Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Concordia Chiajna 0-1. Batin aduce victoria ilfovenilor şi produce şocul campionatului

VIDEO | FCSB - Concordia Chiajna 0-1. Batin aduce victoria ilfovenilor şi produce şocul campionatului

Superliga

Comentarii

Vicecampioana – şi liderul la zi al Ligii 1 – FCSB a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Concordia Chiajna, într-un meci disputat pe stadionul "Anghel Iordănescu", în etapa a 11-a a campionatului. Meciul a fost în direct la Telekom Sport 1.

Paul Batin a înscris unicul gol al meciului, în minutul 60.

Concordia a dat lovitura la Voluntari şi i-a administrat liderului FCSB prima înfrângere de pe teren propriu din acest sezon de Liga I. Dorinel Munteanu a mutat inspirat în minutul 57, când l-a introdus pe teren pe Batin, iar acesta a înscris unicul gol al meciului, după doar trei minute. „Roş-albaştrii” au avut o evoluţie ştearsă şi nu au pus foarte multe probleme la poarta lui Greab.

Gnohere a fost blocat în prima repriză, iar Filip a nimerit bara în actul secund. Apoi, Bizonul a fost din nou ineficient la finalizare. Totuşi, FCSB putea scoate un punct, dar Bărboianu a scos eroic balonul de pe linia porţii, iar Concordia s-a impus cu 1 la 0.

VIDEO | FCSB - Concordia Chiajna 0-1 (Batin 60')

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic (C), L. Filip, J. Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Moruţan, F. Tănase - Gnohere; Rezerve: Vlad - F. Coman, Jakolis, O. Popescu, Rusescu, Roman, Zlatinski.

Concordia Chiajna: Greab - G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Gorobsov, Bucşa - R. Deaconu, P. Ivanovic, R. Grădinaru - Guessan; Antrenor: Dorinel Munteanu


Min. 90+1: Patru minute de prelungire. Se joacă la o singură poartă: FCSB atacă în valuri, însă fără succes.

Min. 76: Ocazie Chiajna.

Min. 60: Gol, Concordia! Paul Batin produce şocul la Voluntari şi deschide scorul împotriva vicecampioanei, pe contraatac, înscriind printre picioarele lui Cristi Bălgrădean. În aceeaşi fază, Planic a greşit, ratând intervenţia şi lăsându-l astfel pe Batin să scape singur cu portarul.

Min. 54: Bară FCSB! Lucian Filip nimereşte bara din dreapta porţii lui Greab, cu o lovitură de cap, după un corner stiri sportive executat de Dennis Man.

46' - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

42' - Ocazie pentru FCSB! Gnohere şi Teixeira fac şah mat apărarea Concordiei şi duc mingea până în careul de şase metri, dar şutul „Bizonului” este mai mult o pasă la portar.

39' - Acalmia din tribune s-a transmis şi la nivelul gazonului. Cele două echipe schimbă pase la centrul terenului.

31' - Teixeira acuză o accidentare! Gorobsov la călcat pe mână după un duel pentru minge.

23' - Ocazie pentru Concordia! Bucşa trimite periculos cu capul spre poarta lui Bălgrădean, după o centrare de pe flancul stâng.

14' - Atac prelungit al FCSB-ului la poarta Concordiei. Centrarea trimisă de Benzar este recepţionată de Greab

7' - Marc (Concordia) încearcă să şuteze spectaculos, dar o face defectuos

1' - A început partida! Chiajna a avut lovitura de start

UPDATE: Marius Pena a prefaţat partida alături de reporterul nostru Anda Maxim

UPDATE: Audienţă redusă la partida FCSB - Concordia Chiajna. Preţul piperat al biletelor i-a făcut pe suporteri să rămână acasă

Arbitru: Alexandru Tudor / A1: Ciprian Danşa / A2: Marius Badea / Observator: Eduard Dumitrescu

Stadion: "Anghel Iordănescu", Voluntari

Înaintea etapei a 11-a, FCSB este liderul campionatului, cu 21 de puncte, la patru puncte avans de Astra, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, următoarele trei clasate. Concordia Chiajna ocupă locul al 11-lea, cu 11 puncte. Ilfovenii sunt neînvinşi în campionat de la venirea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică, având un succes cu FC Botoşani, scor 2-0, şi o remiză cu Dunărea Călăraşi, 1-1. 

Concordia Chiajna a suferit, însă, o înfrângere cu Dorinel Munteanu pe bancă. Este vorba despre partida pierdută contra Viitorului în 16-imile de finală ale Cupei României, scor 0-3. În aceeaşi fază a competiţiei, FCSB a trecut de Unirea Alba Iulia, din Liga 3, cu scorul de 1-0.

În sezonul trecut, FCSB şi Concordia Chiajna s-au întâlnit de două ori, în sezonul regulat al Ligii 1, iar formaţia care avea să devină vicecampioană pentru a treia oară la rând câştiga ambele partide cu scorul de 2-1.

LIVE VIDEO | FCSB - Concordia Chiajna, duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, J. Morais, Stan - Nedelcu, Popescu - Man, Tănase, Teixeira - Gnohere

Chiajna: Greab - Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Prepeliţă, Bucşa - Grădinaru, Deaconu, Nivaldo - Guessan

Afla mai multe despre: fcsbchiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare