Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sigur e Liga I? S-au marcat şase goluri în FC Voluntari - Sepsi. Reuşite spectaculoase şi o posibilă eroare de arbitraj

VIDEO | Sigur e Liga I? S-au marcat şase goluri în FC Voluntari - Sepsi. Reuşite spectaculoase şi o posibilă eroare de arbitraj

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a debutat cu dreptul în 2019 şi s-a impus cu scorul de 4-2 în faţa revelaţiei Sepsi Sf.Gheorghe

Cu un 4-4-2 agresiv şi mobil, Bergodi a reuşit să-l surprindă pe Eugen Neagoe în primul meci al noului an pentru formaţia din Voluntari. Gazdele au profitat din plin de efortul uriaş făcut de mijlocaşii trimişi în teren de Bergodi şi au reuşit să marcheze de 3 ori la scorul de 1-1.

Sepsi a dat senzaţia că reintră în meci după golul egalizator al lui Ibrahima Tandia, dar apoi formaţia lui Neagoe a pierdut majoritatea duelurilor unu contra unu. Gazdele au fost mai mereu primii la balon şi au făcut un joc foarte bun pe faza de atac.

Asta a fost marea deosebire faţă de prima parte a sezonului trecut. FC Voluntari a fost echipa mai agresivă şi mai puternică, iar per total s-a impus fără prea mari probleme.

Ricardinho a reuşit golul meciului, printr-un şut senzaţional cu piciorul stâng, dar oaspeţii au revenit în meci datorită lui Tandia, care a profitat de un plasament destul de modest al aceluiaşi Ricardinho.

Balaur a adus gazdele în avantaj până la pauză, iar la reluare, ghanezul Gazde a marcat pentru 3-1. Tudorie a închis seria de reuşite ale formaţiei lui Bergodi după un contraatac, pentru ca pe final, Sepsi să reducă din handicap din nou prin Hemed. Acesta a finalizat o pasă venită de la Tandia, cel mai bun fotbalist al oaspeţilor în acest meci.

16 puncte strânge Voluntariul după acest meci, în vreme ce Sepsi rămâne cu 33 de puncte şi aşteaptă un program destul de dificil în perioada următoare. Primul test are loc pe 9 februarie contra lui Dinamo.


LIVE VIDEO | FC Voluntari - Sepsi 4-2 (Ricardinho 15, Balaur 38, Gadze 62, Tudorie 78 / Tandia 23, Hamed 89)

Voluntari: Vâtcă - Krasniqi, Russo, Balaur, Miranda - G. Deac, Căpăţînă, Răuţă, I. Gheorghe - Gadze, Tudorie
Rezerve: Petrariu, Leasă, Buliga, Mihai, Signorelli, A. Bălan, F. Bălan

Sepsi: Niczuly - De Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Sato - Velev, Rus - Drăghici, Vaşvari, F. Ştefan - Tandia 

Rezerve: Fejer, Simonovoski, Karnitski, Hamed, Rudol, Carnat, Hadnagy


Final de meci: Voluntari se impune cu 4-2

Min 89: Goool Sepsi!! Tandia trece la serviciu şi Yasin Hamed reduce din handicap.

Min 78. Goool FC Voluntari! Alexandru Tudorie face 4-1, după un contraatac al gazdelor. Sepsi e KO

Min 62: Goool FC Voluntari! Gadze marchează pentru 3-1. Echipa gazdă scapă în câştigătoare

Min 56: Ocazie mare pentru Sepsi! Jovanovic e aproape de egalare!

Min 40: FC Voluntari aproape de un nou gol. Gabriel Deac reuşeşte să tragă, dar şutul nu prinde spaţiul porţii.

Min 36: Goool FC Voluntari! Balur reia în urma unui corner, mingea a respinsă de Gabriel Moura, dar dincolo de linia porţii

Min 23: Gooool Sepsi!!! La mai puţin de 10 minute, Tandia marchează golul egalizator, al 9-lea al francezului din acest sezon. Decarul oaspeţilor l-a întors uşor pe Ricardinho şi şutează puternic, fără ca Vâtcă să mai poată interveni

Mihai Căpăţână (FC Voluntari) e avertizat de către arbitrul Iulian Calin şi va rata meciul următor din cauza numărului de cartonaşe galbene acumulate.

Min 15: Gooool FC Voluntari! Ricardinho prinde un şut senzaţional de la 20 de metri, cu piciorul stâng, şi nu-i lasă nicio speranţă lui Niczuly. Gazdele preiau conducerea, după un debut mai bun de meci al formaţiei lui Neagoe

Min 1: A început meciul de la Voluntari!


Iar tehnicianul are parte de cea mai grea misiune de la venirea în România. Trebuie să o salveze pe FC Voluntari, aflată acum pe ultimul loc al Ligii I. Ilfovenii încep pacrusul în noul an cu un meci pe teren propriu în faţa revelaţiei campionatului de până acum, Sepsi Sfântu Gheorghe. Trupa din Covasna a terminat 2018 pe locul 4 şi are şanse importante să prindă play-off-ul.

  • LIVE VIDEO | FC Voluntari - Sepsi, duminică, 17:00, Telekom Sport 1 

Echipa lui Eugen Neagoe are trei victorii pe teren străin în acest sezon al Ligii I şi tot în deplasare a obţinut şi singurul succes în confruntările cu FC Voluntari. Se întâmpla în play-out-ul sezonului trecut atunci când Sepsi se impunea cu 2-1. În tur a fost egal în Ardeal, într-un joc în care Tandia a reuşit o egalare nesperată pentru gazde în al şaselea minut de prelungire. 

Afla mai multe despre: fc voluntarisepsibergodineagoe 

viewscnt
Articole similare