Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Dinamo 3-3. Derby magnific pe Arena Naţională! Roş-albaştrii au condus de fiecare dată, dar „câinii” au luptat eroic

VIDEO | FCSB - Dinamo 3-3. Derby magnific pe Arena Naţională! Roş-albaştrii au condus de fiecare dată, dar „câinii” au luptat eroic

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1 şi live cu faze video pe telekomsport.ro, FCSB şi Dinamo le-au oferit microbiştilor un meci magnific, ca-n vremurile bune. S-a terminat 3-3, la capătul unei partide în care roş-albaştrii au condus de fiecare dată, dar „câinii” au arătat spirit de luptă şi au obţinut un punct.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

Fanii din Peluza "Roş-Albastră" au avut o coregrafie 3D, personajul principal fiind Gandalf, vrăjitorul din trilogia Stăpânul Inelelor. "În vremuri întunecate, lumina Stelei ne arată calea către dreptate", a fost mesajul afişat de galeria FCSB-ului.

Suporterii dinamovişti din Peluza Cătălin Hîldan au prezentat un ultras, care toarnă nisip într-o clepsidră, alături de mesajul: "Nu ne dăm bătuţi. Niciodată nu e timpul pierdut. Câinilor, în viaţa asta mai avem ceva de făcut!".

De asemenea, fanii dinamovişti au afişat un banner cu mesajul: "Fără penali în România", cele două galerii scandând trivialităţi la adresa PSD.

Imediat după fluierul de start, fanii dinamovişti au aruncat cu torţe în teren, arbitrul Ovidiu Haţegan fiind nevoit să întrerupă partida aproximativ trei minute pentru a permite degajarea terenului.

La meci au asistat 27.835 de spectatori.

FCSB - DINAMO 3-3 (Gnohere 10, Coman 55, 68 / Axente 45+1, Nistor 62, Popescu 89)

  • FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălaşa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Fl. Tănase (cpt), Teixeira – Gnohere.
  • Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Fl. Coman, Moruţan, Jr. Morais, Jakolis, Qaka.
  • DINAMO (4-3-3): Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Sorescu, Axente, Salomao.
  • Rezerve: Muţiu – Pesic, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, Gomelt, Neicuţescu, Moldoveanu.

Min. 90+3 - Final de meci

Min. 89 - GOOOOOOOL Dinamo! Mihai Popescu înscrie cu o lovitură de cap

Min. 85 - Moruţan intră în locul lui Man

Min. 77 - Dan Nistor vede cartonaşul galben

Min. 72 - Gnohere este schimbat cu Qaka

Min. 68 - GOOOOOOL FCSB! Florinel Coman marchează din nou pentru roş-albaştri cu un şut bine plasat

Min. 64 - Schimbare la Dinamo. Hanca îi lasă locul lui Gomelt

Min. 61 - GOOOOOOL DINAMO! Dan Nistor egalează cu un şut superb

Min. 55 - GOOOOOOOL FCSB! Florinel Coman înscrie direct din corner, cu largul concurs al lui Penedo

Min. 54 - Încă un şut bun respins în corner de Penedo

Min. 47 - Şut bun al lui Filip, respins în corner

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 46 - Florinel Coman intră în locul lui Teixeira

Min. 45+6 - Finalul primei reprize

Min. 45+1 - GOOOOOL DINAMO! Axente egalează după o respingere greşită a lui Benzar

Min. 40 - Şut excelent de la mare distanţă al lui Popovici. Bălgrădean respinge în corner

Min. 35 - Cartonaş galben şi pentru Hanca

Min. 31 - Nervii cedează la mijlocul terenului

Min. 30 - Dinamo îşi găseşte cu greu drumul spre poarta adversă

Min. 20 - Încă un cartonaş galben pentru FCSB. Joc periculos la Man

Min. 15 - Ovidiu Popescu primeşte şi el cartonaşul galben pentru un fault din spate

Min. 11 - Gnohere vede galben pentru o lovitură cu cotul

Min. 10 - GOOOOOOL FCSB! Gnohere deschide scorul cu un şut superb. E primul gol al francezului împotriva fostei sale echipe

După trei minute de aşteptare, partida s-a reluat

Min. 8 - Primul şut pe poartă le aparţine gazdelor. Execuţia lui Tănase e respinsă în corner de Penedo

Min. 2 - Meciul este întrerupt, după ce fanii oaspeţilor au aruncat cu torţe pe teren

Min. 1 - A început meciul


UPDATE 16:30 Reporterul Telekom Sport Edi Zelgin ne-a adus ultimele informaţii înainte de FCSB - Dinamo, chiar de pe Naţional Arena.

