Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB - Astra 1-3. Alibec şi Budescu şi-au doborât fosta echipă

 VIDEO FCSB - Astra 1-3. Alibec şi Budescu şi-au doborât fosta echipă

FCSB

Comentarii

Astra Giurgiu s-a impus cu scorul de 3-1 pe Arena Naţională în faţa celor de la FCSB. Alibec de două ori şi Enache au marcat golurile echipei lui Bogdan Andone. Pentru FCSB a înscris Gnohere.

FCSB i-a pierdut foarte uşor pe Denis Alibec şi Constantin Budescu. În meciul direct disputat sâmbătă pe Arena Naţională, fix cei doi fotbalişti care îmbracă acum tricoul Astrei au făcut diferenţa în favoarea echipei lui Bogdan Andone. Budescu a fost creierul echipei giurgiuvene, iar Alibec finalizatorul de care Astra avea nevoie.

FCSB a deschis scorul prin Harlem Gnohere în minutul 18, dar Alibec a restabilit egalitatea înainte de pauză, după pasa de geniu a lui Budescu. În repriza secundă, acelaşi Alibec a finalizat cu sânge rece pe lângă Bălgrădean şi a adus Astra în avantaj din minutul 60.

Un rezultat de care Astra a ţinut foarte bine până spre final, fără ca FCSB să mai poată ameninţa serios supremaţia din teren a echipei lui Andone. Mai mult, un alt fost jucător al roş-albaştrilor, Gabi Enache a marcat şi el pentru 3-1, în prelungiri.

O revanşă pentru Budescu şi Alibec, dar şi pentru tehnicianul giurgiuvenilor, care a plecat pe uşa din dos de la formaţia lui Gigi Becali. 

Astra are patru puncte acum peste FCSB în clasament, iar etapa viitoare are meci pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş. FCSB merge la Voluntari pentru partida cu ultima clasată în Liga 1.


LIVE FCSB- Astra 1-3 (Gnohere 18/Alibec 30,60, Enache 90+6)

Echipele de start:

  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Soiledis, Panţâru - Ov Popescu, Oaidă, Tănase - Man, Gnohere, Coman
  • Rezerve: Vlad, Manea, Pintilii, Nedelcu, Moruţan, Popa, Momcilovic
  • Astra: Lazar - Grahovac, Tamaş, Dima, Radunovic - Bruno, Şerban, Crepulja, Răduţ - Budescu, Alibec
  • Rezerve: Kitanov, Biceanu, Tounkara, Fl. Matei, Ajayi, Dandea, Stahl

Final: Astra se impune cu scorul de 3-1

Min 96. GOOOL Astra! Marchează şi Enache pentru formaţia lui Bogdan Andone

7 minute de prelungire arătate de la margine

Min 81. Astra are ocazia unui contraatac, dar Valentin Gheorghe pasează greşit şi astralii pierd un tempo important

La acest scor, Astra se desprinde de FCSB. Gruparea antrenată de Bogdan Andone are cu patru puncte mai mult în clasament dacă rezultatul se păstrează

Min 62. Schimbare imediată la FCSB. Intră Moruţan şi iese Creţu

Min 61. GOOOOL Alibec! Pasă de gol din nou pentru Constantin Budescu, iar Bălgrădean se recunoaşte învins. Finalizare splendidă a vârfului echipei naţionale

Min 59. Torpilă a lui Gabriel Tamaş de la 25 de metri. Mingea ocoleşte însă poarta lui Cristi Bălgrădean

Min 50. Panţâru îl loveşte pe Valentin Gheorghe. Ciocnirea îi lasă pe amândoi la pământ

Min 48. Denis Alibec este avertizat cu un cartonaş galben

Min 46. Start în repriza secundă. Schimbare la formaţia gazdă: Dragoş Nedelcu a intrat în locul lui Florin Tănase

Pauză

Min 42. Ocazie FCSB! Acţiune a lui Panţâru în flancul stâng şi centrare bună pentru Harlem Gnohere. Francezul încearcă o ”foarfecă”, dar execuţia sa nu îl poate păcăli pe Lazar

Min 36. Intervenţie excelentă a portarului David Lazar la şutul lui Florinel Coman

Min 30. GOOOOL Astra! Alibec nu mai ratează de această dată! Co-producţie Budescu-Alibec, iar vârful naţionalei îl execută cu sânge rece pe Bălgrădean. 1-1 pe Arena Naţională!

Min 27. Ocazie mare pentru Astra! Budescu dă o pasă genială pentru Alibec, vârful Astrei scapă spre poartă, dar nu reuşeşte să-l bată pe Bălgrădean.

Min 19. GOOOOL FCSB! David Lazar, portarul oaspeţilor greşeşte, iar Harlem Gnohere profită şi deschide scorul. Este 1-0 pentru FCSB! Al 12-lea gol marcat de francez împotriva Astrei, conform comentatorului Telekom Sport, Emil Grădinescu

Min 10. Prima ocazie pentru FCSB! Răzvan Oaidă primeşte în apropierea punctului cu var, dar şutul său dintr-o bucată, trece peste poartă. Excelentă cursa în viteză a lui Dennis Man în flancul drept al gazdelor. A fost prima dată când FCSB a creat pericol la poarta echipei lui Bogdan Andone

Min 6. Tânărul Şerban este înlocuit Valentin Gheorghe. Decizie ciudată a lui Bogdan Andone, care renunţă la tânărul său fotbalist U21 după doar 6 minute

Min 5. Tamaş îl doboară pe Harlem Gnohere. Nu pare un lucru uşor, dar fostul internaţional a reuşit asta. Lovitura liberă executată de Florinel Coman trece pe lângă poartă.

Min 2. Ocazie URIAŞĂ pentru oaspeţi! Panţâru este obligat să scoată mingea de pe linia porţii, după ce Graovac s-a trezit singur în faţa porţii goale

Min 1. Marius Avram fluieră startul meciului


FCSB - Astra LIVE VIDEO ONLINE pe www.telekomsport.ro. Partida va fi acoperită integral de site-ul nostru în cursul zilei de sâmbătă. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:30, în comentariul lui Emil Grădinescu.

FCSB a pierdut ultimul meci direct contra formaţiei giurgiuvene, scor 1-2, în tur. Pe banca Astrei se afla atunci Dan Alexa, în timp ce la FCSB se afla chiar antrenorul de astăzi al Astrei, Bogdan Andone. Pentru el, dar şi pentru Constantin Budescu şi Denis Alibec meciul contra FCSB-ului va fi unul special.

  • FCSB - Astra LIVE VIDEO ONLINE sâmbătă la Telekom Sport 1, ora 20:30 

Pe terenul roş-albaştrilor în schimb, Astra nu face meciuri tocmai bune. Ultima dată când a câştigat pe terenul FCSB-ului se întâmpla acum 4 ani într-un meci de campionat. Singurul gol al acelui meci a fost marcat de Valerică Găman în minutul 95. La Astra evoluau încă la acea vreme Constantin Budescu şi Denis Alibec, fotbalişti care se vor afla cel mai probabil şi sâmbătă, pe teren. FCSB nu a pierdut niciunul din ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu contra Astrei, remizând o singură dată în august 2017.

FCSB n-a mai pierdut un meci din luna august, când formaţia preluată de Bogdan Vintilă era eliminată din UEFA Europa League de Vitoria Guimaraes. În campionat, Gaz Metan este ultima echipă care a bătut-o pe FCSB, care cu Vintilă pe banca tehnică nu a mai pierdut astfel din august 2019.

  • FCSB - Astra LIVE VIDEO ONLINE sâmbătă la Telekom Sport 1, ora 20:30 

Parcursul bun sub comanda lui Vintilă a dus-o pe FCSB pe loc de playoff. Echipa roş-albastră ocupă locul 5 în Liga 1 cu 27 de puncte, un singur punct mai puţin decât Astra Giurgiu, echipă situatî două locuri mai sus, pe podium. La ultima deplasare susţinută în campionat, Astra s-a impus pe un teren foarte dificil, la Botoşani, scor 2-1. Ultima dată când astralii au pierdut în deplare pe prima scenă s-a întâmplat pe 28 septembrie, când Chindia a câştigat meciul direct, scor 1-0 la Ploieşti. Pentru meciul cu FCSB, foştii fcsb-işti, Budescu şi Alibec sunt anunţaţi titulari. Antrenorul lor regretă că cei doi nu au evoluat la echipa naţională cu Suedia şi Spania: ”Cu siguranţă da, şi Budescu şi Alibec îşi doreau să joace şi cu siguranţă ar fi dat mai mult pentru echipa naţională. La meciul cu Suedia acasă prezenţa lor pe teren ar fi adus un plus pe faza ofesivă pentru că nu am reuşit să ne creem situaţii de gol.Budescu aleargă 11 km meci de meci. De când am venit eu a alergat în jur de 11 km, la nivel de mijlocaş central un efort foarte mare. Denis undeva în jur spre 10", a declarat Bogdan Andone în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FCSB. ”Sunt dezamăgiţi că nu au jucat. Alibec a jucat puţin dar sunt dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Dar ei sunt puternici” a mărturisit Bogdan Andone despre situaţia celor două staruri ale sale.

Proaspăt întors în ţară, după acţiunea echipei naţionale a României, Denis Alibec a putut fi zărit acolo unde nu multă lume se aştepta, pe stadionul din Regie, la meciul dintre Rapid şi UTA Arad, în restanţa etapei a 10-a din Liga a 2-a. Cu câteva zile înainte de meciul cu Astra, Gigi Becali a primit o adevărată lovitură sub centură. Aceasta a fost chemat, în această dimineaţă, la sediul DNA, alături de nepotul său, Vasile Geambazi. Acesta are calitat de suspect în acest dosar, în care este acuzat de spălare de bani. Este vorba de un teren în Voluntari, de pe urma căruia Geambazi ar fi urmat să primească despăgubire din partea statului de 60 milioane de euro, după ce l-a cumpărat cu un milion.

  • FCSB - Astra LIVE VIDEO ONLINE sâmbătă la Telekom Sport 1, ora 20:30 

FCSB este favorită la casele de pariuri. Formaţia lui Vintilă are o cotă de 1.60 la victorie la data redactării acestui articol. O victorie a Astrei este cotată la 5.60.

Afla mai multe despre: alibecfcsbastrabudescu 

viewscnt
Articole similare