Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Academica Clinceni 0-0. Vicecampioana iroseşte şansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR! Man, Tănase şi Coman au ratat ocazii uriaşe!

VIDEO | FCSB - Academica Clinceni 0-0. Vicecampioana iroseşte şansa de a se apropia la trei puncte de liderul CFR! Man, Tănase şi Coman au ratat ocazii uriaşe!

FCSB

Comentarii

FCSB şi Academica Clinceni trag cortina peste etapa cu numărul 24 din sezonul regulat al Ligii 1. Roş-albaştrii speră să profite de pasul greşit al lui CFR Cluj şi să se apropie de lider. De cealaltă parte, ilfovenii stau cu grijile retrogradării. Meciul începe luni, la ora 20:00 şi poate fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

 

LIVE VIDEO | FCSB - Academica Clinceni 0-0

Echipele de start:

  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Planic, Cristea, Soiledis - Oaidă, Filip, Olaru - Tănase - Man, Coman
  • Rezerve: Vlad - Nedelcu, Gnohere, Moruţan, Momcilovic, Vînă, Ad. Popa
  • Academica: M. Santos - Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu - Albu - Merloi, Cebotaru, Ilie, Buziuc - S. Moussa
  • Rezerve: Vâlceanu - Matei, Achim, Pîrvulescu, Popescu, Ventura, Vojtus

Min. 90+6: Final de meci.


Min. 90+5: Ocazie FCSB. Din nou Man. "Perla" lui Becali trage cu stângul, din întoarcere, spre poarta lui Miguel Santos, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.


Min. 87: Ocazie FCSB! Dennis Man, la un pas de un gol excepţional! Şut de la marginea careului de 16 metri spre vinclu, dar portarul Miguel Santos se întinde excelent şi respinge.


Min. 85: Ocazie uriaşă FCSB! Popa ia o acţiune pe cont propriu în banda stângă, centrează în mijlocul careului pentru Tănase, al cărui şut e blocat de două ori de apărarea Clinceniului.


Min. 83: Dennis Man trage de la marginea careului, dar Miguel Santos reuşeşte să reţină!


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+1: Pauză.


Min. 45: Ocazie Clinceni! Dobrescu, fundaşul stânga al Academicii, trage tare de la mare distanţă în transversala porţii lui Bălgrădean. Vojtus e pe fază şi încearcă să reia în poartă mingea ajunsă la el, dar trage pe lângă.


Min. 40: Ocazie Clinceni. Albu trage de la marginea careului, după ce mingea a ajuns la el ca urmare a unor driblinguri ale lui Merloi, mingea îl loveşte pe Planic şi oaspeţii cer penalty. Fără rezultat, însă, arbitrul Iulian Dima dictează doar corner.


Min. 36: Filip trimite defectuos de la marginea careului, mult peste poarta lui Miguel Santos.


Min. 29: Ocazie FCSB! Dennis Man trimite în zid dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, apoi trage pe lângă poartă, după ce mingea a ajuns tot la el.


Min. 23: Florinel Coman bate bine o lovitură liberă de la 18 metri, dar portarul Miguel Santos e pe fază şi respinge fără emoţii.


Min. 21: Dennis Man ridică o minge peste apărarea Clinceniului, balonul ajunge la Oaidă, care încearcă o centrare, dar Miguel Santos  intervine şi reţine.


Min. 5: Ilie Poenaru face schimbare. Iese Ilie, intră Vojtus. Acum, Academica Clinceni mai are doar un fotbalist U21 în teren.


Min. 1: A început meciul!


FCSB şi-a recăpătat moralul după ce la mijlocul săptămânii a reuşit să câştige restanţa cu FC Voluntari, scor 2-1. A fost primul succes al roş-albaştrilor din 2020, după ce aceştia au început anul cu stângul, scor 0-1, pe terenul lui CFR Cluj. Sâmbătă, echipa lui Vintilă a mai primit o veste bună. Lider în Liga 1, cu 48 de puncte, echipa lui Dan Petrescu s-a încurcat la Mediaş, acolo unde a remizat nul, cu Gaz Metan.

  • FCSB - Academica Clinceni, LIVE VIDEO, luni, ora 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Aşadar, în cazul în care FCSB o va învinge pe Academica Clinceni, vicecampioana României se va apropia la trei puncte de primul loc, urmând ca până la finalul sezonului regulat să mai rămână doar două etape. În tur, roş-albaştrii s-au impus fără probleme în faţa nou-promovatei, scor 3-0. Tănase, Coman şi Moruţan au marcat atunci golurile victoriei lui FCSB. 

  • FCSB - Academica Clinceni, LIVE VIDEO, luni, ora 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

De cealaltă parte, formaţia pregătită de Ilie Poenaru este pe locul 13, cu 20 de puncte. Pe locul 12, loc de baraj, se află Poli Iaşi, cu 22. Prin urmare, Academica Clinceni va încerca să scoată măcar un punct din deplasarea de pe Naţional Arena. În runda precedentă,

Clinceni a pierdut primul oficial al anului, chiar împotriva ultimei echipe învinse de către FCSB, FC Voluntari. Fotbaliştii lui Mihai Teja s-au impus atunci cu 2-1. În Liga 1, oaspeţii au ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie. Ultimul succes al Clinceniului s-a înregistrat pe 1 decembrie 2019, în deplasarea de la Târgovişte, scor 5-2. 

 

Afla mai multe despre: fcsbclinceniliveliga 1 

viewscnt
Articole similare