Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - CS U Craiova 2-0. Dică se distanţează la două puncte de CFR. Meci foarte slab făcut de olteni

VIDEO | FCSB - CS U Craiova 2-0. Dică se distanţează la două puncte de CFR. Meci foarte slab făcut de olteni

Superliga

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună cu 2-0 în faţa lui CS U Craiova, într-un meci dominat de jucătorii lui Nicolae Dică. Oltenii au jucat însă sub aşteptări.

FCSB a început furtunos derby-ul cu CS U Craiova. În minutul 1, Dennis Man a primit o pasă excelentă pe 6 metri, dar n-a reuşit să prindă cadrul porţii. Jucătorii lui Dică au continuat să atace, spre surprinderea celor de la Craiova, care probabil nu se aşteptau la un aşa început. Golul nu s-a lăsat prea mult aşteptat. În minutul 6, Budescu a centrat excelent din fază fixă, Momcilovic a venit nemarcat şi a tras, portarul a respins, acelaşi Momcilovic a fost pe fază şi de această dată n-a mai ratat.

Craiova s-a dezmeticit abia pe la jumătatea primei reprize. Până atunci, FCSB putea să mai înscrie de cel puţin o dată, dar bucureştenii au fost mult prea superficiali în faţa porţii. Craiova a ratat prima ocazie mare abia în minutul 39, când Mitriţă a pătruns frumos, a tras de la 16 metri, însă pe mijlocul porţii.

La pauză, Dică a făcut două schimbări, dintre care una a fost foarte surprinzătoare. Budescu, cel mai bun jucător de la FCSB în acest sezon, a fost înlocuit cu Teixeira. Atacantul venit de la Astra a arătat multă nervozitate în prima repriză şi chiar l-a înjurat pe Alibec la o fază la care a preferat să şuteze dintr-un unghi închis.

Mangia a rămas însă fără nicio replică. FCSB a continuat jocul foarte bun şi în partea a doua. În minutul 50, a venit încă un gol. Teixeira, jucător intrat la pauză, a pătruns în careu şi a fost faultat. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florin Tănase, cel care l-a înlocuit la pauză pe Cristi Tănase. În continuare, oltenii au jucat însă sub aşteptări.

Craiova a avut câteva încercări timide, dar n-a schimbat nimic pe tabelă. FCSB s-a impus cu 2-0 şi a luat un avans de două puncte faţă de CFR, care a făcut 1-1 cu Astra.


Min. 90+3 Fluier final!


Min. 85 Momcilovic a fost aproape de un super gol, în stilul Ibrahimovic. ”Călcâiul” a fost însă scos de sub bară.


Min. 76 Alibec a fost schimbat cu Gnohere. Un nou meci fără gol pentru atacantul venit de la Astra.


Min. 71 Dennis Man face un fault foarte dur, jucătorii celor două echipe încep să se împingă, dar lucrurile se calmează rapid. Totuşi, Dennis Man şi Băluţă sunt avertizaţi.


Min. 60 Alibec are o nouă izbucnire, la o fază la care a fost nemulţumit că n-a primit mingea la timp.


Min. 50 GOL FCSB! Florin Tănase transformă un penalty obţinut de Teixeira.


Min. 47 O nouă ocazie ratată de Alibec. Atacantul FCSB-ului a preluat în careu, dar a tras prea slab.


Min. 46 Dică a făcut două schimbări la pauză. Au ieşit Cristi Tănase şi Budescu, au intrat Florin Tănase şi Teixeira. Bălgrădean şi-a revenit şi poate continua meciul.


Min. 45+3 Repriza se încheie cu o ocazie mare pentru Craiova. Popa trimite în bară, dar arbitrul a fluierat fault în atac, asupra lui Bălgrădean. Portarul FCSB-ului se resimte după ciocnirea cu Popa.


Min. 39 Cea mai bună ocazie a Craiovei, de până acum. Mitriţă trage însă pe mijlocul porţii.


Min. 35 Bărbuţ a fost aproape de o accidentare după ce a şutat pe lângă minge, la o fază petrecută în careul FCSB-ului.


Min. 26 Alibec pasează excelent în careu pentru Man, care ratează însă execuţia din prima.


Min. 20 Acţiune foarte bună a Craiovei. Santos se afla însă în off-side.


Min. 16 O nouă ocazie ratată de FCSB. De această dată, autorul este Alibec.