UPDATE 13:30 Florin Bratu a decis să nu se bazeze pe Daniel Popa în acest meci. Atacantul va fi lăsat în afara lotului, locul său în echipă urmând să fie luat de Axente, în timp ce croatul Ivan Pesic va fi din nou în lotul roş-albilor. Iată cum arată echipa pregătită de Bratu pentru această seară: Penedo - Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici - Hanca, Mahlangu, Nistor - Sorescu, Axente, Salomao.


Episodul cu numărul 173 din Eternul Derby al României are loc duminică, iar formaţia lui Nicolae Dică porneşte conform caselor de pariuri cu şanse mai mari la victorie.

Din păcate, niciuna dintre cele două mari rivale nu traversează un moment bun înaintea meciului derby de pe Arena Naţională. Dinamo vine după un sezon în care a ratat prezenţa în Play-Off şi după o campanie de transferuri modestă, fără achiziţii spectaculoase. De partea cealălaltă, FCSB încă se recuperează după titlul ratat în sezonul 2017-2018 şi a pierdut deja prima partidă a sezonului, 0-1 în runda inaugurală, în faţa Astrei.

Dică şi ai săi au avut timp să-şi lingă rănile în deplasarea de la Velenje, unde roş-albaştrii s-au impus în faţa lui Rudar, cu 2-0. Rivalii din Ştefan cel Mare au câştigat partida din prima etapă, 2-1 cu FC Voluntari şi conduc clasamentul la egalitate de puncte şi golaveraj cu Gaz Metan Mediaş.

  • LIVE VIDEO | FCSB - Dinamo, duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Ultima întâlnire directă dintre cele două rivale s-a consemnat în sezonul regulat de anul trecut, când Dinamo a ratat pe final victoria, după ce a condus FCSB cu 2-0. Man şi Teixeira au anulat în ultimele minute avantajul luat de dinamovişti, prin reuşitele lui Pesic şi Torje.

Ultimele cinci întâlniri directe dintre cele două formaţii au adus o singură remiză şi câte două victorii pentru fiecare formaţie.

Probabil că după experimentul eşuat de la Giurgiu, Nicolae Dică nu va mai miza pe un sistem 4-3-3, aşa cum de altfel nu s-a întâmplat nici la Velenje. Florin Bratu va miza în schimb pe acelaşi unsprezece cu care a răpus Voluntariul în prima rundă, deşi marcatorul golului de 2-1, Deian Sorescu şi-ar putea face loc în prima echipă. după prestaţia bună din runda precedentă: "Abia aştept să intru în primul meu derbi. Orice echipă este de bătut în România. Nu am văzut niciodată coregrafia lui Dinamo şi de-abia aştept să o văd la ora jocului" a mărturisit eroul dinamoviştilor din etapa trecută.

  • LIVE VIDEO | FCSB - Dinamo, duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1

Derby-ul s-a încins după ce vineri, peluza "Cătălin Hîldan" a anunţat că a cumparat mai multe bilete decât peluza roş-albaştrilor. Conform unei postări de pe pagina de Facebook a fanilor dinamovişti aceştia cumpăraseră vineri 5.500 de bilete. La scurt timp, FCSB a reacţionat printr-un comunicat oficial în care a anunţat că un total de 10.702 suporteri ai FCSB şi-au asigurat prezenţa la Derby-ul de duminică.

Biletele la acest meci cu preţuri cuprinse între 10 lei (inelul 3 de la Peluză) şi 100 de lei (zona VIP 1), în timp ce un bilet la lojă ajunge la 400 de lei.

FCSB şi-a dezvăluit noul echipament de deplasare realizat de brandul Nike, iar conducerea clubului a decis ca acesta să fie folosit încă de la meciul cu Dinamo.

Meciul FCSB – Dinamo se va disputa, duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1 şi în format LIVE VIDEO & TEXT pe site-ul Telekomsport.ro

Afla mai multe despre: fcsbdinamoderby 

viewscnt
Articole similare