Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie în deplasare după cinci luni pentru FC Viitorul Constanţa, la Voluntari. Noua "perlă" a lui Hagi a lovit decisiv

 VIDEO | Victorie în deplasare după cinci luni pentru FC Viitorul Constanţa, la Voluntari. Noua "perlă" a lui Hagi a lovit decisiv

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a reuşit să învingă greu pe FC Voluntari, luni seară, în deplasare, scor 2-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a 20-a a Ligii l. Gazdele de la Voluntari au deschis scorul în minutul 66 prin Struna, însă Rivaldinho - min. 70 şi Louis Munteanu - min. 89 au întors soarta partidei.

VIDEO | FC Voluntari - Viitorul 1-2 (Struna 66`/ Rivaldinho 70`, Munteanu 89`)


Min. 89: GOOOLLL VIITORUL!!! Sânge rece pentru puştiul Louis Munteanu (17 ani), care-l execută cu un şut plasat pe Rîmniceanu.

Min. 75 : Încă o ocazie pentru FC Voluntari. Şutul lui Mihai Căpăţână a trecut aproape de stâlpul porţii advers.

Min. 70: GOOOLLL VIITORUL CONSTANŢA!!! Rivaldinho reia cu capul, imparabil, centrarea lui Radu Boboc.

Min. 66: GOOOLLL FC VOLUNTARI!!!! Struna prinde un şut năpraznic, în vinclul porţii lui Căbuz, care n-a avut nicio şansă.

Min. 63: Şansă imensă de gol pentru FC Voluntari! Şutul lui Alexandru Vlad este respins incredibil de Cătălin Căbuz.

Min. 47: Ocazie pentru FC Voluntari! Şut foarte frumos al lui Cătălin Ţîră, respins de sub bară de Cătălin Căbuz.

PAUZĂ la Voluntari!

Min. 27: Şutul lui Cătălin Ţîră a fost reţinut cu uşurinţă de Cătălin Căbuz.

Min. 15: Ocazie imensă de gol pentru Viitorul! Gabi Iancu nu reuşeşte să cadreze şutul pe spaţiul porţii lui Râmniceanu, din poziţie excelentă.

Min. 6: Schimbare la FC Voluntari! Ion Gheorghe este schimbat cu Ebralidze.

Min. 5: Mihai Căpăţână a semnat prima ocazie a meciului. Şutul său a trecut aproape de vinclul porţii apărate de Căbuz.

Min. 1: A început partida de la Voluntari!


ECHIPELE DE START

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe, Ţiră, Măţan
Rezerve: Mitrev, Rodriguez, Kocic, Costin, Signorelli, Ebralidze, Papazoglou
Antrenor: Cristiano Bergodi

Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Houri - Rivaldinho, Iancu, Ganea
Rezerve: Buzbuchi, Matei, L.Munteanu, Pitu, Dulca, Leca, Iacob
Antrenor: Gică Hagi

Ilfovenii sunt într-o situaţie critică, iar aceasta s-a agravat în urma rezultatelor din această rundă. Chindia şi Hermannstadt, două dintre rivalelele la evitarea retrogradării au câştigat şi acum diferenţa între cele două şi echipa lui Cristiano Bergodi este acum de 11 puncte. Şi în sezonul trecut, cei de la Voluntari s-au aflat într-o situaţie similară, însă atunci au reuşit miraculos să revină şi să se salveze de la retrogradare. Acum nici programul nu îi ajută pe Balaur & Co care vor întâlni în acest final de an primele 4 clasate din stagiunea trecută a Ligii I. Primul duel este cu Viitorul, , echipă pe care au învins-o o singură dată de când au ajuns în Liga I. Se întâmpla în Supercupa României din 2017, atunci când ilfovenii se impuneau şi cucereau al doilea trofeu din istoria clubului. 

  • LIVE VIDEO | FC Voluntari - Viitorul, luni, ora 20:30, Telekom Sport 1

De partea cealaltă, nici constănţenii nu duc prea bine. Au pierdut ultimele două meciuri de campionat fără să marcheze şi au căzut pe locul cinci în Liga I. Înfrângerea în faţa Astrei a fost primul eşec pe teren propriu pentru trupa antrenată de Hagi în acest sezon. Fosta campioană are al doilea atac al campionatului având o medie de peste două goluri reulite pe meic în cele 19 etape scurse până acum. Iar pe Viitorul, o victorie la Voluntari ar ajuta-o să termine anul 2019 pe loc de play-off. Adversarele stau la pândă, mai ales că în ultimele două runde care se mai joacă în această lună, Ţîru & Co le vor întâlni pe FCSB şi pe Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: fc voluntariviitorulbergodihagi 

viewscnt
Articole similare