Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-1. Ne vedem în play-off! Remiză plină de nervi pe Arena Naţională

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-1. Ne vedem în play-off! Remiză plină de nervi pe Arena Naţionalăgalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida jucată pe Arena Naţională, în direct la Telekom Sport 1 şi cu faze VIDEO în timp real pe telekomsport.ro.

A fost o partidă trasă la indigo cu cea din tur. Atunci Niţă a ieşit greşit pe centrare, iar CFR a marcat. De această dată a venit rândul puştiului Vlad să gafeze. Vinicius a profitat din plin de eroarea portarului, deschizând scorul în minutul 33. La fel ca în partida din Gruia, tot Budescu a fost marcatorul FCSB-ului.

Mijlocaşul a înscris dintr-un penalty obţinut de Florin Tănase. în minutul 76. Situaţia în clasament rămâne astfel neschimbată, cu FCSB la două puncte în urma CFR-ului. Pe roş-albaştrii îi aşteaptă un program infernal. Joi au meci cu Lazio, duminică întâlnesc Dinamo în derby-ul României, pentru ca în următoarea săptămână să aibă returul cu Lazio.

VIDEO FCSB - CFR CLUJ 1-1 (Budescu pen 76 / Vinicius 33)

Min. 90+5 - Final de meci

Min. 90+2 - Ultima schimbare la CFR: Deac îi lasă locul în teren lui Vali Costache

Min. 90 - A doua schimbare la CFR: Ţucudean iese, Balde intră

Min. 84 - Ultima schimbare la FCSB: Teixeira îi lasă locul lui Ovidiu Popescu

Min. 80 - Schimbare la CFR: Ioniţă intră în locul lui Mailat

Min. 76 - GOOOOOL FCSB! Budescu transformă cu siguranţă penalty-ul

Min. 75 - Penalty pentru FCSB după un fault asupra lui Florin Tănase. 

Min. 60 - Dică este dominat autoritar tactic de Dan Petrescu. Face o schimbare însă: Cristi Tănase intră în locul lui Florinel Coman

Min. 47 - Ocazie uriaşă pentru CFR! Vlad greşeşte din nou, dar Planic salvează de pe linia porţii

Min. 46 - Man îi ia locul lui Filip. A început repriza a doua!

Min. 45+2 - Arbitrul pune capăt primei reprize

Min. 45 - Fază superbă reuşită de Florinel Coman, care driblează mai mulţi jucători de la CFR, însă nu şutează cum trebuie

Min. 33 - GOOOOOL CFR! Vlad greşeşte, jucătorii gazdelor se opresc şi cer fault la portar, iar Vinicius profită

Min. 26 - Dan Petrescu se ceartă cu Marcel Bârsan după o fază controversată, iar arbitrul îi face semn că îl va trimite în tribună dacă nu încetează

Min. 19 - Mailat vede primul cartonaş galben al meciului şi va fi suspendat etapa viitoare

Min. 10 - O nouă şansă de gol pentru FCSB. Un jucător de la CFR, aproape de a-şi introduce mingea în propria poartă

Min. 6 - Budescu are prima mare ocazie

Min. 1 - A început meciul

Înainte de meci, Lucian Filip a ţinut un discurs motivaţional


UPDATE | Dan Petrescu, întâlnire savuroasă cu experţii Telekom Sport, Panduru şi Răducioiu


UPDATE Dan Petrescu Vs FCSB. Tehnicianul a întâlnit de 13 ori trupa roş-albastră ca antrenor. Cum arată statistica


UPDATE | O singură victorie pentru CFR Cluj în ultimele 6 meciuri jucate cu FCSB la Bucureşti. Ardelenii sunt însă convinşi că vor da lovitura în această seară.


LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj Telekom Sport

Nicolae Dică trebuie să se descurce în avanposturi fără principalii săi atacanţi, Harlem Gnohere şi Denis Alibec. Francezul, care este totodată golgheterul la zi din Liga 1 Betano, a primit cartonaş roşu într-o partidă cu Viitorul, disputată anul trecut. În schimb, Alibec a încasat un cartonaş galben care i-a atras suspendarea în meciul din runda precedentă cu Gaz Metan. Anul începuse bine pentru cel din urmă, marcator în campionat la Mediaş după o aşteptare de peste opt luni.

În aceste condiţii, vârf de lance va fi Florin Tănase. A mai jucat pe această poziţie, însă nu se descurcă la fel precum o face atunci cand evoluează în spatele atacantului. De remarcat revenirea ca titular a veteranului Cristi Tănase. Acesta va fi completat în linia de mijlocaşi ofensivi de Budescu şi Teixeira. Poarta va fi apărată din nou de puştiul Vlad, în timp ce cuplul de fundaşi centrali va fi format din Găman şi Planic. 

De cealaltă parte, Dan Petrescu nu poate conta pe Omrani, jucător dorit insistent de FCSB în ultimele luni. Asemenea lui Gnohere şi Alibec, Omrani este suspendat. Echipa CFR-ului arată însă extrem de bine. Regăsim jucători de experienţă şi talentaţi în acelaşi timp în toate compartimentele. Va fi un meci special pentru rapidistul Ioniţă, primul din postura de adversar al FCSB în tricoul CFR-ului. 

LIVE VIDEO FCSB - CFR Cluj Telekom Sport

Fiecare echipă a suferit câte trei înfrângeri în actuala stagiune. Dacă FCSB are cel mai bun atac din campionat, cu 47 de goluri înscrise, CFR Cluj se laudă cu cea mai solidă defensivă: doar 12 goluri primite! De altfel, sunt foarte multe partide în care clujenii nu au primit deloc gol. 

Până ieri se vânduseră numai 8.000 de bilete pentru acest joc, însă, ţinând cont de importanţa sa, e de aşteptat să vedem minimum 15.000 de spectatori la ora meciului. 

Istoricul meciurilor directe le este net favorabil bucureştenilor. S-au disputat 29 de meciuri directe de la revenirea CFR-ului în Liga 1 Betano, iar ardelenii au bifat doar trei victorii, două acasă şi una în deplasare. Totuşi, începând cu 2015, CFR are un bilanţ pozitiv în meciurile cu FCSB. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujliga 1florin tanasecristi tanase 

viewscnt
Articole similare