Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - FC Voluntari 2-1. Man şi Tănase au adus o nouă victorie pentru liderul campionatului

VIDEO | FCSB - FC Voluntari 2-1. Man şi Tănase au adus o nouă victorie pentru liderul campionatului

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Dennis Man şi Florin Tănase continuă să facă spectacol pentru FCSB. Cele două staruri ale roş-albaştrilor au marcat golurile victoriei în partida cu FC Voluntari. Deşi scorul final a fost 2-1 pentru liderul campionatului, gazdele s-au impus mai uşor decât o arată acest rezultat. 

FCSB pune patru puncte peste locul 2, CFR Cluj, care joaca pe terenul lui FC Hermannstdat în această etapă.

  • LIVE VIDEO | FCSB - FC Voluntari 2-1 (Dennis Man 37, Tănase 71 pen / Jefte 90 pen)

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Oaidă, Şut, Fl. Tănase - Man, Fl. Coman, Oc. Popescu
  • Rezerve: Straton, Creţu, Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu, Olaru, Fulga
  • FC Voluntari: Rodriguez - C. Costin, C. Achim, Armaş, Briceag - Veiga Miranda, Borţoneanu, A. Ivanov - Mailat, Al. Stoica, Lopes
  • Rezerve: Rîmniceanu, Al. Vlad, Balaur, I. Gheorghe, Droppa, Angelov, Betancor, Al. Ilie, Tavares

Min 90. Penalty şi gol pentru FC Voluntari. Execuţie perfectă a lui Jefte Sanchez

Min 83. Debut în Liga 1 pentru tânărul Gabriel Fulga. Atacantul cresct în club intră la 16 ani în locul lui Tavi Popescu (18 ani) la FCSB

Min 70. Penalty pentru FCSB şi gol marcat de Florin Tănase. Execuţie sigură, transformare exactă. 

Min 67. O fază excelent gândită de tânărul Oct Popescu, pasă ideală pentru Olaru care rămâne singur cu Lavin. Şutul său este deviat în corner de portarul oaspeţilor.

Min 62. Replica FCSB-ului vinde de la Dennis Man

Min 60. Acţiune bună a oaspeţilor în flancul stâng, mingea ajunge la Gheorghe care are culoar bun de şut, dar este blocat in extremis de Miron

Min 52. FC Voluntari marcează, dar golul este anulat pe motiv de offside. Marcase noul intrat, Jefte Sanchez

Min 50. FC Voluntari a început mai bine repriza a doua. Vedem mai multă agresivitate în jocul formaţiei oaspete

Min 46. Schimbări în ambele tabere: la FCSB intră Darius Olaru, la FC Voluntari intră Angelov şi Jefte. Au ieşit Marcelo şi Stoica. De la FCSB e ieşit Oaidă

Min. 45+2 Finalul primei reprize. 

Min. 45 Coman depăşeşte doi adversari în bandă, ajunge în poziţie de şut, dar trage mult peste poartă.

Min 40 FCSB pătrunde din nou de pe partea stângă. Coman a ajuns în faţa porţii, dar a fost blocat în ultimul moment, iar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 37 GOOOL FCSB! Oaidă pătrunde în careu de pe partea stângă, pasează, iar Dennsi Man înscrie cu un şut la colţul lung. 

Min. 24 Iulian Cristea apare la finalizare, după o lovitură liberă, dar reia pe lângă poartă.

Min. 17 FC Voluntari a cerut penalty, după pătrunderea lui Mailat.

Min. 11 Primul şut al meciului a fost expediat de Radunovic, dar execuţia a fost dezamăgitoare. 

Min. 1 A început partida de pe Arena Naţională, unde pare a fi cel mai bun gazon din Liga 1. 

”Trebuie să ne obişnuim cu acest ritm de jocuri cu perioade scurte de pregătire. Primordial rămâne refacerea jucătorilor după meciuri. Întâlnim un adversar care cu siguranţă va încerca să ne închidă, va încerca să ne blocheze şi să plece pe contraatac. Trebuie să fim foarte atenţi la aceste aspecte şi să încercăm să ne impunem jocul şi să marcăm cât mai mult posibil.Sper să fim bine la ora jocului şi să câştigăm” a anunţat antrenorul Toni Petrea, înainte de acest duel.

În primul meci dintre cele două formaţii din acest sezon, FC Voluntari s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa FCSB-ului. De asemenea, în august 2019, FC Voluntari a câştigat cu 3-1 pe terenul roş-albaştrilor.

”Trebuie să avem o organizare bună defensivă, să fim mai organizaţi pe finalurile de repriză şi de meci pentru că atunci avem probleme. Poate ne pierdem din oragnzioare odată cu trecerea timpului în meci.Important e să arătăm ca o echipă organziată şi să nu le lăsăm spaţii celor de la FCSB, pentru că au jucători tehnici, care pot face diferenţa în orice moment al jocului. Toată echipa are calitate, nu neapărat trebuie să numesc un jucător pe care îl consider eu că ar avea cea mai mare calitate în echipa FCSB. Sunt jucători care în orice moment poate să inveteze ceva. Vreau să mergem mâine seră să le punem probleme celor de la FCSB şi să îi surprindem cu metodele noastre” a mărturisit Vasile Maftei, secund la FC Voluntari.

  • LIVE VIDEO | FCSB - FC Voluntari, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1

FCSB este liderul campionatului şi formaţia cu cele mai multe goluri marcate în Liga 1. Echipa lui Bogdan Andone ocupă locul 14, la egalitate cu ultimele clasate, FC Argeş şi Poli Iaşi. FC Voluntari nu are nicio victorie în ultimele cinci meciuri disputate în Liga 1.

Care va fi deznodământul acestui duel, aflăm vineri seara, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Fazele importante ale meciului se văd pe site-ul www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: fcsbvoluntaribogdan andonetoni petrealiga 1 

viewscnt
Articole similare