Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - Viitorul Constanţa 0-0. Cea mai spectaculoasă remiză albă a sezonului

VIDEO | FC Voluntari - Viitorul Constanţa 0-0. Cea mai spectaculoasă remiză albă a sezonului

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari şi Viitorul Constanţa au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci al etapei

În ciuda faptului că pe stadionul din Voluntari s-a jucat un fotbal destul de bun, cele două formaţii, probabil cele mai puternice din playout în acest moment, nu au reuşit să şi marcheze. 

FC Voluntari şi Viitorul s-au anulat reciproc, într-un meci care a oferit un spectacol de calitate, dar a fost lipsit de sare şi piper. 

Cojocaru şi Tordai fost senzaţionali în cele două porţi şi nu au putut fi învinşi din nicio poziţie. Jucătorii celor două formaţii şi-au încercat mai întâi norocul cu şuturi de la distanţă. Execuţiile semnate de Casap şi de Ion Gheorghe au fost respinse în corner. Ion Gheorghe a încercat apoi să înscrie şi din apropiere, dar a fost din nou blocat. Ocaziile au continuat să curgă, iar Chiţu a şutat peste, cu poarta goală. Dussaut a trimis în bară în actul secund, iar partida s-a încheiat fără goluri. Ultimul 0-0 obţinut de Viitorul s-a jucat în luna februarie, tot împotriva lui Voluntari.

LIVE VIDEO | FC Voluntari - Viitorul Constanţa 0-0

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Cojocaru - Belu, Paşcanu, C. Achim, Kocic - Laidouni, P. de Lucas - I. Gheorghe, Căpăţână, Măţan - Simonovski
  • Rezerve: Mitrev, Struna, Armaş, C. Costin, Borţoneanu, Gorobsov, D. Benzar, Sanoh, Ţîră
  • Viitorul: Tordai - Dussaut, Mladen, Ghiţă, De Nooijer - C. Matei, Artean, Casap - Chiţu, L. Munteanu, G. Ganea
  • Rezerve: Pitu, Iancu, Căpuşă, V. Achim, Ciobanu, Boboc, P. Iacob, Dulca, Căbuz

Min 62. Ocazie pentru Viitorul. Iancu încearcă o foarfecă laterală, dar nu reuşeşte să prindă poarta

Min. 52 Dussaut a fost aproape de un gol de zile mari, în urma unei centrări. 

Min 45 - Ocazie Viitorul. Artean trage de la marginea careului, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.


Min 39 - Ocazie Viitorul. Louis Munteanu trage puternic în diagonală din marginea careului, însă Cojocaru respinge!


Min. 20 Ilfovenii ratează şi ei şansa golului prin Ion Gheorghe. 

Min. 8 Ocazie pentru Viitorul! Casap trece pe lângă deschiderea scorului. 

Min. 1 A început partida.

FC Voluntari este singura formaţie din play-out care nu a pierdut niciun meci în primele şapte runde disputate. A acumulat cinci victorii şi două rezultate de egalitate, fiind, cel puţin pentru moment, relaxată în privinţa salvării de la retrogradare. Are şase puncte peste Hermannstadt, ocupanta locului 12, ce asigură barajul pentru menţinerea în Liga 1, însă lucrurile se pot complica dacă ilfovenii vor începe să înregistreze înfrângeri. Jocul rezultatelor îi poate readuce în hora retrogradării.

LIVE VIDEO | FC Voluntari - Viitorul Constanţa, ora 20, pe Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Viitorul Constanţa este de departe cea mai puternică formaţie din play-out şi singura fără griji în acest final de sezon. Are 34 de puncte, la 13 distanţă de FC Hermannstadt, iar jocul bun le va mai aduce puncte în partea a doua din play-out. 

"O deplasare dificilă, cu o echipă care este în formă, câştigă, rezultate foarte bune. Un joc consistent. Mihai Teja a schimbat toată faţa echipei, este foarte bine organizată, stă bine în teren, joacă fotbal, aşa că trebuie să facem un meci complet, să fim pregătiţi pentru ambele faze. Sper ca noi, pe tranziţie şi tot ce înseamnă fotbal, să fim echipa mai bună", a declarat Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei", a declarat Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei de la Voluntari.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare