisl, Karaboue, Ongenda, Dumitraş, Papa, Piftor, E. Florescu


Min. 80: GOOOL BOTOŞANI! Chitoşcă restabileşte egalitatea

Min. 51: ROŞU PENTRU VOLUNTARI. Malfleury vede al doilea galben şi e eliminat de Colţescu.

Min. 36: GOOOL VOLUNTARI! Gazdele deschid scorul din penalty. Laidouni îl învinge pe Pap

Min. 1: A început partida.

FC Voluntari a câştigat primul meci al sezonului în Cupa României şi acum aşteaptă prima victorie şi în campionat. Echipa lui Todoran o întâlneşte pe FC Botoşani în singurul meci al zilei din Liga I. În cupă, fosta deţinătoare a trofeului a câştigat cu 2-1 într-o partidă în care i-a fost mai uşor să marcheze atunci când adversarul ave atoată echipa pe teren. Moldovenii au avut în cele din urmă doi oameni eliminaţi dar gazdele de astăzi nu au mai marcat. 

 

  • LIVE VIDEO | FC Voluntari-FC Botoşani, sâmbătă, 19:15, Telekom Sport 1

 

Dacă FC Voluntari este ultima în clasament şi nu îşi va schimba poziţia nici măcar în cazul unei victorii, trupa lui Enache poate urca două poziţiia în clasament cu o victorie în Ilfov. Antrenorul botoşănenilor va sta în tribune şi la acest joc unde îşi va ispăşi a doua etapă de suspendare. Şi va fi sub presiune dacă FC Botoşani va ajunge la nouă meciuri oficiale la rând fără victorie. 

 

Afla mai multe despre: fc voluntarifc botoşani 

viewscnt
Articole similare