Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - U Craiova 1-4. Victorie lejeră pentru olteni. Elevii lui Piţurcă s-au calificat la pas în sferturile Cupei României

VIDEO | FC Voluntari - U Craiova 1-4. Victorie lejeră pentru olteni. Elevii lui Piţurcă s-au calificat la pas în sferturile Cupei României

Fotbal

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari.

Craiova s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei României. Mihăilă s-a întors cu gol la Voluntari. A înscris din nou, după ce marcase şi pentru tineretul României în preliminarii, contra Irlandei de Nord. Acelaşi Mihăilă a punctat încă o dată după 20 de minute de joc. Atacantul a marcat în meciul împotriva ilfovenilor cât în întreaga carieră de jucător al Craiovei. 

Voluntari a redus din diferenţă înaintea pauzei. Martic şi-a introdus mingea în propria poarta. Oltenii au continuat să atace şi în actul secund. Laidouni a faultat în careu, iar Cicîldău a refăcut din penalty avantajul de două goluri. Ioniţă a închis tabela. Mijlocaşul a marcat pentru prima dată după 11 luni, iar Craiova s-a impus la Voluntari cu 4-1.


VIDEO | FC Voluntari - U Craiova 1-4 (Martic 32' / Mihăilă 12', 20', Cicâldău 53', Ioniţă 76')

Echipele de start:

FC Voluntari: Bojidar Mitrev - Leaşă, Armaş, Rodriguez, Kocic - Gorobsov, Laidouni, Signorelli - Costin, Benzar, Simonovski
Rezerve: Rîmniceanu, Nica, Achim, Căpăţână, Gheorghe, Bortoneanu, Papazoglou

Craiova: Popescu - Ivan Martic, Bălaşa, Tiago, Vătăjelu - Qaka, Cicâldău, Ioniţă - Bărbuţ, Niţu, Mihăilă
Rezerve: Pigliacelli, Cosic, Bancu, Baiaram, Koljic, Roman, Zakaric

Min. 76: GOOOL Craiova! Ioniţă reia din faţa porţii mingea şi o trimite în plasă. 

Min. 53: GOOOL Craiova! Cicâldău transformă fără probleme lovitura de pedeapsă. 

Min. 52: Penalty Craiova! Laidouni l-a împins în careu pe Tiago Ferreira. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 36: Ocazie Craiova! Tiago Ferreira a avut şansa de a face 3-1, dar Mitrev a avut o intervenţie bună. 

Min. 32: GOOOL Voluntari! Ivan Martic îşi trimite mingea în proprie poartă. 

Min. 20: GOOOL Craiova! Mihăilă realizează "dubla" după ce a fost lăsat singur cu poarta goală. Interesant este că, până în prezent, Mihăilă încrisese doar două goluri pentru Craiova, de când a debutat la profesionişti. 

Min. 16: Ocazie Voluntari! Bălaşa a greşit în careul propriu, dar cei de la FC Voluntari au ratat oportunitatea de a restabili egalitatea. 

Min. 12: GOOOL Craiova! Mihăilă deschide scorul după o cursă frumoasă. 

A început meciul. 


LIVE VIDEO | FC Voluntari - "U" Craiova, joi, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă pe Telekom Sport 1

Cu doar o victorie în ultimele 10 partide oficiale, formaţia antrenată de Cristiano Bergodi nu prezintă un moral foarte ridicat înaintea partidei cu oltenii. Situaţia din clasament este critică (ultimul loc), tehnicianul italian este ţinut în club doar de clauze, iar orgoliul şi ambiţia jucătorilor lipsesc cu desăvârşire. Astfel, nu ştim cât de importantă este Cupa României pentru FC Voluntari, în acest context.

LIVE VIDEO | FC Voluntari - "U" Craiova, joi, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă pe Telekom Sport 1

De partea celalată, "U" Craiova este pe locul trei în clasament, la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. Chiar şi aşa, formaţia lui Piţurcă vine după o serie nu tocmai pozitivă - trei meciuri fără victorie (două egaluri şi o înfrângere). La cum îl cunoaştem pe Victor Piţurcă, şi-a stabilit ca obiectiv cucerirea tuturor trofeelor în care echipa este angrenată. Aşa că sunt şanse mari ca o mare parte a jucătorilor titulari să se regăsească şi joi, în partida cu FC Voluntari.

În partida din campionat, disputată tot la Voluntari, "U" Craiova s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Valentin Mihăilă (min. 46) şi Mihai Roman (min. 86), Pentru ilfoveni punctase gruzinul Avto (min. 16).


"U" Craiova a cucerit trofeul Cupei României, în sezonul 2017/2018, după o finală împotriva celor de la Hermannstadt, formaţie care evolua, în acel moment, în eşalonul secund, scor 2-0. Golurile erau marcate de Alexandru Mitriţă şi brazilianul Gustavo.

De asemenea, FC Voluntari a câştigat şi ea Cupa României, cu Claudiu Niculescu la timonă, în sezonul 2016/2017, când trecea la penalty-uri în finală de Astra Giurgiu, scor 1-1 (timp regulamentar), 5-3 (lovituri de pedeapsă). Actualul fundaş stânga al FCSB-ului, Alexandru Stan, era cel care îngropa fromaţia din Giurgiu, ratând lovitura de la 11 metri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare