Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Craiova, victorie chinuită la FC Voluntari. Gazdele au terminat meciul în 10 oameni. Cicâldău şi-a bătut joc de un penalty

VIDEO | Craiova, victorie chinuită la FC Voluntari. Gazdele au terminat meciul în 10 oameni. Cicâldău şi-a bătut joc de un penalty

Superliga

Comentarii

Într-un meci transmis de Telekom Sport, care a contat pentru etapa a 8-a din Liga 1, U Craiova a învins, în deplasare, scor 2-1, FC Voluntari.

Universitatea Craiova a obţinut a doua victorie consecutivă, după un meci în care s-a chinuit mult la Voluntari.

Gazdele au deschis scorul prin Ebralidze, care a profitat de o mare eroare a lui Bancu.

Oltenii au revenit la câteva secunde după pauză. Mihăilă a înscris primul său gol din acest sezon. Apoi, Ţîră şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar Craiova a luat cu asalt poarta lui Râmniceanu. Goalkeeperul ilfovenilor şi-a salvat echipa la şutul lui Martic. Imediat după, formaţia din Bănie a primit o lovitură de la 11 metri. Cicîldău şi-a bătut joc însă de penalty şi a şutat lamentabil. Suferinţa oaspeţilor a fost curmată cu cinci minute înainte de final. Mihai Roman a decis partida, Voluntari - Craiova 1-2.


VIDEO | FC Voluntari  - U Craiova 1-2
A marcat: Ebralidze 16'  / Mihăilă 46, M. Roman 86'

ECHIPELE DE START

Voluntari: Rîmniceanu - Ricardinho, Lopez, I. Balaur, Kocic - Căpăţînă, Gorobsov, I. Gheorghe - I. Costin, Ţîră, Ebralidze
Rezerve: Mitrev, A. Vlad, Arams, Harrer, Bortoneanu, G. Deac, D. Benzar
Antrenor: Cristiano Bergodi

Craiova: Pigliacelli - Martic, Bălaşa, Acka, Bancu - Ivanov, Qaka, Cicâldău - Bărbuţ, Markovic, Mihăilă
Rezerve: I. Popescu, Ferreira, Mateiu, V. Constantin, A. Ioniţă II, Vătăjelu, M. Roman II
Antrenor: Corneliu Papură

Min. 86: GOOOL Craiova! Mihai Roman înscrie cu o lovitură de cap.

Min. 80: Ocazie Craiova! Bălaşa a executat o foarfecă, dar s-a dus pe lângă poartă. 

Min. 68: Ocazie Craiova! Cicâldău a fost la un pas să îşi ia revanşa, dar şutul său a fost deviat în corner.

 

Min. 64: Ratare! Cicâldău a trimis o pasă la portar. 

Min. 63: Penalty Craiova după un fault asupra lui Mihăilă. 

Min. 62: Ocazie Craiova! Martic trimite un şut puternic, dar Rîmniceanu este la post şi respinge în corner. 

Min. 60: Ocazie Craiova! Cicâldău a trimis o lovitură liberă puţin pe lângă poartă. 

Min. 54: Eliminare Voluntari! Cătălin Ţîră primeşte al doilea cartonaş galben pentru că şi-a lovit adversarul cu cotul. 

Min. 46: GOOOL Craiova! Început perfect de repriză pentru olteni, Mihăilă restabileşte egalitatea. 

Min. 16: GOOOL Voluntari! Greşeală imensă în apărarea Craiovei. Ebralidze a înscris într-o poartă părăsită de Pigliacelli. 

Min. 7: U Craiova a cerut penalty după ce Ricardinho a ţinut un jucător al oltenilor în careu. Arbitrul a lăsat jocul să continue. 

A început meciul. 


FC Voluntari (locul 12) şi U Craiova (locul 5) joacă vineri în cel de-al doilea meci al zilei din Liga 1. Partida care va fi transmisă în direct de Telekom Sport se joacă de la ora 21:00 pe Stadionul Anghel Iordănescu.

Craiova are patru victorii în primele 7 runde, dar numai două obţinute în ultimele cinci meciuri jucate în campionat. FC Voluntari a obţinut un singur succes în actuala stagiune, 3-1 cu FCSB, la Piteşti. Echipa lui Bergodi are trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri jucate în campionat, dintre care, două consecutiv: 0-3 cu Gaz Metan şi 0-4 cu Viitorul Constanţa.

  • LIVE VIDEO | FC Voluntari  - U Craiova, vineri de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

Cele două formaţii au oferit spectacol total în stagiunea trecută. La Voluntari, Craiova a câştigat cu 5-1, iar în retur s-a impus cu 3-1. În total, 10 goluri în cele două meciuri jucate de cele două echipe în sezonul 2018-2019. Ultima dată când ilfovenii au câştigat în faţa Craiovei s-a întâmplat în aprilie 2017, în Cupa României.

În această săptămână, Victor Piţurcă a reuşit prima bombă pe piaţa transferurilor la Universitatea Craiova! Ştiinţa a reuşit să-l readucă pe Andrei Ivan pe ”Oblemenco”: ”Orice jucător care vine este un câştig pentru echipă. Cu cât e concurenţa mai mare, cu atât este benefic pentru randamentul fiecărui jucător. Abia a venit la antrenament” a explicat şi Corneliu Papură.

  • LIVE VIDEO | FC Voluntari  - U Craiova, vineri de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport

Legat de partida cu FC Voluntari, tehnicianul Craiovei a explicat: ”Am fi într-o eroare să credem că va fi un meci uşor, Voluntari nu trece prin cea mai bună perioadă dar vă daţi seama că şi ei încearcă să îşi regleze aceste lucruri. Dacă vom aborda bine meciul, în sensul să ne concetrăm, putem câştiga acest joc”. El este susţinut şi de Bărbuţ în afirmaţiile sale: ”Ne aşteaptă un meci dificil, de obicei când eşti favorit pe hârtie presiunea este pe echipa ta. Trebuie să ne concentrăm, să ne facem jocul nostru şi să obţinem cele 3 puncte”.

Craiova joacă la Voluntari vineri, de la ora 21:00. Poţi urmări meciul pe Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze le vezi pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc voluntaricraiova 

viewscnt
Articole similare