Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Botoşani 0-2. FALIMENTARII! Becali şi MM Stoica au aruncat echipa în haos! Suporterii i-au cerut demisia lui Bogdan Andone

VIDEO | FCSB - Botoşani 0-2. FALIMENTARII! Becali şi MM Stoica au aruncat echipa în haos! Suporterii i-au cerut demisia lui Bogdan Andonegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu 0-2 meciul cu Botoşani, după o prestaţie absolut catastrofală! Lui Bogdan Andone, omul care a adus improvizaţia la rang de normalitate, i s-a cerut demisia de fanii prezenţi la Piteşti.

Pentru a vedea exact despre ce este vorba la FCSB, începem acest material în felul următor: Salomao a început meciul fundaş stânga, pentru prima dată în cariera de profesionist, apoi a jucat extremă dreapta, pentru ca, la pauză, să fie schimbat. Bălaşa a intrat pe postul de fundaş stânga, în minutul 12, iar apoi a fost pedepsit şi schimbat cu Moutinho. Oaidă a trecut fundaş stânga. Belu a intrat pe teren la pauză, în locul lui Salomao şi a jucat fundaş dreapta, iar Ovidiu Popescu, care a început ca fundaş dreapta, a trecut mijlocaş. Andone, tu mai pricepi ceva din ce ai făcut la echipa asta?

Aţi râs de tactica lui Chirilă, acea tablă cu miliarde de trasee desenate, dar ce se întâmplă acum la FCSB e un haos total! Alimentat cu ideea că Ovidiu Popescu şi Roman pot juca, vreodată, la nivel bun, pe postul de fundaş lateral, Becali a pus stop la transferuri. Convins că dacă are 100 de mijlocaşi în lot înseamnă că are şi echipă bună, Becali şi-a bătut joc de apărare. L-a ameţit pe şi-aşa ameţitul Bălaşa, l-a terminat pe şi-aşa terminatul Ovidiu Popescu şi, cu toate mutările şi permutările, va reuşi, mai mult ca sigur, să-l arunce în penibil şi pe Planic, om care se trezeşte la fiecare meci cu cineva nou în stânga sa.

Botoşani a făcut un meci perfect, a profitat din plin de amatorismul de la FCSB şi le-a administrat roş-albaştrilor o înfrângere istorică. Andronic, în minutul 18, şi Ongenda, în minutul 40, şi-au bătut joc de apărarea luată de la low-cost a lui Bogdan Andone, şi au semnat golurile care au dus punctele la Botoşani. Echipa lui Marius Croitoru a mai ratat alte trei ocazii monumentale.

LIVE VIDEO | FCSB - BOTOŞANI 0-2 (Andronic 18. Ongenda 40)

ECHIPELE DE START:

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Planic, Cristea, Salomao - Vînă, Filip, Oaidă - Man, Tănase, Coman

BOTOŞANI: E. Pap - Haruţ, A. Miron, Chindriş, Soiledis - J. Rodriguez, E. Papa - Ashkovski, Ongenda, Ofosu - R. Andronic

Min. 78: Şutul lui Coman e respins excelent de portarul Hankic, care i-a luat locul accidentatului Pap.

Min. 62: OCAZIE IMENSĂ BOTOŞANI! Botoşănenii se distrează cu apărarea lui FCSB, dar Ashkovski, rămas singur, şutează direct în peluză.

Min. 61: Bălaşa, intrat în prima repriză, e schimbat cu Moutinho. Oaidă joacă acum fundaş stânga.

Min. 54: Şutul lui Oaidă, din voleu, e prins de Pap fără emoţii.

Min. 51: OCAZIE MARE FCSB! Tănase rămâne singur cu portarul, dar trimite pe lângă poartă!

Min. 46: A doua schimbare la FCSB: Iese Salomao şi intră Belu.

Min. 45+1: OCAZIE IMENSĂ BOTOŞANI! Ongenda şi Andronic ratează dintr-o poziţie incredibilă. Fundaşii FCSB sunt KO!

Min. 40: GOOOL BOTOŞANI! Ongenda face 2-0, după un contraatac în care moldovenii s-au distrat cu apărătorii stelişti.

Min. 35: OCAZIE IMENSĂ BOTOŞANI! Ashkovski îi ridiculizează pe Bălaşa şi Oaidă, dar trage mult peste poartă!

Min. 18: GOOOL BOTOŞANI! Andronic deschide scorul, după o gafă în apărarea roş-albaştrilor.

Min. 15: Bălaşa îi ia locul lui Dennis Man! Salomao trece din fundaş stânga în extremă dreapta. 

Min. 13: Andronic trage bine, de la marginea careului, puţin pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 12: O nouă veste proastă pentru Bogdan Andone! Man s-a accidentat şi va fi schimbat!

Min. 11: Şutul lui Vînă, plasat, se duce puţin pe lângă poarta lui Pap!

Min. 9: Haruţ centrează bine, dar Ongenda nu nimereşte spaţiul porţii, cu un şut din interiorul careului.

Min. 5: Start liniştit de partidă! FCSB are iniţiativa.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 19:25 | Pentru băieţi ar trebui să fie un meci special. E un meci ca oricare altul pentru mine. Şi îl tratăm la fel ca pe celălalte meciuri pe care le-am avut şi pe care le vom avea”, a spus Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului.

UPDATE 19:11 |Un nou joc în care suntem nevoiţi să căutăm o formulă de joc. E a patra variantă de fundaş stânga în acest sezon. Am vorbit cu Salomao şi mi-a zis că nu e nicio problemă pentru el. Sunt convins că băieţii vor face un meci bun, au calitate şi şi-au rezolvat şi problemele fizice”, a spus Bogdan Andone, înainte de meci.

JOACĂ SALOMAO FUNDAŞ STÂNGA?

În fotografia prin care FCSB anunţă echipa de start din meciul cu Botoşani, Salomao este aşezat în poziţia fundaşului stânga.

Afla mai multe despre: salomaofcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare