Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari a întrerupt seria înfrângerilor şi a obţinut o victorie importantă. Sepsi nu îşi revine după finala Cupei României

VIDEO | FC Voluntari a întrerupt seria înfrângerilor şi a obţinut o victorie importantă. Sepsi nu îşi revine după finala Cupei României

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a învins-o pe Sepsi, scor 2-0, într-un meci din etapa cu numărul 11 din play-out. În urma acestui rezultat, Voluntari este pe locul 9 cu 31 de puncte, în timp ce Sepsi nu a scăpat din lupta pentru evitarea retrogradării.

VIDEO | FC Voluntari - Sepsi 2-0 (Măţan 47, Căpăţână 75)

  • FC Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Armaş, Vlad - Gorobsov, De Lucas, Căpăţână - Gheorghe, Măţan, Tudorie
  • Sepsi: Niczuly - Csiszer, Celea, Tincu, Ştefan - Deaconu, Vaşvari, Fulop - Carnat, Fulop, Safranko

Min. 75: GOL FC Voluntari! Căpăţână transformă fără probleme lovitura de pedeapsă şi marchează al şaselea gol din acest sezon. 

Min. 73: Penalty pentru Voluntari! Florin Ştefan îl faultează în careu pe Claudiu Belu, iar arbitrul arată punctul cu var. 

Min. 68: Sanoh înscrie după o fază spectaculoasă făcută de gazde, însă asistentul a ridicat fanionul şi reuşita a fost anulată după o posibilă poziţie de offside în care se afla atacantul. 

Min 53. Ocazie pentru FC Voluntari! Alexandru Tudorie trece pe lângă gol

Min. 47: GOL pentru FC Voluntari! Alexandru Măţan marchează printr-o execuţie cu capul

Min. 38: Ocazie Voluntari! Cea mai mare ratare a primei reprize. Tudorie a reluat din faţa porţii, dar Niczuly a avut o intervenţie de milioane. 

Min 33. Ocazie pentru FC Voluntari. Şansă bună pentru formaţia gazdă

Min. 13: Ocazie Sepsi! Carnat a şutat din afara careului, însă Cojocaru a fost la post şi a apărat. 

Min. 1: Start de meci la Voluntari. Selecţionerul Mirel Rădoi asistă la meci


Cele două echipe sunt vecine de clasament şi au acelaşi număr de puncte după 10 etape din play-out, 28. Dacă Voluntari a urcat în clasament odată cu începerea play-out-ului, situaţia a fost invers la Sepsi, iar acum echipele sunt la mijlocul clasamentului. 

Asemănările dintre cele două cluburi nu se opresc aici, ultima victorie a venit împotriva celor de la Chindia Târgovişte, cu acelaşi scor, 2-0. În meciul din turul play-out-ului, Voluntari s-a impus la limită, 2-1, la Sfântu Gheorghe. În schimb, în ambele partide din sezonul regulat, rezultatul a fost acelaşi, 0-0. 

Afla mai multe despre: voluntarisepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare