Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Puştii FCSB-ului, aproape de o surpriză uriaşă. Susic şi Itu au salvat-o pe CFR şi îi menţin pe ardeleni în cursa pentru titlu

VIDEO | Puştii FCSB-ului, aproape de o surpriză uriaşă. Susic şi Itu au salvat-o pe CFR şi îi menţin pe ardeleni în cursa pentru titlu

Superliga

Comentarii

FCSB nu a uitat de episodul petrecut în sezonul 2016/2017, când Craiova a folosit juniorii la meciul cu FC Viitorul, iar constănţenii s-au impus şi au câştigat campionatul în detrimentul roş-albaştrilor.

Toni Petrea a titularizat şi el contra CFRului şase jucători de sub 21 de ani, dar chiar şi în aceste condiţii, campioana s-a chinuit 86 de minute să marcheze.

Susic l-a învins uşor pe Andrei Vlad cu o lovitură de cap. Goalkeeperul de la FCSB a gafat din nou două minute mai târziu, când a fost bătut şi de Itu. Până la marcarea celor două goluri, clujenii au pus foarte rar probleme.

Jucătorii lui Petrescu au trimis mingea în bară de două ori în aceeaşi fază, în prima repriză. La cealaltă poartă, puştiul Dumitru l-a pus la grea încercare pe Arlauskis. CFR s-a impus cu 2-0 şi a trecut peste Craiova în clasament. Oltenii au însă un meci mai puţin disputat. 


FCSB – CFR Cluj 0-2
Au marcat: Susic '86, Itu '88

FCSB: Vlad - Creţu, I. Cristea, Miron, Panţîru - Moruţan, Perianu, Vînă - Niţă, Istrate, C. Dumitru
Rezerve: Udrea - Coman, Tănase, Petre, Ov. Popescu, Pantea, Pandele, D. Man

CFR: Arlauskis - Susic, Cestor, Burcă, Camora - L. Aurelio, Hoban, Deac - Joca, Omrani, Costache
Rezerve: Rus - Vinicius, Itu, Bordeianu, Chipciu, Pereira, Golofca, Ciobotariu, Rondon

Min. 88 - GOOOOOOL CFR! Itu marchează şi el şi stabileşte scorul final

Min. 86 - GOOOOOOL CFR! Susic deschide scorul pentru clujeni cu o lovitură de cap

Min. 33 - Dublă ocazie pentru CFR Cluj. Ardelenii trimit de două ori în bară, în urma unui corner executat bine de Ciprian Deac



Min. 1 - Fluier de start al centralului Istvan Kovacs

20:05 Avem şi echipa CFR-ului! Dan Petrescu trimite greii în teren şi îl debutează pe Andrei Joca, un puşti de la echipa a doua.


19:50 Avem echipa de start a FCSB! Vedetele Coman, Tănase şi Man sunt pe bancă, dar şi Adi Petre. Anton Petrea surprinde şi începe cu Istrate titular în atac!


Confruntarea dintre FCSB şi CFR Cluj poate decide titlul de campioană din sezonul curent al Ligii 1, de data aceasta într-o manieră diferită faţă de cum eram obişnuiţi comparativ cu restul sezoanelor.

Un pas greşit din partea ardelenilor poate să îi aducă Universităţii Craiova campionatul. Câştigătoare a Cupei României şi calificată deja în preliminariile Europa League, FCSB îşi va înfrunta rivala fără să simtă vreo presiune, doar pe baza orgoliului dintre cele mai importante echipe ale fotbalului românesc din ultimii 10 ani.

CFR Cluj a reuşit în ultima etapă o victorie extrem de importantă pe teren propriu, în faţa celor de la FC Botoşani, scor 1-0, mai ales ţinând cont că ardelenii au venit după o perioadă în care pregătirea lor a fost afectată de scandalul testării clujenilor pentru COVID-19, unde mai mulţi jucători ai campioanei au fost depistaţi eronat cu noul coronavirus.

De cealaltă parte, FCSB porneşte partida cu un moral bun oferit de câştigarea Cupei Românei în faţa lui Sepsi OSK şi de victoria din deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, ambele partide fiind câştigate de roş-albaştri cu 1-0. În celelalte patru meciuri din campionat din ultimele cinci disputate, FCSB obţinuse doar două puncte (două egaluri şi două înfrângeri).

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare