Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 1948 0-0. Continuă parcursul slab al oltenilor! Trupa lui Mititelu rămâne fără victorie în play-out. Ilfovenii au rezistat în 10 oameni mai bine de o oră

VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 1948 0-0. Continuă parcursul slab al oltenilor! Trupa lui Mititelu rămâne fără victorie în play-out. Ilfovenii au rezistat în 10 oameni mai bine de o oră

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a remizat pe teren propriu contra lui FCU Craiova 1948, într-o partidă în care ilfovenii au jucat mai bine de o oră în inferioritate numerică, după eliminarea controversată a lui Ricardinho.

VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 1948 0-0

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 0-0.

Min 83. Ocazie pentru FCU Craiova 1948! Bahassa şutează slab din poziţie bună.

Min 78. Ocazie uriaşă pentru FCU Craiova 1948! Vlad Achim reia din faţa porţii goale, însă Igor Armaş se opune deschiderii scorului.

Min 61. Ocazie pentru FCU Craiova 1948! Radu Negru şutează din interiorul careului, însă balonul se scurge pe lângă poarta lui Jesus Fernandez.

Min 57. Ocazie mare pentru FCU Craiova 1948! Gurău respinge fabulos reluarea lui Baeten din apropiere. Rămâne 0-0.

Min 46. A început repriza a doua!


Min 45+2. Meciul s-a terminat, scor 0-0.

Min 25. FC Voluntari rămâne în 10 oameni! Bauza scapă spre poartă, însă este oprit de Ricardinho. Apărătorul ilfovenilor vede direct cartonaşul roşu.

Min 21. Ocazie mare pentru FC Voluntari! Defensiva olteană blochează şutul lui Robert Popa. Mingea ricoşează la Ricardinho, care trimite puţin alături.

Min 12. Ocazie pentru FC Voluntari! Robert Popescu nu reuşeşte să îl dribleze  pe Gurău, iar tabela rămâne intactă.

Min 1. A început meciul!


Echipele de start:

  • FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, I. Armaş – Boboc, V. Raţă, Crepulja, Aliji – Răduţ, Ad. Nemec, Popescu
  • Rezerve: Cascini, Merloi, Dumiter, Ciobanu, Turda, Voican, Dropp, Vâlceanu, Carnat, Lambrinoc, Florea, Paz
  • FCU Craiova: Gurău – Negru Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu, Achim – Baeten, Pop, Bauza – Blănuţă
  • Rezerve: Enache, Mascarenhas, Kvacic, Dragu, Compagnucci, Blidar, Sidibe, Bahassa, Chiţu, Ibrahim

În Ilfov se va dă o bătălie importantă pentru salvarea de la retrogradare. Ajunsă pe ultimul loc în clasamentul Superligii, FCU Craiova 1948 (18 puncte) n-a câştigat niciun meci în play-out şi speră să spargă gheaţa cu FC Voluntari pentru a mai avea şanse de salvare.

De partea cealaltă, FC Voluntari a "sărit" locurile retrogradabile şi pe cele de baraj şi se află pe poziţia a 12-a, cu 21 de puncte, astfel că va trage tare pentru a rămâne deasupra zonei roşii din clasament. Ilfovenii n-au câştigat niciun meci din ultimele două şi au nevoie de victorie, mai ales că joacă pe teren propriu.

În ultimele cinci meciuri dintre aceste echipe din Superligă, Voluntari a câştigat o dată, FC U Craiova s-a impus de trei ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În cea mai recentă confruntare, din aprilie 2024, Voluntari a învins FC U Craiova cu 1-0.

Afla mai multe despre: live video fc voluntari fcu craiova 1948live fc voluntari fcu craiova 1948live video superliga fc voluntari fcu craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare