Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, victorie cu emoţii în faţa Voluntariului! ”Dubla” lui Gnohere îl salvează pe Dică. Final teribil de meci pentru gazde

VIDEO | FCSB, victorie cu emoţii în faţa Voluntariului! ”Dubla” lui Gnohere îl salvează pe Dică. Final teribil de meci pentru gazde

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu FC Voluntari şi a urcat până pe prima poziţie în clasamentul Ligii I, deşi la începutul confruntării de pe Arena Naţională căzuse pe locul al patrulea.

După o primă repriză extrem de modestă, în care doar Florinel Coman a reuşit să-i dea ceva emoţii lui Vâtcă, roş-albaştrii şi-au revenit după pauză.

Mai întâi Gnohere a marcat în minutul 52, pentru ca Bizonul să ducă scorul la 2-0 în minutul 76, după o fază frumoasă de atac a celor de la FCSB.

Finalul de meci a fost însă unul cu probleme pentru trupa lui Dică. Planic a suferit o ruptură musculară, cel mai probabil, şi a ieşit de pe teren în minutul 80. Cu o defensivă slăbită la maximum, gazdele au cedat în minutul 85, când Tudorie a redus din handicap.

Ilfovenii n-au mai avut însă timp să marcheze şi golul egalizator, iar confruntarea de pe Arena Naţională s-a încheiat cu victoria celor de la FCSB, scor 2-1.

LIVE VIDEO | FCSB - FC Voluntari 2-1 (Gnohere 52, 76 / Tudorie 85)

ECHIPELE DE START:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Roman - Teixeira, Zlatinski - Man, Tănase, Coman - Gnohere

VOLUNTARI: Vâtcă - Ricardinho, Armaş, Balaur, Bucurică - Belahmeur, Laidouni, Căpăţână - Malfleury, Gadze, Gheorghe

Min. 90: Final de meci.

Min. 85: GOOOL VOLUNTARI! Tudorie marchează şi oaspeţii reintră în meci.

Min. 76: GOOOL FCSB! Harlem Gnohere reuşeşte dubla, după ce finalizează simplu, cu poarta goală, o centrare a lui Benzar.

Min. 59: Ocazie mare de gol pentru Voluntari. Laidouni şutează pe lângă poartă, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 52: GOOOL FCSB! Gnohere deschide scorul, după o pasă excelentă a lui Tănase.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională.

Min. 41: GOL ANULAT! Reuşita lui Gnohere este anulată pe motiv de ofsaid.

Min. 22: O nouă şansă de gol pentru FCSB! Acelaşi Florinel Coman are şansa golului, dar trimite peste poartă.

Min. 19: OCAZIE PENTRU FCSB! Şutul lui Florinel Coman din lovitură liberă e scos de Vâtcă.

Min. 17: Nicio ocazie importantă până acum. FCSB are posesia, dar nu se apropie periculos de poarta lui Vâtcă.

Min. 3: Jocul este oprit. Florinel Coman are nevoie de îngrijiri medicale, după o ciocnire cu Ricardinho.

Min. 1: A început meciul.

Situaţia lui Nicolae Dică este tot mai complicată. Vicecampioana României a pierdut cu 2-1 în faţa Craiovei, în etapa trecută şi a ajuns la două eşecuri consecutive. Prin această înfrângere a pierdut şi poziţia de lider, un lucru care nu este deloc pe placul patronului. Poziţia lui Nicolae Dică este tot mai firavă şi un nou eşec ar produce şi mai multe valuri la FCSB.

Iar Dică are de ce să-şi facă griji. FC Voluntari a avut o perioadă foarte agitată în startul acestui sezon, dar Dinu Todoran este acum ajutat şi de Ioan Andone - managerul general - care în etapa trecută a stat pentru prima dată pe bancă. Asta a coincis cu o victorie cu 4-0 în faţa Concordiei Chiajna, cea care a învins-o cu 1-0 pe FCSB, în urmă cu două etape. În plus, FC Voluntari este neînvinsă de patru etape (trei egaluri, o victorie).

  • LIVE VIDEO | FCSB - FC Voluntari, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1

Partida cu FC Voluntari înseamnă şi revenirea FCSB-ului pe National Arena, stadion care a fost închis pentru refacerea gazonului. În ultimele meciuri, vicecampioana României a jucat chiar pe terenul adversarei din această etapă şi Dică spune că şi acest lucru a influenţat negativ echipa: ”Sper să fie de bun augur aceasta revenire. Am jucat la Voluntari şi nu a fost casa noastră, toate jocurile le-am jucat în deplasare”.

FCSB şi FC Voluntari s-au întâlnit de şase ori până acum şi doar unul singur s-a încheiat fără goluri, ultimul meci direct, terminat 0-0. În rest, de fiecare dată au marcat ambele echipe şi s-au dat peste trei goluri. FCSB are trei victorii, FC Voluntari - una şi de două ori s-a terminat la egalitate.

  • LIVE VIDEO | FCSB - FC Voluntari, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: fcsbfc voluntariliga 1live video 

viewscnt
Articole similare