Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-0. Campioana a venit în vacanţă la Bucureşti. "Tânărul" Teixeira i-a răpus pe elevii lui Petrescu

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 1-0. Campioana a venit în vacanţă la Bucureşti. "Tânărul" Teixeira i-a răpus pe elevii lui Petrescu

Superliga

Comentarii

În ultima etapă din play-off, FCSB a reuşit, în cele din urmă, să învingă CFR Cluj, 1-0.

 

CFR şi-a creat cele mai mari ocazii în prima repriză a partidei cu FCSB. Boli a trimis în transversală, apoi Omrani a irosit o şansă imensă, când a şutat în Vlad dintr-o poziţie excelentă.

Imediat după pauză, Man a obţinut o lovitură de la 11 metri. Hora a tras violent, dar în transversală. După trei minute, Teixeira şi-a luat adio de la FCSB cu un gol de poveste. Veteranul de 38 de ani va rămâne fără contract în această vară FCSB - CFR Cluj s-a încheiat 1 la 0. A fost prima victorie a roş-albaştrilor în faţa ardelenilor după opt partide.


FCSB - CFR Cluj 1-0 (Teixeira 53')

ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Cristea, Bălaşa, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, F. Tănase, F. Coman - Hora
Rezerve: Bălgrădean, Moruţan, Rusescu, M. Roman, Fl. Matei
Antrenor: Mihai Teja 

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, A. Mureşan, Boli, Peteleu - Males, Hoban, Djokovic - Costache, Omrani, Păun
Rezerve: Fernandez, Ispas, Lang, Moutinho, Itu, Ioniţă, Petrila
Antrenor: Dan Petrescu 

Min. 71: Ocazie FCSB! Junior Moraes trage cu dreptul, dar Arlauskis se întoarce la timp în poartă şi respinge. 

Min. 53: GOOOOL FCSB! Reuşită magnifică a lui Teixeira din foarfecă. 

Min. 50: Ratare FCSB! Hora trimite puternic, în stilul Lăcătuş, dar spre deosebire de meciul de la Sevilla, mingea nu intră în poartă. 

Min. 49: Penalty FCSB! Arbitrul acordă lovitură de pedeapsă după un fault asupra lui Dennis Man. 

A început a doua repriză. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 40: Ocazie FCSB! Iulian Cristea trimite bine cu capul, iar Arlauskis trebuie să se întindă pentru a scoate mingea de sub bară. 

Min. 30: Ocazie imensă CFR! Andrei Vlad reuşeşte o paradă imperială la şutul din doar câţiva metri al lui Omrani. 

Min. 26: Ocazie FCSB! Coman îi pasează în careu lui Hora, care trimite însă slab pe direcţia lui Arlauskis. 

Min. 23: Ocazie CFR! Andrei Vlad a fost aproape de o nouă gafă. A ieşit greşit din poartă, dar Djokovic nu a reuşit să trimită mingea în plasă. 

Min. 15: Ocazie CFR! Campioana răspunde imediat şi Boli trimite cu capul în bară. 

Min. 14: Ocazie imensă FCSB! O greşeală în apărarea campioanei a dus la o ocazie mare a lui Teixeira, care din interiorul careului mic nu a reuşit să trimită balonul în poartă. 

Min. 9: Ocazie mare CFR! Păun îi livrează o centrare lui Omrani, dar care, din alunecare, trimite pe lângă poartă. Golul oricum nu s-ar fi pus, pentru că de la margine a fost ridicat faniolul, atacantul campioanei aflându-se în offside. 

Min. 3: Ocazie CFR! Benzar îl pierde pe Djokovic, care scapă spre poartă şi trimite puternic, dar lovitura este respinsă în corner de Andrei Vlad. 

A început meciul. 


Meciul dintre FCSB şi CFR Cluj contează doar pentru statistici. Ardelenii au cucerit al doilea titlu consecutiv, graţie succesului obţinut etapa trecută contra Universităţii Craiova, scor 1-0, şi au cinci puncte avans faţă de rivalii de la FCSB, înaintea ultimei etape. Prin urmare, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, le-a dat vacanţă jucătorilor experimentaţi, urmând ca pe Arena Naţională să trimită în teren mai mulţi jucători care nu au evoluat atât de mult în această ediţie de campionat.

"Culio şi Vinicius au plecat imediat după petrecere. Ei fac două zile dus, două întors, a fost foarte bine pentru ei, a căzut perfect această săptămână, Bordeianu a plecat şi el, a avut un eveniment, ştiam că dacă vom câştiga, el va pleca. A avut un sezon excelent, a jucat aproape toate meciurile, Ţucudean, ştim bine cu toţii că avea nevoie de o pauză, să se adune, să se liniştească, să găsească energii pentru echipa naţională, apoi pentru CFR din sezonul următor. Vom vedea cu Camora şi cu Deac, voi lua decizia dacă vor face deplasarea sau vor rămâne la Cluj", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

FCSB - CFR Cluj. "Îmi pare rău pentru Mihai Teja"

Deşi nu obişnuieşte să discute despre lucruri care nu ţin de propria echipă, "Bursucul" a vorbit despre plecarea lui Mihai Teja de la FCSB. Patronul Gigi Becali spune că tehnicianul va pleca de la echipă după meciul cu echipa din Gruia.

"Îmi pare rău pentru Teja, pentru că nu cred că a meritat să fie dat afară, din ce am înţeles, aşa se va întâmpla. Pentru că rezultatele lui în play-off au fost foarte bune şi nu a avut timp la dispoziţie", a mai spus Dan Petrescu.

FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb - cfr cluj 

viewscnt
Articole similare