Min. 9 Prima acţiune a Craiovei, după un început furtunos al FCSB-ului. Şutul lui Zlatinski se duce peste transversală.


Min. 6 GOL FCSB! A fost o centrare din lovitură liberă, de pe dreapta, Momcilovic s-a demarcat frumos şi a şutat, mingea a fost respinsă de portarul Craiovei, acelaşi Momcilovic a venit din spate şi a marcat.


Min. 5 Dennis Man şi Ferreira s-au dat cap în cap şi ambii jucători au nevoie de îngrijiri medicale. A apărut însă şi o altă problemă pentru Mangia. Martic s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Dimitrov.


Min. 1 Man ratează o ocazie foarte mare încă din minutul 1. Tânărul mijlocaş n-a reuşit să trimită în plasă o centrare foarte bună a lui Cristi Tănase.


Min. 1 A început meciul. În tribune s-au adunat în jur de 25-30.000 de spectatori. Foarte mulţi suporteri au revenit din vacanţa de Paşte şi şi-au cumpărat bilete chiar în această seară.


Echipa de start aleaă de Dică:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic - Filip, Popescu - Man, Budescu, C. Tănase - Alibec
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Gnohere, Tănase, Morais, Găman, Teixeira

CS U CRAIOVA: Mitrovic - Popa, Kelic, Ferreira - Martic, Santos, Zlatinski, Bancu - Bărbuţ, Gustavo, Mitriţă
Rezerve: Popescu, Briceag, Screciu, Mateiu, Băluţă, Gardoş, Dimitrov


FCSB - CS U Craiova este un meci de la care suporterii au multe aşteptări. În meciurile directe, cele două echipe au etalat aproape de fiecare dată un joc deschis, spectaculos, apreciat de fani. Însă Craiova n-a mai reuşit să câştige în faţa FCSB-ului de 29 de ani. În ultima întâlnire, CS U Craiova a pierdut pe teren propriu cu 5-2.

Mangia spune că are speranţe pentru un rezultat mult mai bun, mai ales că ultima dată când a jucat în deplasare a arătat că se poate: ”Am jucat un meci bun la Bucureşti în prima parte a sezonului. Am fost aproape să câştigăm meciul acolo. Trebuie să încercăm să repetăm meciul bun pe care l-am făcut la Bucureşti şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus antrenorul Craiovei.

LIVE VIDEO | FCSB - CS U Craiova. Derby-ul care ar putea lămuri lupta pentru titlu

În acest moment, FCSB este pe primul loc, cu 35 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. CS U Craiova este pe ultima treaptă a podiumului, cu 31 de puncte. O victorie a oltenilor ar strânge clasamentul în lupta pentru titlu. Însă un succes al FCSB-ului ar transforma lupta pentru titlu într-o luptă în doi, alături de CFR Cluj.

Cele două echipe sunt neînvinse în ultimele 10 meciuri de Liga 1, dar Craiova a făcut egal în cinci dintre ele. Casele de pariuri o consideră pe FCSB favorită la victorie. Vicecampioana României are o cotă de 2.00 la victorie, în timp ce Craiova are 4.10.

LIVE VIDEO | FCSB - CS U Craiova. Dică se teme de tripleta Craiovei

Trio-ul Băluţă-Gustavo-Mitriţă este printre cele mai creative din Liga 1. Cei trei jucători impresionează prin tehnică foarte bună, viteză de execuţie, imaginaţie. Împreună, aceştia au marcat 27 de goluri.  

”Un meci important pentru noi, întâlnim o echipă care se luptă pentru câştigarea campionatului, îşi doresc acest lucru, o echipă care joacă un fotbal ofensiv care, de la mijlocul terenului în sus, mai ales cei 3 din faţă - Băluţă, Gustavo şi Mitriţă - jucatori de viteză care pot face diferenţa”, spune Dică.

Însă şi FCSB are jucători decisivi în ofensivă, unde Budescu este ”dirijorul”, iar Gnohere - golgheterul echipei. Florin Tănase, Gnogere şi Budescu sunt cei mai buni marcatori ai FCSB-ului, cu un total de 32 de goluri înscrise.

LIVE VIDEO | FCSB - CS U Craiova, luni, de la 20:45, pe Telekom Sport 1. Toate fazele importante sunt live video pe telekomsport.ro.
 

Afla mai multe despre: fcsbcs u craiovalive videoliga 1 

viewscnt
Articole similare