Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 2-2. Liderul n-a reuşit să treacă de FC Botoşani la Voluntari

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 2-2. Liderul n-a reuşit să treacă de FC Botoşani la Voluntari

Superliga

Comentarii

FCSB a condus iarăşi cu 2-0, dar a fost egalată de o echipă FC Botoşani, foarte insistentă. Man şi Gnohere au marcat pentru roş-albaştrii, Papa şi Roman pentru moldoveni.

FCSB şi FC Botoşani au terminat la egalitate, 2-2, duminică, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport. Elevii lui Dică au fost egalaţi de la 2-0.

Ca şi în partida din Europa cu Rapid Viena, FCSB a condus cu 2-0. De ficare dată s-a terminat prost. Joi, formaţia lui Dică a fost eliminată, iar duminică, FCSB a terminat la egalitate 2-2.

N-a fost un meci plăcut pentru suporterii roş-albaştrilor, care au avut de suportat o repriză a doua excelentă a băieţilor lui Costel Enache. La final, dincolo de scorul final dezamăgitor, aceştia rămân şi cu caseta tehnică a meciului care arată surprinzător: FC Botoşani a avut 12 şuturi la poarta lui Vlad, faţă de cele 6 ale FCSB-ului.

Denis Man a deschis scorul încă din minutul 4, printr-o execuţie splendidă, cu călcâiul. În minutul 20, Harlem Gnohere a transformat o lovitură de la unsprezece metri şi lucrurile păreau să intre în firescul meciurilor dintre FCSB şi FC Botoşani. Enriko Papa a redus totuşi din handicap înainte de pauză, pentru ca intrarea din minutul 64 a lui Ongenda să schimbe lucrurile în favoarea oaspeţilor. FC Botoşani a fost echipa mai prezentă şi mai insistentă, iar în minutul 75 a fost premiată.

Rodriguez a reuşit o acţiune splendidă pe care Mihai Alexandru Roman a incheiat-o cu gol. FCSB - FC Botoşani s-a terminat 2-2, dar elevii lui Dică rămân pe primul loc înaintea derby-ului cu CFR Cluj. În schimb, formaţia moldavă are o singură înfrângere în şapte etape şi runda viitoare se deplasează la nou promvoata Dunărea Călăraşi.


LIVE VIDEO | FCSB - BOTOŞANI 2-2 (Man 4, Gnohere 21 / Papa 43, Roman 75)

ECHIPELE DE START:

FCSB: Vlad - Jakolis, Planici, Nedelcu, Morais - Pintilii, Zlatinski - Man, Rusescu, Coman - Gnohere

BOTOŞANI: Pap - Patache, Piţian, Burcă, Soiledis - Oaidă, Rodriguez - Golofca, Papa, Chitoşcă - M. Roman 

FINAL

Min 90+1: Moruţan ratează egalarea!

Min 90: Ocazie mare FCSB! Raul Rusescu este blocat în ultima clipă de portarul Pap, care scosese şi execuţia lui Denis Man cu capul

Min 82: Ocazie pentru FC Botoşani. Ongenda bate o lovitură liberă până pe partea opusă, Soiledis pătrunde şi centrează,dar reluarea lui Golofca nu prinde cadrul porţii

Min 80: Dică mută ofensiv: intră Moruţan, iese Pintili

Min 77: Schimbare la Botoşani: iese Papa intră Piftor

Min 75: Gooooool FC Botoşani!!! Mihai Roman finalizează cu o execuţie simplă din interiorul careului. Pasă decisivă a lui Rodriguez.

Min 72: FCSB marchează prin Man, dar golul este anulat pentru un offside evident la Harlem Gnohere

Min 64: Ocazie FC Botoşani! Ongenda centrează din dreapta, dar mingea reulată din şase metri de Enriko este prinsă de Vlad.

Min 63: Schimbare la FC Botoşani. Iese Chitoşcă şi intră Ongenda

O oră scursă din meci. FCSB are posesia (55%), dar FC Botoşani a tras mai mult la poartă (3) şi pe poartă (3). 

Min 51: Şut expediat de Junior Morais, pe lângă poarta lui Pap

Min 46: A început repriza a doua! Zlatinski a fost schimbat la pauză cu Filip

Min. 45: Pauză la Voluntari.

Min. 43: GOOOL BOTOŞANI! Erico trimite pe spate, cu capul, şi îl păcăleşte pe Vlad.

Min. 21: GOOOL FCSB! Gnohere transformă cu siguranţă şi FCSB are 2-0.

Min. 20: PENALTY PENTRU FCSB! Florinel Coman cade în careu, iar Feşnic acordă penalty.

Min. 17: Emoţii pentru FCSB. Şutul centrare expediat de Patache trece periculos prin faţa porţii lui Vlad.

Min. 4: GOOOL FCSB! Dennis Man deschide scorul. Atacantul roş-albaştrilor îl învinge cu călcâiul pe Pap.

Min. 1: A început meciul.

Nicolae Dică a ratat primul obiectiv major al sezonului, calificarea în grupele Europa League. Vicecampioana României n-a putut să treacă de Rapid Viena, iar jucătorii sunt cu moralul afectat. La asta a contribuit şi Gigi Becali, prin obişnuitele sale declaraţii. Cu toate acestea, Andrei Vlad - care a greşit la golul marcat de Rapid Viena - ar putea fi din nou titular, în condiţiile în care Bălgrădean are în continuare probleme medicale.

FC Botoşani, palmares dezastruos cu FCSB

Echipa moldoveană n-a reuşit niciodată să se impună în faţa FCSB-ului, indiferent de forma prin care a trecut. Primul meci direct între cele doua a fost în urmă cu cinci ani, când FCSB s-a impus cu 2-1. De atunci s-au mai jucat încă două meciuri şi FC Botoşani n-a reuşit să câştige niciodată. Cel mai bun rezultat obţinut de botoşăneni a fost în turul sezonului 2016-2017, când au reuşit un 0-0.

  • LIVE VIDEO | FCSB - FC Botoşani, duminică, de la 21:30, pe Telekom Sport 1


În rest, FCSB a câştigat pe linie. Cea mai mare diferenţă de scor a fost pe 31 martie 2014, când FCSB a câştigat cu 4-0. Cel mai spectaculos meci între cele două echipe a fost un 5-3, pe 8 noiembrie 2015. Ultima dată, în returul sezonului trecut, FCSB s-a impus cu 3-0. De altfel, casele de pariuri o dau favorită pe FCSB, cu o cotă la victorie de 1.50.

De data aceasta, Costel Enache este încrezător că poate scoate un rezultat bun: ”Chiar avem credinţa asta. Dacă nici noi nu credem, atunci nu îşi mai are rostul o deplasare aşa lungă, doar pentru a ne prezenta la Bucureşti. Trebuie să mergem cu convingerea că putem să facem lucruri minunate”.

FCSB - FC Botoşani va fi în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la 21:30. Cele mai importante faze video vor fi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc botosaniliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare