Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB - Academica Clinceni 0-1. Echipa lui Toni Petrea, anesteziată de Ilie Poenaru. Jutric a produs surpriza etapei

VIDEO FCSB - Academica Clinceni 0-1. Echipa lui Toni Petrea, anesteziată de Ilie Poenaru. Jutric a produs surpriza etapei
Comentarii

FCSB a fost învinsă acasă, pe Arena Naţională, de Academica Clinceni, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost înscris de Jutric. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 48 de puncte, dar poate fi depăşită de CFR Cluj. Academica Clinceni e pe cinci, cu 33 de puncte.

VIDEO FCSB - Academica Clinceni 0-1 (Jutric 61)

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad - Ov Popescu, Haruţ, Miron, Radunovic - Simion, Olaru, Moruţan - Oct. Popescu, Tănase, Fl. Coman
  • Rezerve: Straton, Creţu, Panţîru, Vukusic, Nedelcu, Cristea, Buziuc, Oaidă, Perianu
  • Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Gardoş, Patriche, Pîrvulescu - Popa, Moulin, Ventura, Cordea - Chunchucov, Longher
  • Rezerve: Ureche, Achim, Chandarov, Rusescu, Markovic, Jutric, Andronic, Cebotaru, Dumitriu

Min. 90+4 Finalul partidei. 

Min. 80 Vukusic a cerut şi el penalty, dar s-a ales cu un galben. 

Min. 78 Tănase trage pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. 

Min. 71 FCSB cere din nou penalty.

Min. 68 Dumitriu a fost la un pas de autogol din doar câţiva metri. 

Min 61 GOOOOOOOL Academica Clinceni! Jutric deschide scorul dintr-un corner, după ce Ovidiu Popescu l-a scăpat din marcaj. 

Min 60 Şi Academica Clinceni cere penalty.

Min. 48 Moruţan a căzut din nou în careul advers, dar centralul a dictat corner.

Min. 46 Repriza începe cu FCSB în atac. Octavian Popescu a tras din lateral, dar un fundaş al Academicii a scos un gol ca şi făcut. 

Min. 45+1 Repriza se încheie cu FCSB în atac. Moruţan a pătruns din partea dreaptă, iar Coman a tras puţin pe lângă poartă.

Min. 36 Moruţan primeşte cartonaşul galben pentru o simulare în careul advers.

Min. 27 Rusescu ratează o ocazie mare. Fostul atacant de la FCSB a şutat peste din faţa porţii, după o centrare a lui Adi Popa.

Min. 13 Olaru e faultat dur de Patriche. Fotbalistul oaspeţilor a primit cartonaşul galben. 

Min. 10 Moruţan a tras pe mijlocul porţii de la 25 de metri.

Min. 9 Moruţan l-a găsit superb pe Florin Tănase în careul advers, iar Pashov l-a blocat în ultimul moment pe atacantul de la FCSB.

Min. 1 A început partida. 


Florin Gardoş, Raul Rusescu, Cristian Tănase, Paul Pîrvulescu sau Adrian Popa sunt jucători de care se leagă istoria recentă a celor de la FCSB. Toţi evoluează acum la Academica Clinceni, formaţie pe care liderul Ligii 1 o întâlneşte duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | FCSB - Academica Clinceni, duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

FCSB are 48 de puncte după 21 de etape, cu unul mai mult decât CFR Cluj, ocupanta locului doi în clasamentul Ligii 1. O victorie o poate duce pe echipa lui Anton Petrea la patru puncte peste campioana en titre, astfel că gruparea roş-albastră are un singur obiectiv în acest meci.

”Nici nu mi-am dat seama că au trecut trei săptămâni cu ritmul ăsta de jocuri. Principala preocupare a fost refacerea jucătorilor între meciuri, cred că până la momentul actual am reuşit să menţinem un nivel ridicat din punct de vedere al dinamicii jocului şi al rezultatelor. Suntem preocupaţi în continuare de aceste aspecte, de refacerea şi recuperarea jucătorilor. Un joc cu o echipă experimentată, cu jucători experimentaţi, valoroşi, care alcătuiesc un grup omogen. Au avut o evoluţie bună în campionat. Vin după un meci pierdut acasă şi probabil că ambiţia lor va fi mult mai mare pentru a recupera din punctele pierdute etapă trecută. Noi avem de partea noastră tinereţea şi entuziasmul, faptul că suntem pe primul loc şi trebuie să rămânem acolo. Sper la o evoluţie bună a jucătorilor şi să mai acumulăm trei puncte în clasament. Nu cred că au ce să demonstreze ei, au demonstrat că sunt jucători valoroşi, sunt profesionişti, îşi fac treaba foate bine acolo unde activează. Mă bucur că îmi voi revedea foştii elevi cu care am colaborat în trecut, însă noi trebuie să fim atenţi la echipa lor, alcătuiesc o echipa omogenă, asta poate fi periculos pentru noi", a spus Toni Petrea la conferinţa de presă.

LIVE VIDEO | FCSB - Academica Clinceni, duminică, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Academica Clinceni ocupă locul 6 în clasament şi face un sezon excelent sub comanda lui Ilie Poenaru. Şapte victorii în primele 21 de etape a obţinut formaţia care vrea să producă surpriza etapei, duminică, în direct la Telekom Sport.

În urmă cu un an, Clinceniul a smuls o remiză, 0-0, pe terenul lui FCSB, dar în octombrie a pierdut clar pe teren propriu, scor 0-2. Două meciuri a pierdut Academica în ultimele cinci etape din Liga 1, reuşind să obţină o singură victorie, 2-1 cu FC Botoşani. FCSB a suferit doar trei înfrângeri în acest sezon, niciuna dintre ele insă pe teren propriu. ”Acasă”, FCSB are 9 victorii din zece partide, singura formaţie care a reuşit să reziste uraganului roş-albastru fiind Sepsi Sf. Gheorghe (1-1). FCSB a marcat 30 de goluri în zece partide disputate pe teren propriu, adică o medie impresionantă de trei goluri pe meci. În cele zece meciuri, liderul campionatului a primit doar şase goluri.

În deplasare, Academica a câştigat două partide, însă niciuna în ultimele cinci etape disputate pe teren străin. De 11 ori a punctat formaţia lui Ilie Poenaru în cele zece meciuri jucate în deplasare, defensiva condusă de Florin Gardoş încasând tot atâtea goluri.

Partida dintre FCSB şi Academica Clinceni va fi arbitrată de Lucian Rusandu şi se va disputa duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 1, iar după meci, la Sport Report vor fi analizate cele mai importante momente ale jocului şi vom afla împreună primele reacţii de la Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fcsbacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare